Lille – Remeš 3:0 (kon.)
konec
Lille OSC
3:0 (1:0)
Stade de Reims
Pátek 10.05.2013, 20:30 • Grand Stade Lille Métropole, Villeneuve d'Ascq • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    77
    Lille právě vstřelilo branku!
    SALOMON KALOU je opravdu skvělý hráč a teď to opět potvrdil. Na levém křídle utekl svým protihráčům, pak se míč navedl na pravačku a přesnou trefou překonal hostujícího brankáře, který byl bez šance.
     
    49
    Lille právě vstřelilo branku!
    Martin se skvěle rozhlédl a prezentoval se chytrou přihrávkou, o kterou si řekl DIMITRI PAYET. Útočník domácího celku předvedl skvělou práci s míčem, nachystal si jej na levačku a technicky vystřelil. Brankář Agassa se natahoval marně, protože PAYET mířil velmi přesně a střelecký pokus to byl nechytatelný.
     
    20
    Lille právě vstřelilo branku!
    Své rychlé nohy nastartoval SALOMON KALOU, který obdržel skvělou přihrávku za obranu a svým protihráčům unikal. Proti útočícímu hráči vyběhl brankář Agassa, ale v souboji jeden na jednoho byl úspěšnější SALOMON KALOU, jenž zachoval chladnou hlavu, obehrál hostujícího brankáře a přesnou trefou dopravil míč do prázdné branky.

    Lucie Rapantová

    Branky: 20. Kalou, 49. Payet, 77. Kalou

    Karty:   32. Balmont (LIL), 64. Beria (LIL) – 37. Souaré (REI), 45+1. Diego (REI), 83. Devaux (REI)


    Lille OSC: Mouko ─ Beria, Baša, Chedjou, Digne ─ Balmont (89. Gueye), Mavuba, Martin ─ Rodelin (72. Origi), Kalou (91. Roux), Payet.
    Stade de Reims: Agassa ─ Souaré, Tacalfred, Weber, Signorino ─ Cá (13. de Préville) (64. Ouali), Ramaré ─ Ayité, Devaux, Diego ─ Courtet.

    Rozhodčí: Millot ─ Luzi, Zakrani
    bahis siteleri