Švédsko – Rusko 0:4 (kon.) | Kanada – Finsko 8:0 (kon.) | Finsko – Německo 1:0 (kon.)
Česko – Švédsko 1:2 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
1:2 (0:1, 0:0,1:0 - 0:0)
Švédsko
Sobota 06.04.2013, 22:00 • Nepean Sportsplex, Ottawa • Mistrovství světa žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Samostatné nájezdy rozhodla EMMA ELIASSONOVÁ!
     
    50:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně! Jako kdybych to přivolal, v Nepean Sportsplex je vyrovnáno! Kotouč putoval po ose Denisa Křížová – Lucie Povová – ALENA POLENSKÁ, přičemž posledně jmenovaná nahodila od modré čáry kotouč na bránu a prostřelila gólmanku Grahnovou, jež zřejmě měla zakrytý výhled! Asistence: Lucie Povová, Denisa Křížová.
     
    11:12
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Teď už se ale hokejistky ze severní Evropy radují z využité přesilovky a zisku vedení! Na střelu Liny Westerové z levé strany sice Radka Lhotská zareagovala, když ji vyrazila od přední tyčky betonem, ale na rychlou dorážku LISY JOHANSSONOVÉ už dosáhnout nemohla! Asistence: Lina Westerová, Emma Eliassonová.
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 51. Polenská (Povová, Křížová) – 12. Johanssonová (Westerová, Eliassonová), rozh. náj. Eliassonová


    Česko: Lhotská (Bečevová) – Tejralová, Polenská "C", Herzigová, Horálková, Flachsová, Lásková, Kolowratová, Fialová – Křížová, Povová, Mrázová – Chmelová, Manhartová, Přibylová – Studentová, Holešová, Kaplanová – Lédlová, Vanišová, Vopravilová. Trenér: Karel Manhart.
    Švédsko: Grahnová (Lizanaová) – Hedinová, Bäckmanová, Fällmanová, Olofssonová, Nevalainenová, Anderssonová, Bäcklinová – Westerová, Johanssonová, Borgqvistová – Asserholtová, Winbergová, Löwenhielmová – Eliassonová, Grahmová "C", Blomová – Holmlövová, Ostbergová, Hedengrenová – Carlssonová. Trenér: Niclas Hogberg.

    Rozhodčí: Høveová (NOR) – Kúdelová (SVK), Tauriainenová (FIN).

    Diváci: 667
    bahis siteleri