Chomutov – HC Plzeň 3:6 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:1 (kon.) | Zlín – Třinec 3:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:6 (0:2, 1:2, 2:2)
HC Plzeň 1929
Pátek 29.03.2013, 14:00Mistrovství ČR - mladší dorost
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (16:33:41)
     
    58:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další branka ze strany Pirátů. Nejprve se snažil ranou z mezikruží prosadit Patrik Lidák, jehož pokus ještě dokázali obránci blokovat, ale kotouč se odrazil přesně na hůl LADISLAVA DEJMKA, a ten trefil přesně pravý horní roh plzeňské branky.
     
    58:32
    Piráti právě vstřelili branku!
    František Wágner dokázal alespoň v přesilové hře snížit vysoké vedení Plzně. Buly sice vyhrála Plzeň, ale kotouč se dostal pouze k FRANTIŠKU WÁGNEROVI, který střílel z první a trefil se přesně mezi betony brankáře Zemana.
     
    54:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další branka v síti Pirátů. Filip Suchý ujel s Jiřím Stráským do přečíslení dva na jednoho. Druhý jmenovaný nahrával FILIPU SUCHÉMU, který střílel z první a brankář Štefka byl na jeho pokus krátký.
     
    52:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tomáš Vracovský předložil ve středním pásmu kotouč FILIPU SUCHÉMU, který předvedl nádhernou individuální akci. Stahovačkou vymíchal obránce Chomutova, brankáře převezl nádherným blafákem a zasunul kotouč do prázdné brány.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Petr Kodýtek dokázal ujet chomutovským obráncům, ale svůj únik neproměnil. Naštěstí pro Plzeň hned za nim uháněl LUKÁŠ KAŇÁK a doklepl puk do prázdné branky.
     
    35:00
    Omlouváme se za vzniklé technické potíže a ve zbytku utkání Vám přineseme pouze změny stavu.
     
    33:32
    Velký závar teď musel řešit před svou brankou plzeňský Adam Zeman. Kotouč mu poskakoval po brankovišti a všechny dorážky chomutovských naštěstí pro Plzeň dokázal pochytat.
     
    33:07
    Další vyloučení Plzně. Dvě minuty za napadení obdržel Filip Ivanič.
     
    31:54
    Nyní chybí už jen deset vteřin do konce chomutovské přesilovky. Chomutov si během početní výhody dokázal vytvořit pouze jedinou vážnější šanci a nic jiného Plzeň svému soupeři nedovolila.
     
    30:24
    Chomutov předvedl krásnou akci, na jejímž konci byl Alan Lyszczarczyk. Ranou k tyči brankáře Zemana nepřekonal.
     
    30:04
    Přesilovou hru si zahrají po dlouhé době také Piráti. Na dvě minuty za faul loktem svůj tým oslabil Tomáš Kučera.
     
    29:38
    Chomutov je plném počtu.
     
    28:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokrát již střela přišla a byla pořádně tvrdá a především přesná. Lukáš Kaňák nabil na modré JAKUBU POKORNÉMU, který svou ranou prostřelil vše co mu stálo v cestě a vrátil svému týmu dvoubrankové vedení.
     
    28:15
    Plzeňští sice dokáží během početní výhody 5 na 3 dobře kombinovat v útočném pásmu, ale jejich hře chybí střelba. Jedinou střelu kryl brankář Štefka.
     
    27:31
    Piráti jsou v utkání velice nedisciplinovaní a opět si zahrají pouze ve třech. Sekáním se provinil Alan Lyszczarczyk a usedne tedy na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    27:15
    V době, kdy Plzeň je již v pěti se opět vylučuje. Dvě minuty za vražení na hrazení obdržel chomutovský Petržílka.

    Jan Hošic

    Branky a nahrávky: 27. Novák (Lyszczarczyk), 59. Wágner, 59. Dejmek (Lidák) – 6. Vracovský (Suchý), 13. Hajšman (Suchý), 29. Pokorný (Kaňák), 36. Kaňák (Kodýtek), 53. Suchý (Vracovský), 55. Suchý (Stráský)


    Piráti Chomutov: Štefka(Strejc) – Toman, Stuchlík, Petržílka, Novák, Lyszczarczyk, Novák, Knobloch, Kulich, Kaše, Lidák, Gröger, Wágner, Rindoš, Dejmek, Adámek, Jindra, Rohla, Taraška, Hlaváček, Polák
    HC Plzeň 1929: Zeman(Krasanovský) – Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Zayml, Starý, Sysel, Kučera, Krystl, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Suchý, Rubner, Hajšman, Krásný, Stráský

    Rozhodčí: Hlava – Tauš, Kordina
    bahis siteleri