Košice – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:0 (kon.) | Senica – Trnava 2:1 (kon.)
konec
MFK Košice
2:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 13.07.2013, 17:00 • Lokomotíva Košice • Niké liga
     
    Stretnutie sa skončilo, tri body zaslúžene vybojovali domáci futbalisti.

    Víťazstvo Košičanov poistil v samom závere stretnutia Oumar Diaby a na dvojgólový rozdiel už Zlatomoravčania nemali šancu reagovať.

    Od nás je to pre dnešok všetko, ostaňte webu Onlajny.eu pri nie len futbalových prenosoch verní aj naďalej.
    Za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková a Roman Tkáč. (18:49:01)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V závere zápasu ešte hostia vybojovali rohový kop, po ktorom Tofiloski zasahovať nemusel.
     
    90+1
    Košice dali gól!

    Košice si hneď v úvode nadstaveného času poistili zisk troch bodov ďalším presným zásahom. Postaral sa o to razantným zakončením OUMAR DIABY.
     
    90
    Nadstavovať sa budu 2 minúty.
     
    90
    Posledné striedanie domácich. Bukatu nahradil Ivan Ostojič.
     
    89
    Oumar Diaby posielal loptu cez šestnástku, ale jeho spoluhráč ju zachytiť nedokázal. Kuciak bez zásahu.
     
    88
    Zahrával ho Pačinda, ale nie príliš vydareným spôsobom. Lopta smerovala k bližšej žrdi, kde nik z domácich nebol. Po následnom odraze to ešte skúsil Viazanko, ale napálil iba obranu.
     
    87
    Na opačnej strane vybojovali Košičania rohový kop.
     
    86
    Z veľkej vzdialenosti vypálil na Tofiloskeho bránu pravdepodobne Babic, ale jeho strelecký pokus letel mimo priestoru troch žrdí.
     
    85
    Zlaté Moravce sa predierajú na útočnú polovicu a zvyšujú svoj tlak.
     
    84
    Striedanie na oboch stranách. Z Košíc zápas nedohrá Haskič, ktorého nahradil Oumar Diaby a zo strany Zlatomoravčanov ihrisko opustil Bolinha,namiesto ktorého nastúpil Lukáš Mihálik.
     
    83
    Košice rozohrali za pomoci vlastného brankára, ale ďaleko sa nedostali. Tesne za polovicou sa Viazanko dopustil faulu.
     
    82
    Zlaté Moravce stále na útočnej polovici. Pribula zachránil loptu smerujúcu za čiaru odkopom cez šestnástku, ale tam nebol nik z jeho spoluhráčov.
     
    81
    V týchto chvíľach diváci sledujú urputnú snahu hostí o vyrovnanie. Zakončenie ale hráčom v bielych dresoch nevychádza podľa predstáv.
     
    80
    Úvodné kolo sleduje v Košiciach na štadióne 1860 divákov.
     
    79
    Lopta sa dostala až k Tofiloskemu, v ktorého blízkosti sa Zlaté Moravce dopustili faulu. Domáci gólman tak takmer od vlastnej brány rozohráva.
     
    78
    Košičania s loptou na kopačkách, naďalej sa snažia zaútočiť. Ich prihrávky už ale nesprevádza taká pohoda ako doteraz a hostia trpezlivo čakajú na chybu.
     
    77
    Jeden z domácich sa vzápätí pokúsil o protiútok, ale na jeho konci nemal komu prihrať. Žiaden zo spoluhráčov sa mu totiž v dobre pozícii neukázal.
     
    76
    Po rohu letela lopta do šestnástky, kde ju zasiahol Majerník, ale jeho hlavička nemala dostatočnú silu a k Tofiloskemu ani nedošla.
     
    75
    Loptu majú na kopačkách hostia. Opäť ju prepasírovali až do vápna, kde sa po krížnej prihrávke snažil zakončovať Orávik, ale jeho pokus bol zrazený. Nasledovať bude rohový kop.
     
    74
    Prvé striedanie v tíme Košíc. Ihrisko opustil kapitán Peter Šinglár, nahradil ho Erik Pačinda.
     
    73
    Košičania sa aj v týchto chvíľach musia brániť, ale tentokrát to zvládajú bez problémov. Hostia totiž bránu streleckým pokusom neohrozili.
     
    72
    Zlatým Moravciam nevyužitá šanca aspoň pridala na sebavedomí a opäť sa natlačili na súperov polovicu.
     
    71
    Šancu spálili aj hostia! Na Tofiloskeho letela nastrelená, lopta, ktorú vyrazil na stranu, kde však nabiehal Pribula a okamžite sa snažil zakončovať hlavou. To sa mu síce podarilo, ale lopta skončila iba pár centimetrov od pravej žrde.
     
    70
    Na trávnik prichádzajú zdravotníci, ktorí ošetrujú jedného z hosťujúcich hráčov. nešlo však o nič vážne a ostatní futbalisti to využili aspoň na menšie občerstvenie.
     
    69
    Duda sa opäť predviedol a vybojoval loptu na hranici šestnástky. Posunul ju Haskičovi, ktorý sa pokúsil napraviť svoje veľké zaváhanie, ale bez úspechu. Strelu mu zblokovala obrana hostí.
     
    67
    Hra má vysoké tempo. Pri lopte sú najmä domáci futbalisti, ktorí sa všemožne snažia útočiť.
     
    66
    Zlatomoravčania ihneď založili protiútok. Dostali sa síce až pred Tofiloskeho, ale bez strely na konci.
     
    65
    Po ňom sa ale hráči v bielych dresoch vôbec nedostali do zakončenia. Naopak, lopty sa zmocnil Viazanko a spolu s trojicou spoluhráčov šprintoval do protiútoku. Pokúsil sa posunúť loptu Haskičovi, ale bez úspechu. Jediný obranca Zlatých Moraviec, ktorý bol vtedy poblízku, ju zachytil.
     
    64
    Hostia získali rohový kop.
     
    64
    Prvé striedanie v stretnutí využili hostia. Juraja Piláta nahradil Róbert Vaniš.
     
    63
    Košičania teraz zahodili doslova tutovku. Šinglár a Haskič sa dostali do protiútoku 2 na jedného. Prvý menovaný posunul loptu Haskičovi a ten mal pred sebou iba bránu. Trafil však brvno.
     
    62
    Na opačnej polovici ihriska sa Košičania dopustili menšieho faulu, čo mohol priamym kopom z väčšej vzdialenosti využiť Pribula. Loptu ale Tofiloski vyboxoval.
     
    61
    Naopak, na opačnej strane si Košičania niekoľkokrát vymenili loptu a napokon vystrelil Duda. Po lopte sa hodil Kuciak a bezpečne ju schoval v rukaviciach.
     
    60
    Zlatomoravčania sa síce ihneď nákopom dostali na útočnú polovicu, ale to bolo z ich strany všetko. K zakončeniu sa neprebojovali, pretože o loptu prišli.
     
    59
    Košičania po faule rozohrali a Duda dvakrát po sebe fintičkami oklamal hostí. Na tretí pokus mu to už ale nevyšlo a tak domáci o loptu prišli.
     
    58
    Hosťujúci Peter Farkaš si za faul na Šinglára vyslúžil žltú kartu.
     
    57
    Domáci futbalisti neustále pri lopte. Hosťujúci útočníci ale vysoko napádajú rozohrávky a Košičania nevedia loptu pretlačiť cez polovicu.
     
    56
    Po menšom faule získali Košičania možnosť štandardky z niečo viac než 20 metrov. Duda to ale so silou kopu prehnal, nik z jeho spoluhráčov center dobehnúť nestihol.
     
    55
    Zlaté Moravce sa v posledných minútach príliš nenadýchli. Košičania sa naďalej aktívne tlačia do zakončenia.
     
    54
    Duda zahrával rohový kop do stredu šestnástky, kde loptu takmer zasiahol Sekulič. Takmer. Kuciak zasahovať nemusel.
     
