Švédsko – Finsko 3:5 (kon.) | Česko – Rusko 2:6 (kon.)
konec
Česko
2:6 (1:2, 1:2, 0:2)
Rusko
Pátek 12.04.2013, 18:30Turnaj čtyř (U17)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nyní už je rozhodnuto definitivně, Boltanov nabídl puk VLADISLAVU KAMENEVOVI, který se obtočil kolem našeho beka a s přehledem zavěsil. Asistence: Artur Boltanov, Valentin Razumnyak.
     
    57:11
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Špatná rozehrávka českého beka, ten nabídl puk přímo na hůl Protapovichovi, jenž nahrál MAXIMU LAZAREVOVI, který se střelou golfem z první nemýlil. Asistence: Alexander Protapovich.
     
    30:21
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Fazleyev přihrávkou zpoza rohu našel před brankou nikým nehlídaného ANTONA UGOLNIKOVA, pro něhož nebyl problém zasunout do poloprázné branky. Asistence: Radel Fazleyev.
     
    29:23
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po akci dva na dva přesné přihrávce Protapoviche strhává vedení opět na ruskou stranu tvrdou střelu nad lapačku MAXIM LAZAREV. Asistence: Alexander Protapovich, Artem Osipov.
     
    21:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    RADEK VESELÝ s Milanem Švarcem ukázali Rusům, jak se mají přečíslení řešit, prvně jmenovaný místo nahrávky volil střelu a nemýlil se. Asistence: Milan Švarc.
     
    18:50
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to pořádně zakřikl, Rusové za celou dobu nevystřelili na branku a měli problém se dostat do útočného pásma, nakonec se jim to však podařilo a ARTEM OSIPOV šikovnou střelou posílá Sbornou opět do vedení. Asistence: Maxim Lazarev, Alexander Protapovich.
     
    12:13
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nádherný slalom mezi ruskými beky zakončený střelou pod víko předvedl LUKÁŠ VOPELKA a skóre je rázem srovnané. Bez asistence.
     
    01:18
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se velmi brzy ujímají vedení, hned druhou útočnou akci Sborné využil MAXIM LAZAREV. Asistence: Nikita Lyamkin.

    Jan Mareček

    Branky a nahrávky: 13. Vopelka, 22. Veselý (Švarc) – 2. Lazarev (Lyamkin), 19. Osipov (Lazarev, Protapovich), 30. Lazarev (Protapovich, Osipov), 31. Ugolnikov (Fazleyev), 58. Lazarev (Protapovich), 60. Kamenev (Boltanov, Razumnyak)


    Česko: Vaněček (Pechek) – Kadeřávek, Zahradníček, Půža, Ščotka, Zbořil, Matula, Pícha, Mašín – Švarc, Vopelka, Motloch, Jenyš, Karabáček, Zohorna, Kuťák, Jašek, Veselý, Černoch, Stříbrný, Ordoš.
    Rusko: Novitski (Tretiak) – Sleptsov, Sharipzyanoc, Lyamkin, Marin, Nasybullin, Boikov, Tsvetkov, Mikulovich – Boltanov, Nikolishin, Ugolnikov, Vovchenko, Kamenev, Yazkov, Fazleyev, Razumnyak, Lazarev, Protapovich, Osipov, Lauta.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri