Trenčín – Nitra 0:4 (kon.) | Skalica – Piešťany 2:3 (0:2 po s.n.)
konec
HK DUKLA Trenčín
0:4 (0:1, 0:1, 0:2)
HK Nitra
sk Úterý 12.03.2013, 18:00Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    48:45
    Nitra dala gól!
    Presilovka o dvoch hráčov je využitá a ešte ostane Nitre jedna. Nebolo to náročné, PETER KONIG domácim ukázal, ako sa to robí. Napriahol od modrej a presne vymietol pravý horný roh Nagyovej bránky. Asistencie: Tomáš Nádašdi, Tomáš Chrenko.
     
    43:19
    Nitra dala gól!
    Nitra pridáva tretí gól a zrejme definitívne láme odpor Trenčanov, ktorí sú ale absolútne bezzubí vpredu. Konig ťahal útok po pravom krídle a keď sa mu nepodarilo zakončiť ani na tretíkrát, puk sa dostal na modrú čiaru k TOMÁŠOVI NÁDAŠDIMU, ktorý prestrelil Nagya. Asistencie: Miroslav Pupák, Jozef Stumpel.
     
    30:34
    Nitra dala gól!
    Obrovsky nešťastný a smolný gól pre Duklu, ktorý si, žiaľ, strieľa Adam Nagy. Ten chytil puk, držal ho vo výstroji, ale nebol si istý, a tak sa začal vrtieť. A vrtel sa toľko, až mu vypadol a dokotúľal sa za bránkovú čiaru. Veľmi nešťastný moment. Autorom gólu je MATEJ HAMRÁK.
     
    11:35
    Nitra dala gól!
    Nitra sa však dostáva do vedenia po tom, ako si z obrany Dukly spravil dobrý deň LUKÁŠ NOVÁK. Ten prešiel sám do pásma poľahky cez útočnú modrú medzi trojicu, či štvoricu brániacich hráčov Dukly, položil si Nagya a strieľa prvý gól Nitry. Asistencia: Peter Ordzovenský.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 12. Novák (Ordzovenský), 31. Hamrák (Podstavek), 44. Nádašdi (Pupák, Stumpel), 49. Konig (Nádašdi, Chrenko)


    HK DUKLA Trenčín: A. Nagy – Imrich, Bokroš, Bagin, Pozník, Habšuda, Bednár, Markovič – Marosz, Rusznák, Pardavý – Mikula, Lelkeš, Sojčík – Otčenáš, Klíma, Filo – Mravík, Broska, Hudec – Nemček.
    HK Nitra: M. Laco – Bača, König, Trefný, Vantroba, Rais, Nádašdi, Ordzovenský, Vosátko – Pupák, Stümpel, Tománek – Podstavek, Piatak, Kmeč – Mašlonka, Hamrák, Jokila – Hrnka, Chrenko, Novák.
    bahis siteleri