    54
    Košičania získali rohový kop.
     
    53
    Domáci Viazanko mal ďalšiu skvelú príležitosť. Loptu získal po nedôraze protihráčov a z pravej strany šestnástky ju ešte posúval na nabiehajúceho Hovančíka. Ten v rýchlosti prepálil priestor troch žrdí, do cesty sa mu totiž vrhol ešte jeden z protihráčov.
     
    52
    Duda poslal loptu do stredu šestnástky, ale jeho spoluhráči ju následne umiestnili iba nad brvno. Kuciak zasahovať nemusel.
     
    51
    Rohový kop získali aj Košice.
     
    51
    Rohový kop vyzeral podobne ako všetky ostatné v tomto stretnutí. Na jeho konci nevzniklo žiadne nebezpečenstvo.
     
    50
    Zlaté Moravce získali rohový kop.
     
    49
    Tofiloski rozohral, ale jeho spoluhráči z toho nič nevyťažili. Lopta sa ku Kuciakovi v druhej polovici hry ešte nedostala.
     
    48
    Tentokrát aspoň nejaké vzrušenie. Hosťujúci Bolinha sa zmocnil lopty a okamžite aj vypálil. Spoza šestnástky napálil loptu priamo do stredu brány, kde čakal pripravený Tofiloski.
     
    47
    Ďaleko sa však nedostali. Loptu ledva prestrelili cez stredový kruh a už o ňu prišli. O niečo podobné sa vzápätí postarali aj Košice. Prvé 2 minúty polčasu ešte nič zaujímavé nepriniesli.
     
    46
    Zlatomoravčania sa ihneď stiahli na vlastnú obrannú polovicu a odtiaľ sa pokúšajú o rozohrávku.
     
    46
    O úvodný výkop druhého polčasu sa postarali hosťujúci hráči.
     
    46
    Začal druhý polčas.
     
    Po prvom polčase vyhrávajú v metropole východu domáci futbalisti. O doposiaľ jediný gól stretnutia sa pomerne kurióznym spôsobom postaral v 29. minúte Viazanko a napodobniť ho mohol o niečo neskôr Haskič, ale po jeho zakončení ceste lopty do brány zabránil iba obetavý Majerník. V zvyšnej časti hry sa síce Zlatomoravčania pokúšali o vyrovnanie, ale bez výsledku. Košická defenzíva pôsobí veľmi pozorne a loptu na Tofiloskeho takmer vôbec nepúšťa.
     
    Prvý polčas skončil.
     
    45+1
    V nadstavenom polčase sa nič zaujímavé neudeje. Košičania iba nastreľujú loptu na útočnú polovicu.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    44
    Lopta smerovala od rohovej zastávky do stredu šestnástky, ale už pri bližšej žrdi ju domáci odpratali.
     
    44
    Zlaté Moravce získali rohový kop.
     
    43
    Bolinha získa odrazenú loptu za hranicou šestnástky, ale vypáliť sa mu nepodarilo. Lopta skončila na nohách domácich futbalistov.
     
    42
    Lopty sa zmocnili hostia a presunuli hru na opačnú polovicu ihriska.
     
    41
    Naopak, na opačnej strane sa v malom vápne pokúšal vystreliť Viazanko, ale v súboji s protihráčom sa pokĺzol a spadol. Domáci priaznivci by samozrejme radi ihneď videli pokutový kop, ale nič také sa určite diať nebude.
     
    40
    5 minút pred koncom prvého polčasu sa hosťujúci hráči márne snažia o vyrovnanie. Nevedia sa prebojovať ani len k strele na bránu.
     
    39
    Zlaté Moravce súperovi loptu vzali a tentokrát sú to oni, kto nič nevymyslel. Diváci sa v týchto chvíľach príliš baviť nemôžu.
     
    38
    Košičania ihneď po rozohrávke zamierili na opačnú stranu, ale tam dobrú príležitosť doslova prekaučovali a na Kuciaka ani nevystrelili.
     
