Everton – Oldham 3:1 (kon.)
konec
Everton FC
3:1 (2:0)
Oldham Athletic
Úterý 26.02.2013, 20:45 • Goodison Park, Liverpool • FA Cup
Předzápasové kurzy
     
    64
    Oldham právě vstřelil branku!
    V pokutovém území se výborně uvolnil hlavičkující MATTHEW SMITH, jenž z bezprostřední blízkosti nedal domácímu brankáři šanci, a snížil tak na 3:1.
     
    62
    Everton právě vstřelil branku!
    Brankář Bouzanis se dopustil obrovské chyby a Everton vede 3:0. Pienaar odcentroval balon do pokutového území, kde se ke střele dostal hlavičkující LEON OSMAN, jenž mířil na vzdálenější tyč. Hostujícímu brankáři v rukavicích míč propadl a skončil v brance.
     
    34
    Everton právě vstřelil branku!
    Míč na penaltovou značku si položil LEIGHTON BAINES, jenž prudce vystřelil a navýšil vedoucí skóre na 2:0. Brankář Bouzanis vystihl směr a i si sáhl na míč, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal.
     
    15
    Everton právě vstřelil branku!
    Z pravé strany adresoval centr do pokutového území Gibson, kde se výborně uvolnil KEVIN MIRALLAS, jenž pouze nastavil kopačku a z první poslal balon mezi tři tyče.

    Lucie Rapantová

    Branky: 15. Mirallas, 34. Baines (pen.), 62. Osman - 64. Smith

    Karty:   86. Simpson (OLD)


    Everton FC: Howard ─ Coleman, Jagielka, Distin, Baines ─ Mirallas (84. Naismith), Neville, Gibson, Pienaar (90. Hitzlsperger) ─ Osman ─ Jelavič.
    Oldham Athletic: Bouzanis ─ Brown (76. Wesolowski), Mvoto, Tarkowski, Grounds ─ Croft, Furman, Baxter, Obita (55. Simpson) ─ Iwelumo (55. Smith), Barnard.

    Rozhodčí: Oliver ─ Kirkup, Betts
    bahis siteleri