Lille – Remeš 3:0 (kon.)
konec
Lille OSC
3:0 (1:0)
Stade de Reims
Pátek 10.05.2013, 20:30 • Grand Stade Lille Métropole, Villeneuve d'Ascq • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Ze hřiště odchází autor dvou branek – Salomon Kalou. Nahrazuje ho Nolan Roux.
     
    89
    Na řadu přichází avizované střídání. Ze hry odchází Florent Balmont, kterého nahrazuje Idrissa Gueye.
     
    83
    Antoine Devaux byl za svůj prohřešek potrestán žlutou kartou.
     
    77
    Lille právě vstřelilo branku!
    SALOMON KALOU je opravdu skvělý hráč a teď to opět potvrdil. Na levém křídle utekl svým protihráčům, pak se míč navedl na pravačku a přesnou trefou překonal hostujícího brankáře, který byl bez šance.
     
    72
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Ronny Rodelin, přichází Divock Origi.
     
    64
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Nicolas de Préville, přichází Bilel Ouali.
     
    64
    Franck Beria vyfasoval žlutou kartu, rozehrávat budou hosté.
     
    58
    V pokutovém území se uvolnil hlavičkující Kalou, ke kterému dolétl centr, který mu přistál přesně na hlavě, ale Kalou mířil kousíček nad branku, a tak se stav skóre nemění.
     
    49
    Lille právě vstřelilo branku!
    Martin se skvěle rozhlédl a prezentoval se chytrou přihrávkou, o kterou si řekl DIMITRI PAYET. Útočník domácího celku předvedl skvělou práci s míčem, nachystal si jej na levačku a technicky vystřelil. Brankář Agassa se natahoval marně, protože PAYET mířil velmi přesně a střelecký pokus to byl nechytatelný.
     
    47
    Na levém křídle obdržel přihrávku Diego a prezentoval se velmi nebezpečnou střelou, kterou Mouko se štěstím zneškodnil. Balon totiž proletěl kolem brankové čáry a jen zázrakem nespadl do branky.
     
    45+1
    Diego obdržel žlutou kartu za nafilmovaný pád v pokutovém území, ale kouč celku Stade de Reims se velmi zlobí a rozhodčí Millot jej přichází uklidnit.
     
    38
    Domácí hráči dostali výhodu standardní situace a rozehráli nakrátko. Z pravé strany pak do vápna přilétl zajímavý centr, kterého se ujal hlavičkující Kalou, ale jeho střelecký pokus gólem neskončil.
     
    37
    Pape Souaré se provinil faulem a vyfasoval žlutou kartu.
     
    32
    Nedovoleným zákrokem se provinil Florent Balmont a byl za něj potrestán žlutou kartou.
     
    25
    V pokutovém území byl faulovaný Kalou, a tak měl domácí tým zahrávat pokutový kop, ale sudí byl jiného názoru a penaltu nenařídil.
     
    24
    Ve velkém vápně udělal svému protihráči skvělou kličku Payet a pak si ukázkově připravil míč na střelu, která orazítkovala brankovou konstrukci.
     
    20
    Lille právě vstřelilo branku!
    Své rychlé nohy nastartoval SALOMON KALOU, který obdržel skvělou přihrávku za obranu a svým protihráčům unikal. Proti útočícímu hráči vyběhl brankář Agassa, ale v souboji jeden na jednoho byl úspěšnější SALOMON KALOU, jenž zachoval chladnou hlavu, obehrál hostujícího brankáře a přesnou trefou dopravil míč do prázdné branky.
     
    19
    Payet poslal z pravé strany zajímavý centr ke vzdálenější tyči, kde se ke střele z voleje probojoval Digne, ale jeho střelecký pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    13
    Zdravotní problémy má Bocundji Cá, a tak opouští hrací plochu, na kterého ho nahrazuje Nicolas de Préville.
     
    7
    Domácí fotbalisté se prezentovali skvělou akcí. Na pravém křídle se uvolnil Beria, který pak ze své kopačky vyslal skvělou přihrávku před soupeřovu svatyni, kde se ve stoprocentní šanci ocitl Rodelin, ale nedokázal ji proměnit. Před Rodelinem byla odkrytá branka, ale hráči domácího celku střela nesedla, a tak branku hostí nemohla ohrozit.

    Lucie Rapantová

    Branky: 20. Kalou, 49. Payet, 77. Kalou

    Karty:   32. Balmont (LIL), 64. Beria (LIL) – 37. Souaré (REI), 45+1. Diego (REI), 83. Devaux (REI)


    Lille OSC: Mouko ─ Beria, Baša, Chedjou, Digne ─ Balmont (89. Gueye), Mavuba, Martin ─ Rodelin (72. Origi), Kalou (91. Roux), Payet.
    Stade de Reims: Agassa ─ Souaré, Tacalfred, Weber, Signorino ─ Cá (13. de Préville) (64. Ouali), Ramaré ─ Ayité, Devaux, Diego ─ Courtet.

    Rozhodčí: Millot ─ Luzi, Zakrani
    bahis siteleri