Králův Dvůr – Hlavice 4:0 (kon.) | Roudnice – Č. Lípa 4:1 (kon.) | Karlovy Vary – Zápy 1:3 (kon.)
Chomutov – Domažlice 2:1 (kon.) | Chrudim – Kladno 5:1 (kon.) | Kunice – Kolín 2:1 (kon.)
H. Měcholupy – Vltavín 0:2 (kon.) | Sparta B – Převýšov 2:2 (kon.) | Písek – Strakonice 0:2 (kon.)
konec
SK Roudnice nad Labem
4:1 (1:0)
FK Arsenal Česká Lípa
Středa 17.04.2013, 17:00 • F. A. Pod Lipou • Česká fotbalová liga
     
    90+3
    Roudnice právě vstřelila branku!

    Z posledního přímého kopu ještě dokázal překonat hostujícího brankáře BOHUMIL NÁDENÍČEK.
     
    64
    Roudnice právě vstřelila branku!

    Roudnickým dnes vychází skvěle rychlé protiútoky. Nejdříve Nádeníček za táhl míč na levou stranu velkého vápna, odkud dal balón pod sebe na Čajiče, ten vystřelil pouze do brankáře a k balónu se po odrazu dostal ještě přihlížející JAN SVÁTEK, pro kterého nebylo těžké uklidit levou nohou balón do odkryté branky.
     
    53
    Česká Lípa právě vstřelila branku!

    Jako by přestala po vstřeleném gólu Roudnice hrát. Jeden z domácích obránců namazal Gibalovi na nohu, který posunul na ještě lépe postaveného MUSTAPHU NDIAYEHO, který si sám proti Pechatému poradil a střelou pod nohy brankáře snížil na 2:1.
     
    47
    Roudnice právě vstřelila branku!

    Do úniku 3 na 2 se dostali Nádeníček, Svátek a LADISLAV KEŠNER. Nádeníček pelášil s míčem už od středového kruhu, na hranici velkého vápna přihrál na Brožíka, který ještě přihrál na úplně volného Kešnera, ten už si s brankářem poradil a navyšuje vedení Roudnice již o 2. branku.
    Asistence: Brožík V.
     
    4
    Roudnice právě vstřelila branku!

    Tak to byl vcelku rychlý gól! Hamouz z levé strany dostal balón, stříleným centrem našel ve vápně Blažka, který tečoval hlavu, jehož střelu ještě Procházka vyrazil, k dorážce hlavou se ale dostal ALDIN ČAJIČ, který svojí příležitost proměnil.

    Josef Cestr

    Branky: 4. Čajič, 47. Kešner, 64. Svátek, 90+3. Nádeníček – 53. Ndiaye

    Karty:   16. Kešner (ROU), 27. Petrášek (ROU), 85. Bíro (ROU) – 10. Procházka (CLI), 20. Ndiaye (CLI), 38. Novotný (CLI)


    SK Roudnice nad Labem: Pechatý P. – Petrášek T., Kratochvíl K. (C), Chalupa J., Hamouz J. – Kešner L. (86. Kučera T.), Bíro O., Macháček M. (46. Nádeníček B.), Čajič A. – Blažek J. (42. Brožík V.) – Svátek J.
    Trenér: Janeček

    FK Arsenal Česká Lípa: Procházka J. – Nesvadba J., Hozda M., Patka P., Broschinský J. – Sedláček M., Kučera M., Schön V. (68. Dudka D.) – Novotný P. (52. Ježdík J.), Gibala M. (83. Finklár M.), Ndiaye M.
    Trenér: Nečas

    Rozhodčí: Grimm – Janoch, Kříž
    DS: Wencl P.

    Diváci: 172
    bahis siteleri