Malaga – Porto 2:0 (kon.) | Bayern – Arsenal 0:2 (kon.)
konec
Malaga CF
2:0 (1:0)
FC Porto
Středa 13.03.2013, 20:45Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    87
    Poslední střídání dnešního zápasu, Joaquín přepouští místo Ignaciu Camachovi.
     
    84
    Další žlutou kartu zblízka vidí Eliaquim Mangala, hostující stoper.
     
    81
    Drama před domácí brankou! Rodriguezův centr prodloužil hlavou do sítě Maicon, ovšem z ofsajdu a zklamaně si mohl pouze dlaněmi zakrýt obličej!
     
    79
    Ze hry je stažen Javier Saviola, kterého nahrazuje mladý Brazilec Lucas Piazon. Útočný záložník, v Málaze na hostování z Chelsea, byl očekáván v základní sestavě, nakonec místo něj dostal příležitost uzdravený Júlio Baptista.
     
    77
    Málaga právě vstřelila branku!
    Bouře nadšení v Málaze! Na Iscův centr od rohového praporku si naskočil ROQUE SANTA CRUZ a stává se možná zlatým žolíkem trenéra Pellegrina!
     
    75
    Hosté měli až výjimečnou možnost k ohrožení Caballerovy branky a málem byli o poznání blíže k postupu! To když domácí obrana zcela propadla při zahrání ofsajd systému, po Atsuově centru se před brankářem Málagy objevil zcela osamocený Jackson Martínez, ze vzduchu ale sklepl míč jen těsně vedle jeho branky!
     
    73
    Odpracováno pro dnešek má i Júlio Baptista, kterého nahrazuje paraguajský zkušený útočník Roque Santa Cruz.
     
    70
    Trenér Porta překvapivě brzy čerpá i své poslední střídání, ze hry stahuje Alexe Sandra, kterého nahrazuje jedenadvacetiletý ghanský reprezentant Christian Atsu. Vzhledem k neustále možnému prodloužení tak hostující kouč pořádně riskuje.
     
    64
    Sudí Rizzoli posedmé vytahuje z kapsy žlutou kartu, tentokrát napomíná francouzského středopolaře Málagy Jeremy Toulalana.
     
    62
    Po místy až zdlouhavé rozehrávce na útočné polovině Saviola přistrčil míč do běhu Iscovi, ten jej ale dostal na dlouhou nohu, přesto z úhlu dokázal podstřelit vybíhajícího brankáře Heltona, míč ale nasměroval pouze do boční sítě.
     
    59
    Oslabení hosté již podruhé střídají, Varelu nahrazuje Maicon. Útočného fotbalistu nahrazuje střední obránce, což znamená výrazný signál k posílení portské defenzivy.
     
    49
    Festival žlutých karet pokračuje velmi smutně pro Stevena Defoura! Belgický záložník Porta přišlápl nohu rozběhnutému Joaquínovi a zcela v souladu s pravidly vidí druhou žlutou, posléze i červenou kartu!
     
    Hosté do druhého poločasu střídají, Joao Moutinho přeci jen není natolik fit, aby dnes plnohodnotně odehrál minimálně devadesát minut a do druhého poločasu jej nahrazuje kolumbijský útočník James Rodriguez.
     
    43
    Málaga právě vstřelila branku!
    Tenhle gól už Málaze nikdo nesebere! ISCO se před pokutovým územím ocitl v obklíčení čtyř protihráčů, ti ale s bráněním domácí hvězdy čekali tak dlouho, než si Isco připravil míč na střelu a parádní ránou do protějšího horního rohu Heltonovy branky nedal portskému brankáři sebemenší šanci zasáhnout! Nádherný fotbalový moment od supertalentu domácích!
     
    40
    V Málaze vřou obrovské emoce! Na Gámezův centr si naskočil Júlio Baptista, toho ale Otamendi přistrčil pod nohy vyběhnuvšího Heltona, jenž nedokázal zachytit míč a Javier Saviola dorazil míč do odkryté svatyně! Italský sudí Rizzoli ale po sekundovém váhání přeci jen odpískal Baptistovi faul na hostujícího brankáře, což horkokrevní španělští fanoušci těžce snáší.
     
    35
    Po rohovém kopu Joaquína se do odraženého míče z dvaceti metrů pořádně opřel Antunes a brankář Helton měl plné ruce práce, aby ránu portugalského obránce Málagy dokázal vyrazit!
     
    32
    Sudí Rizzoli v jižanské bitvě rozehrál pořádný mariáš a tahá jednu žlutou kartu za druhou, za zákrok na Alexe Sandra je žlutě potrestán i domácí obránce Gámez.
     
    30
    Pokračujeme ve sbírání žlutých karet, čtvrtým napomenutým je levý obránce Porta Alex Sandro.
     
    28
    Dalším žlutým hříšníkem se stává Javier Saviola, toho italský sudí potrestal za ostrý skluz proti Lucho Gonzalezovi.
     
    24
    Druhou žlutou kartu v hostujícím celku vidí Steven Defour.
     
    17
    Otamendi ostrým skluzem seslal k zemi Antunese a sudí Rizzoli bez váhání vytahuje ze své kapsy žlutou kartu pro hříšníka.

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 43. Isco, 77. Cruz

    Karty:   28. Saviola (MLG), 32. Gámez (MLG), 64. Toulalan (MLG) – 17. Otamendi (PRT), 24. Defour (PRT), 30. Sandro (PRT), 84. Mangala (PRT)   49. Defour (PRT)


    Malaga CF: Caballero - Jesús Gámez, Demichelis, Weligton, Antunes - Joaquín (87. Camacho), Toulalan, Iturra, Isco - Júlio Baptista (73. Santa Cruz) - Saviola (79. Piazon)
    FC Porto: Helton - Danilo, Otamendi, Mangala, Alex Sandro (70. Atsu) - João Moutinho (46. James Rodriguez), Fernando, González - Silvestre Varela (58. Maicon), Martínez, Defour

    Rozhodčí: Rizzoli - Stefani, Faverani

    První zápas: Porto - Malaga 1:0
    bahis siteleri