Boston – Carolina 6:2 (kon.) | Toronto – NY Rangers 4:3 (kon.) | Colorado – Calgary 1:3 (kon.)
Anaheim – Edmonton 2:1 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Úterý 09.04.2013, 18:30 • Tipsport aréna, Liberec • Baráž o extraligu
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nešťastný gól pro Liberec. Šagát dorážel přes dezorientovaného Vošvrdu, kterému puk vyklouzl z výstroje a zastavil se přímo v brankovišti. S finální dorážkou pak neměl problém TOMÁŠ KÁŇA. Asistence: Martin Šagát.
     
    38:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskové využití přesilovky znamená srovnání stavu! Rychlá kombinace mířila na modrou k MARTINU ČAKAJÍKOVI, který propálil všechno před sebou až do branky. Asistence: Tomáš Pospíšil a Petr Nedvěd.
     
    14:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti využívají přesilovku a dostávají se opět do vedení. LUKÁŠ PULPÁN nahodil od modré puk a ten se dostal až za Vošvrdu. Asistence: Vojtěch Kubinčák.
     
    08:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři srovnávají stav! Bortňák vyslal přihrávku před branku na LUKÁŠE VANTUCHA, který přesně tečoval puk za záda chomutovského gólmana. Asistence: Dalibor Bortňák.
     
    00:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rychlý gól z holí Pirátů! Rozhodčí signalizoval výhodu, kterou dokázali hosté využít. Káňa si zpracoval puk v levém kruhu a poslal ho před branku na BRETTA PALINA, který prostřelil Vošvrdu. Asistence: Tomáš Káňa a Milan Kraft.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 9. Vantuch (Bortňák), 39. Čakajík (Pospíšil, Nedvěd) – 1. Palin (Káňa, Kraft), 15. Pulpán (Kubinčák), 46. Káňa (Šagát)


    Bílí Tygři Liberec: Vošvrda (Schwarz) – Čakajík, Jánošík, Výtisk, Derner, Šimek, Čutta, Kajínek, Štich – Víšek, Bulík, Špaček, Pospíšil, Galamboš, Kudrna, Filippi, Duda, Vantuch, Bulíř, Bortňák, Nedvěd
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Řehoř) – Mrázek, Trefný, Palin, Pulpán, Pavlas, Bartejs, Rýgl, Stehlík – Hromas, Jíra, Kraft, Káňa, Divíšek, Sikora, Kůs, Procházka, Kubinčák, Hruška, Šagát, Důras

    Rozhodčí: Mikula, Hodek – Jelínek, Pešek

    Diváci: 4 720
    bahis siteleri