Jablonec – Žižkov 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Žilina 1:1 (kon.) | Liberec – Táborsko 2:1 (kon.)
Jihlava – Trenčín 2:3 (kon.) | Honvéd – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Jablonec – Zagłębie 2:4 (kon.)
L. Mikuláš – Michalovce 1:1 (kon.) | Union Berlín – Teplice 0:0 (zruš.) | Legia – Žilina 1:1 (kon.)
konec
Legia Varšava
1:1 (0:0)
MŠK Žilina
sk Středa 26.06.2013, 18:30Přípravný zápas
     
    85
    Žilina dala gól!
    A predsa Žilina vyrovnáva! Po krásnej akcii sa v koncovke presadil nožničkami RENÉ DEDIČ..
     
    80
    Nuž a čo teraz zahodil jeden z hráčov Žiliny, to sa snáď ani nedá. Lopta po centri Mabouku preletela cez obranu Legie priamo do stredu šestnástky, padla Pichovi (naozaj si nie som istý) priamo na nohu a ten ju z prvej poslal vedľa ľavej tyče. Obrovská škoda.
     
    63
    Légia Varšava dala gól! Nuž a poľský tím otvára skóre. Parádnou strelou do vinkla zo snáď 30 metrov prekonáva bezmocného Dúbravku TOMASZ JODLOWIEC.
     
    55
    Robo Pich dostal dlhú prihrávku do Mabouku, loptu si pekne spracoval, obišiel jedného z obrancov Legie a tvrdo vystrelil. Škoda, že lopta z jeho kopačky smerovala len do stredu brány, no i tak mal Kuciak vážne problémy.
     
    37
    Kamerunský obranca v službách Žiliny Ernest Mabouka skúsil strelou z pravej strany prekvapiť Kuciaka. Lopta bola zblokovaná, no k dorážke sa dostal Robo Pich a poriadne vyprášil rukavice Dušana Kuciaka! Z následného rohového kopu Žilina nič vyťažila.
     
    34
    Obrovská šanca Legie! Dwaliszwili dostal kolmú prihrávku do behu, potiahol si loptu doľava. Strelou po zemi prekonal Dúbravku, no loptu v poslednom komente odkopol výborný Denis Vavro. Roh pre Legiu.
     
    29
    Michal Škvarka zakrútil loptu parádne, chýbalo možno 20cm, aby lopta skončila po brvnom Kuciakovej bránky!
     
    25
    Žilina zvyšuje aktivitu, po strele Škvarku zamrzol úsmev na perách viacerým kibicom Legie, lopta však tesne minula Kuciakovu svätyňu.
     
    16
    Dúbravka bravúrne vytláča loptu po strele Gola! Legia rozohrala následný roh nakrátko, s tým už obrana MŠK nemala problém.

    Dávid Švec

    Branky: 63. Jodlowiec – 85. Dedič


    Legia Varšava: Kuciak – Bereszyński, Raul Bravo, Jodłowiec, Wawrzyniak, Kosecki, Gol, Carter, Radović, Saganowski, Dwaliszwili. Tréner: J.Urban.
    MŠK Žilina: Dúbravka – Mabouka, Piaček, Vavro, Ceesay – Pečovský – Mihalík, Škvarka, Paur – Majtán, Pich. tréner: A.Guľa
    bahis siteleri