Admira – Salzburg 1:1 (kon.) | Wolfsberger – Mattersburg 1:0 (kon.)
konec
FC Admira Wacker Mödling
1:1 (1:1)
FC Red Bull Salzburg
Středa 13.03.2013, 18:30 • Trenkwalder Arena • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Poslední střídání zápasu, ze hřiště odešel zraněný Auer a přišel na něj Drescher.
     
    88
    Je tu už pátá žlutá karta Salzburgu, po faulu na Auera jí vidí Klein. Nicméně Auer leží na hřišti a musí být odnesen za pomezní čáru.
     
    82
    Hned dvojí střídání Admiry. Ze hřiště odcházejí Thürauer a Daniel Lucas, místo nich na hřiště přicházejí Toth a Sax.
     
    80
    Po následném přímém volném kopu vyráží Macho míč brilantně nad horní tyčku a po následném rohovém kopu odkopává od branky.
     
    79
    Nicméně domácí si značně komplikují situaci. Mané unikl na pravé straně a těsně před vápnem ho fauloval Seebacher, který za svůj zákrok vidí druhou žlutou kartu a musí předčasně do sprch.
     
    77
    Salzburg střídá i naposledy, ze hřiště odchází Kampl a místo něj přišel Brazilec Alan.
     
    76
    Naopak do rychlého brejku se dostával Daniel Lucas a o patu mu škobrtl Vorsah, který za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    69
    Hosté podruhé střídají, ze hřiště odchází Ilsanker a přišel na něj Hinteregger
     
    68
    Na druhé straně nebezpečně podarzil Schachner unikajícího Soriana a také dostává od rozhodčího žlutou kartu.
     
    66
    Teprve nyní se Admira osvobodila a po špatné přihrávce Kampa a následnému držení od Ulmera je tu v pořadí čtvrtá žlutá karta utkání.
     
    64
    Kampl chytře přenechal míč Manému, který doběhl po levé straně až do vápna. Jeho tvrdou ránu pravačkou však Macho brilantně vyrazil na rohový kop.
     
    60
    Tito Malagón stále leží a nyní se dostal za pomezní čáru, hosté poprvé střídají. Ze hřiště odchází Berisha a přichází Teigl.
     
    45+1
    Nicméně hosté mohli jít znovu do vedení. Mané unikl na levé straně a jeho ránu brilantně před sebe odvrátil Macho. Míč se dostal k osamocenému Schiemerovi, který ale zblízka z pěti metrů napálil jen Macha a balón skončil těsně nad horní tyčkou.
     
    45
    Schiemer nyní velice ostře atakoval střelce branky Tito Malagóna a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
     
    44
    Admira právě vstřelila branku!
    Po další nepřesné rozehrávce hostů je tu z ničeho nic vyrovnávací branka. Po krásné kombinaci po zemi přišel centr z levé strany na zadní tyč od Webera, kde potom zpětně hlavičkoval Lucas. TITO MALAGÓN si pak míč elegantně zpracoval na prsa a míč poslal nádherně z voleje za brankáře Walkeho.
     
    35
    Nyní po dalším rychlém brejku a přihrávce na levou stranu centruje do vápna Seebacher a tam před dotírajícím Malagónem odvrací hlavou na rohový kop jeden u obránců Red Bullu.
     
    21
    Na druhé straně po hezké akci na levé straně pálil osamocen z hranice vápna znovu Leitgeb, tentokráte ale branku o malý kousek minul.
     
    16
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Nicméně hosté se z ničeho nic dostávají do vedení. Po krásném zpracování na prsa a následném rychlém brejku Maného se ve vápně uvolnil CHRISTOPH LEITBEG, který využil jeho zpětné přihrávky na hranici vápna a mířil technicky přímo k tyči, od níž se míč hezky odrazil přímo do branky.
     
    15
    Ilsanker zvedl při odkopu kopačku příliš vysoko a zasáhl přímo do obličeje Lucase, který má na tváři krvavý šrám a musí být ošetřen. Ilsanker je rád, že za svůj zákrok vidí jen žlutou kartu.
     
    14
    Hosté byli vytlačeni až na středovou čáru, následný centr obrana Admiry odvrátila. Nicméně po ostrém faulu dostává první žlutou kartu zápasu domácí Seebacher.
     
    12
    Admira se po hezké přízemní akci dostala znovu do šance, po nahrávce Lucase a centru Malagóna zakončoval zblízka z první těsně nad Schwab.

    Viktor Sandev

    Branky: 44. Malagón – 16. Leitgeb

    Karty:   14. Seebacher (TRK), 68. Schachner (TRK) – 15. Ilsanker (SLZ), 45. Schiemer (SLZ), 66. Ulmer (SLZ), 76. Vorsah (SLZ), 88. Klein (SLZ)   79. Seebacher (TRK)


    FC Admira Wacker Mödling: Macho - Schösswendter, Seebacher, Ebner, Auer (90. Drachser) - Weber, Schachner, Thürauer (82. Toth), Tito Malagón (82. Sax) - Schwab, Daniel Lucas
    Na lavičce: Tischler, Drescher, Ježek, Sulimani, Toth, Schick, Sax
    Trenér: Dietmar Didi Kühbauer

    FC Red Bull Salzburg: Walke - Schiemer, Ulmer, Vorsah, Klein - Ilsanker (69. Hinteregger), Leitgeb, Kampl (77. Alan), Berisha (60. Teigl) - Soriano, Mané
    Na lavičce: Gustafsson, Dibon, Schwegler, Nielsen, Alan, Hinteregger, Teigl
    Trenér: Roger Schmidt

    Rozhodčí: Dintar - Braunschmidt, Weinberger
    bahis siteleri