NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.) | Florida – Winnipeg 2:3 (po pr.) | Nashville – Edmonton 6:0 (kon.)
Colorado – Chicago 6:2 (kon.) | Anaheim – Calgary 4:0 (kon.) | NY Islanders – Washington 5:2 (kon.)
Boston – Philadelphia 3:0 (kon.) | Columbus – Detroit 3:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 3:4 (po pr.)
konec
Colorado Avalanche
6:2 (1:1, 4:0, 1:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 09.03.2013, 03:10NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Paul Stastny našel před brankou volného Parentea, ten si puk zpracoval a vystřelil přes obránce. Hostující brankář nestihl zareagovat a pouští touš za svá záda.
     
    54:56
    Hrát se bude 4 na 4, na straně Colorada vyloučen Landeskog, na druhé straně Saad.
     
    52:50
    Duchene promarnil obrovskou příležitost vstřelit svůj druhý gól! Puk se mu odrazil na hůl, ale forvard nedokázal zvednout puk přes Emeryho beton.
     
    51:58
    Menší trest za hákování si odsedí Hjalmarsson.
     
    48:53
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté si v útočném pásmu vyměnili pár přihrávek a té poslední využili! Bickell dokázal po přihrávce Krugera a Frolíka prostřelit dnes skvělého Varlamova.
     
    47:09
    Bolland trefuje pouze tyč!
     
    46:23
    Chicago si zahraje 2 minutovou přesilovou hru. Paul Stastny si odsedí 2 minuty za hákování.
     
    44:38
    Duchene promarnil obrovskou šanci domácích! Parenteauova přihrávka mu mezi kruhy sjela z hole.
     
    33:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Chicago je na odpis! Duchene dobruslil kotouč, který letěl na zakázané uvolnění a mezi 2 hráči našel před brankou volného McGinna, který se nemýlil!
     
    30:47
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Série neporazitelnosti se velmi vzdaluje. Domácí využívají přesilovou hru! Ihned po vhazování si kotouč dobruslil Duchene, přihrál krátkou přihrávku na O'Reillyho, který prostřelil Crawforda od modré čáry.
     
    27:35
    Jones mohl poslat Colorado do 3 brankového vedení, když ujel sám na brankáře Crawforda! Domácí forvard však nedokázal brankáře prostřelit.
     
    24:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! 2 góly během 33 vteřin! Mitchell kousek za modrou dostal puk z křídla od O'Reillyho a z první puk zavěsil! Crawford ani nestačil zareagovat. Gól byl téměř totožný jako branka Ducheneho. 3:1!
     
    24:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado otáčí zápas na svoji stranu! Duchene dostal od Johnsona puk z křídla, vybruslil si blíže k brankáři a bekhendem jej prostřelil!
     
    21:34
    Menší trest 2 minuty za vysokou hru si odsedí Palushaj.
     
    18:25
    Neuvěřitelné, co nyní vychytal CRAWFORD! Landeskog vyslal jedovatou střelu, kterou hostující brankář neudržel. Několika dorážkami Laviny nedokázali puk dostat do sítě.
     
    16:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado doslova zamčelo Blackhawks v jejich obranném pásmu. Skvěle zahraná přesilovka. Několika přihrávkami se do dobré pozice dostal Duchene, který našel střílenou přihrávkou Paula Stastnyho. Stastny kotouč uklidil lehkou tečí za Crawfordovi záda.
     
    15:50
    Domácí si zahrají přesilovou hru - menší trest 2 minuty hákování.
     
    05:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí chybovali v rozehrávce, puk zachytil Saad, který přihrál Toewsovi, ten si narazil s Hossou a uklidil touš do prázdné branky. Varlamov neměl nejmenší šanci. Krásný gól!
     
    02:18
    Kobasew mířil téměř sám na Crawforda, ale Leddy si počínal nedovoleně a soupeře podržel. Leddy si odsedí 2 minuty za držení.

    Radim Sochor

    Branky a nahrávky: 17. Stastny (Duchene, Parenteau), 25. Duchene (Johnson), 25. Mitchell (O'Reilly, Palushaj), 31. O'Reilly (Duchene, Stastny), 34. McGinn (Duchene, Parenteau), 56. Parenteau (Stastny, Hunwick) – 6. Toews (Hossa, Saad), 49. Bickell (Kruger, Frolík)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) - Barrie, Hejda; O'Byrne, Hunwick; Elliot, O'Brien - Parentau, Duchene, McGinn - Jones, Stastny, Ladeskog - Palushaj, O'Reilly, Mitchell - Kobasew, Olver, McLeod
    Chicago Blackhawks: Crawford (Emery) - Seadbrook, Keith; Hjalmarsson, Odyua; Rozsíval, Leddy - Hossa, Toews, Saad - Kane, Bolland, Kruger - Stalberg, Shaw, Bickell - Bollig, Frolík, Carcilo
    bahis siteleri