Košice – Zvolen 2:3 (kon.)
konec
HC Košice
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HKM Zvolen
sk Čtvrtek 11.04.2013, 18:00 • 6091 • Tipsport Liga (SR) play-off
Partner:
     
    59:28
    Domáci hrajú powerplay!
     
    59:17
    Oddychový čas domácích.
     
    56:15
    Puliš zakončoval a Hylák už na ľade prikryl puk lapačkou. Domácich obrancov ale následný Pulišov pokus o vyrazenie puku spod Hyláka poriadne rozohnil a Zvolenčan inaksuje pár šťuchancov a škaredých slov.
     
    54:23
    Zvolen dal gól!

    Ukážková hokejová parádička! ANDREJ PODKONICKÝ stál v medzikruží úplne osamotený keď dostal prihrávku zo strany. Podkonický si puk stihol spracovať a následne aj nechytateľne vypáliť ponad ľavé rameno Hyláka. Asistenciu si pripisuje Radovan Puliš.
     
    48:15
    Zvolen dal gól!

    A opäť máme stav na kocke vyrovnaný! Zvolenčania vyslali na Hyláka strelu, ktorú tečoval LUKÁŠ JURÍK, na čo zaskočený domáci gólman nedokázal zareagovať. Asistencie si pripisujú Ján Mucha a Tomáš Škvaridlo.
     
    43:38
    Košice dali gól!

    Domáci sú znovu vo vedení. RICHARD JENČÍK pridáva svoj druhý presný zásah v stretnutí. Tentokrát sa presadil strelou spoza ľavého kruhu, ktorá zaskočila Šimka aj jeho obrancov. Asistencie si pripisujú Dušan Pašek a Marcel Haščák.
     
    42:30
    Teraz sa to podarilo Novotnému. Hodil si puk na strelu z medzikružia, ale z blokovanej pozície strieľa iba tesne vedľa zvolenskej svätyne.
     
    39:58
    V samom závere tretiny ešte z medzikružia vypálil Ľubor Zuzin. Hylák čistú strelu videl a zachytil hruďou.
     
    37:30
    Vylúčenie na domácej strane. Kolba sa previnil držaním.
     
    33:18
    Mimoriadne neprehľadná a nebezpečná situácia! Košičania sa natlačili do zakončenia. Puk vedľa žrde priľahol jeden z hosťujúcich hráčov a štvrtá formácia domácich sa ho pokúšala vydolovať. Mlynarovič dokonca skončil až na ľade, no jeho snaha bola zbytočná.
     
    29:31
    Vylúčenie hostí. Ján Mucha 2 min. za držanie hokejky.
     
    26:54
    Na Hyláka najskôr pekne vypálil Ján Mucha, no potom sa odrazeného puku zmocnil domáci Boltun a sám sa pokúsil zaútočiť pomedzi dvojicu hosťujúcich korčuliarov. Jeho pokus o strelu končí u Šimka.
     
    26:50
    Zápas v Steel aréne sleduje 6091 platiacich divákov.
     
    22:40
    Domáci obranca Cebák sa veľmi nebezpečne predral dvojicou obrancoov hostí a zakončoval. Šimko si bez väčších problémov poradil. Následne však nasledoval aj pokus od modrej čiary v podaní Štrbáka, ktorý zostrelil jedného z obrancov hostí.
     
    20:32
    Zvolen dal gól!

    Hostia ihneď po začiatku druhej tretiny vyrovnávajú! Od modrej čiary pálil Čierny a jeho pokus ešte stečoval PETER ZUZIN. Asistencia: Ladislav Čierny.
     
    18:55
    V samom závere tretiny to domácou halou klen tak zahučalo! Slovák sa dostal do dobrej príležitosti, Šimko opäť pozorne.
     
    18:50
    Domáci sa v neprehľadnej situácii natlačili pred Šimka. Tienili mu vo výhľade a po vyrazenej strele sa pokúsili aj dorážať. Bol to pravdepodobne Novotný, kto ale skončil v bránkovisku.
     
    15:20
    Domáci Jokeľ vypálil zo stredu útočnej tretiny a Šimko len tak-tak zachytil lapačkou puk kĺzajúci sa za bránkovú čiaru!
     
    11:30
    Jokeľ stál osamotený pred bránou, ale márne sa pokúšal zakončovať. Jeho hokejku protihráči v poslednej chvíli zablokovali.
     
    08:50
    Mlynarovič v útočnom pásme prenechal puk Gmitterovi, ktorý mal pred sebou iba Šimka. Košický útočník volil okamžitú strelu, ale hosťujúci gólman sa predviedol.
     
    04:35
    Košice dali gól!

    Domáci využívajú výhodu presilovej hry a ujímajú sa vedenia! Súpera poriadne zatalčili v pásme, Jenčík si osamotený na hranici pravého kruhu počkal na prihrávku a bez problémov otvára skóre. asistencie si pripisujú Dušan Pašek a Marcel Haščák.
     
    03:59
    Vylúčenie hostí. Novajovský na 2 min. za držanie.
     
    01:50
    Marek Čurilla poriadne pohrozil! Pri pokuse o zakončenie však zlomil hokejku, no aj napriek tomu sa pokúšal zakončovať. Rozhodca vylučovať nebude.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 5. Jenčík (Pašek, Haščák), 44. Jenčík (Pašek, Haščák) – 21. Zuzin Peter (Čierny), 49. Lukáš Jurík (Mucha, Škvaridlo), 55. Podkonický (Puliš)


    HC Košice: Hylák – Štrbák (C), Cebák, Šeda, Kolba (A), Deyl, Martin Chovan, Macejko, Novák – Jenčík, Pašek, Haščák (A) – Boltun, Marcinko, Spilar – Jokeľ, Slovák, Novotný – Gmitter, Mlynarovič, Svitana.
    HKM Zvolen: Šimko – Juraško, Čierny, Novajský, Mucha, Hertl, Hraško, Pichnarčík, Zuzin – Zuzin, Brabenec, Podkonický – Chovan, L. Jurík, Škvaridlo – Kalla, M. Jurík, Čurilla – Ďaloga, Mahdalík, Puliš

    Rozhodčí: J. Konc, Kubuš – M. Korba, Smrek
    bahis siteleri