Švédsko – Česko 2:3 (kon.) | Kanada – USA 3:2 (2:1 po s.n.) | Rusko – Česko 3:1 (kon.)
USA – Finsko 4:2 (kon.) | Německo – Švédsko 2:3 (po pr.)
po prodl.
Německo
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
Švédsko
Středa 03.04.2013, 22:00 • Nepean Sportsplex • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Je konec, bonusový bod si po zásluze připisují Švédky, které byly o něco aktivnější! Dnes skvěle chytající gólmanku Harssovou, jež byla jednoznačně nejlepší hráčkou svého týmu, překonala po nepřehledné skrumáži před brankou PERNILLA WINBERGOVÁ, jež se ujala odraženého puku a z mírného úhlu na pravé straně jej z otočky uklidila k přední tyčce, kam se Harssová nestihla přesunout! Bez asistence.
     
    57:00
    Obrovské štěstí teď stálo při německém výběru! Hned několik Švédek doráželo z bezprostřední blízkosti, ale brankářka Harssová se roztáhla ve svém brankovišti a zamezila jisté pohromě!
     
    55:15
    Tanja Eisenschmidová (GER) obdržela dvouminutový trest.
     
    49:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    A je vyrovnáno, radost Švédek z prolomení střeleckého trápení proti gólmance Harssové je obrovská! Po Anně Borgqvistové doputoval puk k LISE JOHANSSONOVÉ, jež měla sama několik kroků od odkrytého prostoru u tyčky snadnou úlohu! Asistence: Anna Borgqvistová.
     
    43:30
    A doslova zarámovat by si mohla nechat ten, který předvedla proti Jenni Asserholtové, jež na ní střílela úplně sama z bezprostřední blízkosti. Opora mezi německými tyčemi pohotově zareagovala a ránu, jež mířila pod horní tyčku, lapačkou vytěsnila do bezpečí!
     
    42:10
    Gizela Blomová si počkala na přihrávku od svých spoluhráček a pokoušela se zakončovat z bezprostřední blízkosti, kde měla trestuhodně volný prostor. Puk však netrefila ideálně!
     
    40:30
    Tohle vypadalo hodně nadějně na švédské vyrovnání! Anna Borgwvistová zavezla puk po pravé straně do pásma a předložila utěšenou nahrávku mezi kruhy na volnou Jenni Asserholtovou. Ta však nezpracovala puk, který jé utekl do rohu pásma!
     
    38:37
    V početní převaze si zahrají také Tre Kronor, dvouminutový trest od rozhodčích vyfasovala Jessica Hammerlová (GER).
     
    34:40
    Švédky to teď budou mít hodně těžké, po dalším vyloučení jdou do tří. Lisa Hedengrenová (SWE) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    32:58
    Dobrou kontrolu kotouče a hokejovou chytrost teď prokázala Nina Kameniková, jež se ujala kotouče a natlačila se tělem před protihráčku. Sjela si až před branku, ale zde byla faulována. Dvouminutový trest dostává Johanna Fallmanová (SWE) za podražení.
     
    28:34
    Na trestnou lavici usedá ke dvouminutovému trestu Kerstin Spielbergerová (GER) za sekání.
     
    17:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!

    Jako kdybych to přivolal, Švédky prolomily střelecké trápení a snižují na nejtěsnější rozdíl! Hráčky v modrožlutých dresech se usídlily v útočném pásmu, Lina Westerová vystřelila z prostoru mezi kruhy a i když gólmanka Harssová puk vyrazila, na dorážku LISY JOHANSSONOVÉ z bezprostřední blízkosti byla už krátká! Asistence: Lina Westerová.
     
    15:00
    Německo právě vstřelilo branku!

    Tak tohle je studená sprcha pro Švédsko, které bylo v úplném úvodu utkání lepší! Němky vedou už o dvě branky, protože SARA SEILEROVÁ přidala ke gólové asistenci i přesnou trefu, když si sjela volným prostorem až před brankoviště a nekompromisně propálila Saru Grahnovou! Asistence: Maritta Beckerová.
     
    13:04
    Německo právě vstřelilo branku!

    Hokejistky ze střední Evropy přesilovku využívají a ujímají se vedení! Na konci kombinace stála SUSANN GÖTZOVÁ, jež se opřela na modré čáře do puku, který skončil až za zády gólmanky Grahnové! Asistence: Sara Seilerová.
     
    12:06
    První přesilovka se nabízí hokejistkám z Německa. Linnea Bäckmanová (SWE) si odsedí dvě minuty na trestné lavici za hákování.
     
    07:45
    Hodně nebezpečný projektil vyslal ze své hole Julia Zornová, která zkusila štěstí z prostoru mezi kruhy, ale našla jen připravený beton Sary Grahnové!
     
    02:36
    Vyloučena je Monika Bittnerová (GER) za nedovolené bránění.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 14. Götzová (Seilerová), 15. Seilerová (Beckerová) – 18. Johanssonová (Westerová), 50. Johansson (Borgqvist), 61. Winbergová


    Německo: Harssová (Schröderová) – Fellnerová, Zornová, Eisenschmidová, Beckerová, Weisserová, Gleissnerová, Hammerlová, Richterová – Götzová "C", Delarbreová, Buschová – Spielbergerová, Lanzlová, Seilerová – Anwanderová, Eversová, Bittnerová – Kratzerová, Kameniková, Schusterová.
    Švédsko: Grahnová (Lizanaová) – Bäckmanová, Hedinová, Anderssonová, Nevalainenová, Fällmanová, Bäcklinová – Eliassonová, Ostbergová, Grahmová "C" – Holmlovová, Asserholtová, Hedengrenová – Westerová, Johanssonová, Borgqvistová – Winbergová, Löwenhielmová, Carlssonová – Blomová.

    Rozhodčí: Picavetová (FRA) – Caugheyová, Gagnonová (obě CAN).

    Diváci: 291
    bahis siteleri