Arsenal – Wigan 4:1 (kon.) | Reading – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Reading FC
0:2 (0:1)
Manchester City
Úterý 14.05.2013, 21:00 • Madejski Stadium, Reading • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Carlos Tevez v šanci! Argentinský reprezentant mířil prudkou střelou zpoza šestnáctky přesně k bližší tyči, Alex McCarthy ale třetí gól ve své síti skvělým zákrokem odmítl. Fantastický moment z obou stran.
     
    88
    Manchester City právě vstřelil branku!
    EDIN DŽEKO zvyšuje na 2:0 a o osudu zápasu je s největší pravděpodobností rozhodnuto!! Silva napřáhl k přízemní střele, která byla sražena, a v pokutovém území se dostal k míči Džeko. Bosenský útočník poté předvedl zasekávačku a přízemní střelou překonal bezmocného Alexe McCarthyho.
     
    86
    Yaya Toure napřáhl zpoza šestnáctky k táhlé a velmi prudké střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu, Alex McCarthy ji ale dokázal vytáhnout nad!
     
    83
    Karacan v šanci! Defenzivní záložník Readingu dostal přihrávku na hranici šestnáctky a poté pohotově vypálil, Hart ale dokázal jeho střelu vyrazit a připsal si velmi dobrý zákrok.
     
    78
    Reading rozehrál rohový kop, po kterém se jeden z domácích hráčů dostal k hlavičce a City zachraňoval na brankové čáře Carlos Tevez!
     
    76
    Robson-Kanu ve velmi slibné šanci! Reading rozehrál standardní situaci a ve pokutovém území vyvolal zmatek, domácí se ale poté dopustili faulu na Harta.
     
    72
    Yaya Toure vyslal na domácí bránu zpoza šestnáctky jedovatou střelu, kterou Alex McCarthy volejbalovým zákrokem dokázal vyrazit nad!
     
    70
    Mariappova hlavička po centru z pravé strany skončila u připraveného Harta. Šance to ale byla dobrá.
     
    69
    Reading využil druhé střídání. Hřiště opustil Jobi McAnuff, kterého nahradil Nick Blackman.
     
    63
    City nakonec musí sáhnout k třetímu a druhému vynucenému střídání. Hřiště opustil zraněný Sergio Agüero, kterého nahradil Edin Džeko.
     
    62
    Nigel Adkins provedl první změnu. Pavela Pogrebnyaka nahradil Adam Le Fondre.
     
    58
    Brian Kidd sáhl ke druhé změně. Gareth Barry přepustil místo Javi Garciovi.
     
    57
    Silva nabil míč nabíhajícímu Yaya Touremu, jehož následná přízemní střela zpoza šestnáctky směřovala přesně k levé tyči, McCarthy ji ale dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    45+2
    Maicon poslal do šestnáctky Readingu centr, na který si skvěle naběhl Sergio Agüero, Alex McCarthy ale předvedl fantastický zákrok a podržel svůj tým!
     
    45
    Gael Clichy se ocitl po zblokované střele v dobré šanci, jeho následná prudká střela levačkou ale skončila těsně nad!
     
    40
    Manchester City právě vstřelil branku!
    SERGIO AGÜERO 1:0!! Milner předložil míč Silvovi, který ho následně poslal do šestnáctky, kam si naběhl Agüero a jeho následná přízemní střela zapadla přesně k pravé tyči. Reading
     
    37
    Gareth Barry dostal po krátké výhodě domácího týmu za předchozí faul žlutou kartu.
     
    29
    Garath McCleary napřáhl pravačkou ke střele, kterou Joe Hart dokázal zneškodnil!
     
    19
    Hal Robson-Kanu napřáhl zpoza šestnáctky k přízemní střele, kterou dokázal pozorný Joe Hart zneškodnit a předvedl první dobrý zákrok!
     
    15
    Brian Kidd musel sáhnout k vynucenému střídání. Kolo Toure odehrál 14 minut, po kterých pro něj zápas kvůli zranění předčasně skončil. Na hrací plochu místo něj vyběhl Maicon, jelikož Kompany ani Nastasic dnes na soupisce City nefigurují.
     
    8
    James Milner a po něm Sergio Agüero v obrovské šanci! Milner se dostal na hranici malého pokutového území ke střele, kterou McCarthy dokázal fantastickým zákrokem vyrazit. K dorážce se poté dostal Agüero, ale i jeho dokázal domácí brankář vychytat a předvedl úžasný dvojitý zákrok.
     
    4
    David Silva vypálil zpoza šestnáctky a jeho střela nebyla vůbc špatná, naopak, ale McCarthy předvedl další zákrok a jeho střelu zneškodnil!
     
    4
    Sergio Agüero v šanci! Argentinský útočník se dostal v šestnáctce k míči a McCarthy dokázal jeho následnou prudkou střelu z obtížemi vyrazit.

    Tomáš Reiner

    Branky: 40. Agüero, 88. Džeko

    Karty:   37. Barry (MAC)


    Reading FC: McCarthy – Gunter, Mariappa, Morrison, Kelly – Karacan, Guthrie – McCleary, McAnuff (69'), Robson-Kanu – Pogrebnyak (62'). Střídající hráči: Taylor, Pearce, Le Fondre (62'), Harte, Akpan, Carrico, Blackman (69'). Manažer: Nigel Adkins.
    Manchester City: Hart – Richards, Kolo Toure (15'), Lescott, Clichy – Milner, Barry (58'), Yaya Toure, Silva – Tevez – Agüero (62'). Střídající hráči: Pantilimon, Maicon (15'), Nasri, Džeko (62'), Kolarov, Javi Garcia (58'), Rodwell. Manažer: Brian Kidd.

    Rozhodčí: Martin Atkinson. Asistenci: P. Kirkup, S. Burt. Čtvrtý rozhodčí: M. Oliver
    bahis siteleri