Buffalo – Tampa 3:1 (kon.) | Nashville – Detroit 0:3 (kon.)
konec
Nashville Predators
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Detroit Red Wings
Pondělí 15.04.2013, 01:30 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! JUSTIN ABDELKADER nejprve z úhlu prázdnou branku netrefil, ale o chvíli později na něho Zetterberg šikovně tečoval Dacjukovo vyhození a Abdelkader dovezl kotouč do opuštěné klece. Asistence: Henrik Zetterberg, Pavel Dacjkuk.
     
    57:01
    Detroit právě vstřelil branku!
    Slovo si vzal střelec důležitých gólů Red Wings JOHAN FRANZEN! Dvojice Cleary – Filppula obrala o kotouč váhajícího Webera a JOHAN FRANZEN se ocitl před Rinnem sám. Přehodil si puk na bekhend a poslal ho do horního rohu nad lapačku domácího gólmana. Asistence: Valtteri Filppula, Daniel Cleary.
     
    26:23
    Detroit právě vstřelil branku!
    V této pasáži zápasu se nám začaly množit šance a přichází i první gól! DeKeyser sice od modré netrefil branku, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil tak šikovně, že přistál přímo před HENRIKEM ZETTERBERGEM, který měl před sebou jen prázdnou klec. Asistence: Danny DeKeyser, Pavel Dacjuk.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 27. Zetterberg (DeKeyser), 58. Franzen (Filppula, Cleary), 59. Abdelkader (Zetterberg, Dacjuk)


    Nashville Predators: Rinne (Mason) – Josi, Weber, Bartley, Klein, Gill, Blum – S. Kosticyn, Spaling, Halischuk – Beck, Legwand, Forsberg – Clune, Watson, C. Smith – Bang, Mueller, Butler.
    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Kindl, Colaiacovo, B. Smith – Zetterberg, Dacjuk, Abdelkader – Franzen, Filppula, Cleary – Nyquist, Andersson, Brunner – Miller, Emmerton, Tootoo.

    Rozhodčí: Watson, Hebert – Cvik, Nelson
    bahis siteleri