Moreirense – Braga 2:3 (kon.)
konec
Moreirense FC
2:3 (0:2)
SC Braga
Pátek 03.05.2013, 21:00 • E. C. J. de Almeida Freitas - Moreira de Cónegos, Guimarães • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    83
    Braga právě vstřelila branku!
    Ale, ale, ale! To je střídání jako hrom! ZÉ LUÍS byl na trávníku snad deset vteřin a hned dává gól! Po autovém vhazování hostů z pravé strany se dostává k míči uvnitř pokutového území s umístěnou střelou překonává Ribeira, hosté opět vedou.
     
    55
    Moreirense právě vstřelilo branku!
    Skvělý návrat do utkání předvádí ve druhém poločase fotbalisté Moreirense! Navíc – vyrovnávací branka může v klidu kandidovat na gól roku, NABIL GHILAS si totiž zpracoval prsama míč v pokutovém území, zády k brance Bragy a protože nebyl čas na to, se s ním otočit, vystřihl efektní "nůžky", kterými překvapil gólmana Quina. Míč padá do branky, nádherný gól!
     
    50
    Moreirense právě vstřelilo branku!
    Krásně kopnutá standartní situace FÁBIA ESPINHA ze vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů, kdy míč přeletěl postavenou zeď a "zaplul" k pravé tyči!
     
    45
    Braga právě vstřelila branku!
    A hosté trestají tento faul druhým gólem, na centr z levé strany si naběhl ADERLAN SANTOS, který hlavou usměrnil míč do branky!
     
    11
    Braga právě vstřelila branku!
    A hosté se z rychlého protiútoku prosazují zásluhou přesné přízemní trefy CARLAA, který se dokázal prosadit uvnitř pokutového území i přesto, že byl bráněn dvěma obránci Moreirense.

    Martin Dvořák

    Branky: 50. Espinho, 55. Ghilas – 11. Carlão, 45. Santos, 83. Luís

    Karty:   45. Pintassilgo (MRE), 58. Gonçalves (MRE), 62. Hanin (MRE), 86. Espinho (MRE) – 42. Custódio (BRG), 51. Micael (BRG), 74. Amorim (BRG)   62. Micael (BRG)


    Moreirense FC: Ribeiro – Paulinho, Aníbal, Anilton, Hanin – Gonçalves, Vinicius (86. R. Lopes) – Wagner (46. Oliveira), Espinho, Pintassilgo (80. Renatinho) – Ghilas
    SC Braga: Quin – Baiano, Santos, Douglão, Salino (90+2. P. Vinicius) – Custódio, Amorim – Alan, Micael, Mossoró (86. Mauro) – Carlão (83. Zé Luís)

    Rozhodčí: Benquerença – Santos, Marcelino
    bahis siteleri