Anderlecht – Lokeren 3:0 (kon.)
konec
RSC Anderlecht
3:0 (3:0)
Sporting Lokeren
Středa 17.04.2013, 20:00 • Stade Constant Vanden Stock (kapacita: 26 361 míst) • Belgická Jupiler Pro League
Předzápasové kurzy
     
    86
    Matias Suárez mohl přidat čtvrtý gól Anderlechtu, jenže narazil na vynikajícího Barryho, který dnes už poněkolikáté podržel svůj tým a jeho střelu vyrazil.
     
    82
    Jeremy Taravel, který dnes slaví šestadvacáté narozeniny, právě dostal od rozhodčího Efonga Nzola "dárek" – žlutou kartu.
     
    69
    Mbokani, který dnes sice gól nedal, přesto ale představoval pro hosty permanentní nebezpečí, opouští hrací plochu. Nahradí jej Matias Suárez.
     
    60
    Hned vzápětí vystřídali také hosté. Ze hřiště odstoupil Nill De Pauw, místo něj naopak přišel Enes Saglik.
     
    59
    Do hry jde nakonec Demy de Zeeuw, který nahradí Massima Bruna. Ten sklízí za svůj dnešní výkon ovace od publika.
     
    49
    Ještě před jeho rozehráním tu ale máme jedno střídání na straně Anderlecht. Místo křídleníka Milana Jovanoviće přichází obránce Behrang Safari.
     
    46
    Druhý poločas začal pěkně zostra. Za nevybíravý zákrok na Trompeta vidí červenou kartu Olivier Deschahct! Anderlecht bude dohrávat pouze v deseti lidech.
     
    46
    Na hostující straně došlo ke změně. Do druhé půle už nenastoupili Tiko a Miloš Marić, místo nich si zahrají Hassan El Mouataz a Jore Trompet.
     
    38
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí pokračují v kanonádě. SACHA KLJESTAN napřáhl přibližně z dvaceti metrů a svou nádhernou střelu umístil nechytatelně pod břevno. Barry byl bez šance – 3:0.
     
    30
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Po chybě obrany Lokerenu vyslal Jovanović vynikající centr před hostující bránu, k zakončení se dostal zkušený hlavičkář TOM DE SUTTER a zdárně zakončil – 2:0.
     
    22
    Teď měli hosté velké štěstí. Jeremy Taravel tečoval Brunův centr tak nešťastně, že orazítkoval tyčku vlastní brány! Anderlecht bude nakonec zahrávat alespoň rohový kop.
     
    10
    Mbokani se po rohu dostal k hlavičce a míč usměrnil hlavou nebezpečně k pravé tyči. Barry byl ale opět na svém místě a balón vytěsnil do strany.
     
    9
    Další chyba obrany Lokerenu! Tentokrát si hosté nepohlídali kanonýra Mbokaniho a vše musel řešit až gólman Barry, který vytáhl pohotový zákrok a míč vyrazil na roh.
     
    4
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Domácí se již po necelých čtyřech minutách ujímají vedení. Bruno poslal výborný centr před bránu, tam se dostal k hlavičce špatně střežený MILAN JOVANOVIĆ a s přehledem zakončil – 1:0.

    Tomáš Honajzer

    Branky: 4. Jovanović, 30. De Sutter, 38. Kljestan

    Karty:   82. Taravel (LOK)   46. Deschacht (AND)


    RSC Anderlecht: Proto – Wasilewski, Kouyaté, Nuytinck, Deschacht – Biglia, Kljestan – Bruno (59. De Zeeuw), Mbokani (69. Suárez), Jovanović (49. Safari) – De Sutter.
    Sporting Lokeren: Barry – Tiko (46. El Mouataz), Mijat Marić, Taravel, Corryn – Miloš Marić (46. Trompet), Overmeire – Mokulu, Dutra, De Pauw (60. Saglik) – Harbaoui.

    Rozhodčí: Efong Nzolo – Crotteux, Walschap.
    bahis siteleri