Francie – Rusko 3:1 (kon.) | Anglie – Španělsko 2:3 (kon.)
konec
Anglie
2:3 (1:1)
Španělsko
Pátek 12.07.2013, 20:30 • Linköping Arena, Linköping • Mistrovství Evropy - ženy
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné! Španělky nakonec asi přeci jen vyhrají! Skvělou práci odvedla u levé postranní čáry Adriana, která tam vymotala protihráčku a odcentrovala. Míč před brankářkou lízla střídající ALEXIA PUTALLASOVÁ a od hlavy Bardsleyové se balón nešťastně odrazil do sítě. Gól je připsán devatenáctileté Putellasové, která má v očích slzy radosti.
     
    89
    Anglie právě vstřelila branku!
    I hráčky Albionu se trefují po rohovém kopu! Centr Yankeyové prodloužila Asanteová hlavou k nohám LAURY BASSETTOVÉ, která do míče jen lehce ťukla a ten zapadl za záda brankářky. Je srovnáno!
     
    85
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    V Linköpingu se schyluje k překvapení! Roh Alexie Putellasové brankářka Bardsleyová vyboxovala jen před sebe a po obrovském závaru, kdy Angličanky ještě první střelu Meseguerové stačily vykopnout z brankové čáry, napálila míč do sítě JENNIFER HERMOSOVÁ – 1:2!
     
    8
    Anglie právě vstřelila branku!
    Vůbec první kloudná akce Angličanek končí gólem! Nejprve Asanteová nasadila soupeřce ve středu hřiště efektní jesličky, čímž založila útok svého týmu. Ten pokračoval krásnou přihrávkou Jill Scottové na ENIOLU ALUKOVOU, která nedala křížnou ranou Tirapuové šanci zasáhnout. Je vyrovnáno!
     
    4
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    To je začátek! Španělky rozehrály akci, na jejímž konci si VERÓNICA BOQUETEOVÁ narazila míč se Soniou a svůj samostatný únik zakončila gólem. Bardsleyová si na balón sáhla, ale nezastavila ho.

    Martin Augustin

    Branky: 8. Aluková, 89. Bassettová – 4. Boqueteová, 85. Hermosová, 90+4. Putellasová

    Karty:   78. Bassettová (ENG) – 36. Calderónová (ESP), 75. Paradesová (ESP)


    Anglie: Bardsleyová – A. Scottová, Bassettová, Stoneyová (C), Houghtonová – J. Scottová, Asanteová – Aluková (72. Carneyová), Williamsová, Yankeyová – Whiteová. Trenér: Hope Powellová
    Španělsko: Tirapuová – Torrejónová, Paredesová, Garcíová, Ibarraová – Meseguerová, Calderónová (62. Vicky) – Sonia (74. Putellasová), Hermosová, Adriana – Boqueteová (C). Trenér: Ignacio Quereda

    Rozhodčí: Monzulová – Račynská (obě UKR), Steinlundová (NOR)
    bahis siteleri