Manchester City – Wigan 1:0 (kon.) | West Ham – Manchester Utd. 2:2 (kon.) | Fulham – Chelsea 0:3 (kon.)
konec
West Ham United
2:2 (1:1)
Manchester United
Středa 17.04.2013, 20:45 • Upton Park, London • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    77
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do zajímavé útočné akce, kterou zakončil Kagawa, ale trefil pouze obě tyče. Pak se k balonu dostal ROBIN VAN PERSIE a nechytatelnou střelou jej dopravil do brány. Nicméně VAN PERSIE byl v ofsajdu, a tak branka platit neměla.
     
    55
    West Ham právě vstřelil branku!
    MOHAMED DIAMÉ obdržel balon a z otočky vystřelil. DIAMÉHO levačka se nemýlila a přesnou trefou poslala domácí tým opět do vedení. Pochvalu za přesnou přihrávku si zaslouží Demel.
     
    31
    Manchester United právě vstřelil branku!
    Kagawa obdržel v pokutovém území skvělou přihrávku a balon prodloužil ke vzdálenější tyči, kde se ocitl osamocený ANTONIO VALENCIA, jenž přesnou trefou do prázdné brány vyrovnal na 1:1.
     
    17
    West Ham právě vstřelil branku!
    Skvělý protiútok založil Diamé, kterému se na levém křídle nabídl rozběhnutý Jarvis, jenž se s balonem dostal do pokutového území a odcentroval jej ke vzdálenější tyči. Tam číhal hlavičkující Carroll, jehož střelecký pokus do brány prodloužil RICARDO VAZ TÉ, a poslal tak domácí tým do brzkého vedení.

    Lucie Rapantová

    Branky: 17. Té, 55. Diamé – 31. Valencia, 77. Persie

    Karty:   50. Carroll (WHU)


    West Ham United: Jaaskelainen ─ Demel, Collins, Reid, O'Brien ─ Diamé (83. Collison), O'Neil (68. Noble) ─ Vaz Té, Nolan (82. Taylor), Jarvis ─ Carroll.
    Manchester United: De Gea ─ Rafael, Ferdinand, Vidić, Evra ─ Valencia, Carrick, Jones, Kagawa (78. Hernández) ─ Rooney (71. Giggs), van Persie.

    Rozhodčí: Probert ─ Ganfield, Lennard
    bahis siteleri