    38
    Naopak, po rýchlej akcii na opačnej strane loptu na Tofiloskeho nakopával Pavlenda, ale domáci brankár ju schoval v rukaviciach.
     
    37
    Duda zahrával do stredu šestnástky, ale opäť Kuciakovi nebezpečenstvo nevzniklo.
     
    36
    Košičania vybojovali ďalší roh.
     
    35
    Naopak, na opačnú stranu sa hneď nahrnuli hostia. Tofiloski ale zasahovať nemusel, lopta k nemu ani nedošla.
     
    34
    Košičania po akcii získali rohový kop, ktorý Duda zahrával do stredu šestnástky, ale jeho spoluhráči zo situácie nič nevyťažili.
     
    33
    Košičania sa rozbehli na útočnú polovicu a k zakončeniu sa dostal Haskič. Strieľal z uhla, ale lopta smerovala jednoznačne do brány. A bola by tam aj došla nebyť Majerníka, ktorý sa hodil do jej dráhy a odvrátil takmer istý druhý gól v sieti Zlatých Moraviec.
     
    32
    Rohový kop bol pridlhý. Nie len nikto z hostí, ale ani nikto z domácich ho nezachytil.
     
    31
    Zlaté Moravce získali rohový kop.
     
    30
    Zlatomoravčania sa okamžite snažia odpovedať a pustili sa na útočnú polovicu.
     
    29
    Košice dali gól!

    Košičania sa dostávajú do jednogólového vedenia. MIROSLAV VIAZANKO sa dostal k lopte v priestore malého vápna a hosťujúceho gólmana preloboval. Ten sa iba bezmocne prizeral, ako lopta ponad jeho hlavu so šťastím pre domácich padá do brány.
     
    27
    Prvú žltú kartu stretnutia si vyslúžil domáci Martin Bukata.
     
    26
    Z viac ako 25 metrov zahrával kop Pintér. Lopta sa od múru domácich nebezpečne odrazila do priestoru domácej brány, ale Tofiloski ju bez náznaku problémov skrotil.
     
    25
    Košičania sa horko ťažko prebojovali na útočnú polovicu, ale dlho sa tam nezdržali. Loptu im vzal pravdepodobne Sabo a šprintoval dopredu, no bol nedovolene zastavený.
     
    24
    Domáci by aj chceli zaútočiť, ale vôbec sa im nedarí prejsť cez stredový kruh. Lopta sa tak iba posúva medzi kopačkami žlto-modrých.
     
    23
    Košičania sa snažia upokojiť hru a loptu si posúvajú na vlastnej obrannej polovici.
     
    22
    Lopta sa po centri do vápna odrazila do zadu mimo šestnástky, kde sa jej chopil Pintér a predral sa až na hranicu vápna. Odtiaľ loptu napálil priamo do náručia Tofiloskeho.
     
    21
    Na opačnej strane Orávik vybojoval prvý rohový kop pre hostí, zahrávať ho bude Pribula.
     
    21
    Loptu síce jeho spoluhráči zasiahli, ale do priestoru troch žrdí nenasmerovali.
     
    20
    Duda zahral loptu do šestnástky, ale tam ju odvrátil Pintér. Následne sa ešte Košičania pokúsili pohroziť a Šinglár napálil do protihráča, čo značí ďalší roh pre domácich.
     
    19
    Košičania sa ale do útoku tlačia aj naďalej a teraz to takmer využili. Lopta letela padáčikom na Kuciakovu bránu a ten ju len tak tak vytlačil na roh.
     
    18
    A vzápätí sa o niečo podobné pokúsili aj Košičania na opačnej strane, ale bez akéhokoľvek výsledku. Lopta bezpečne skončila u Kuciaka.
     
    17
    Zlaté Moravce sa ihneď pustili do protiútoku. Na jeho konci Babic centroval loptu nabiehajúcemu Pribulovi, ale ten ju nezasiahol podľa predstáv.
     
    16
    Boris Sekulič sa po ľavej strane šikovne prebojoval až k šestnástke, odkiaľ sa pokúšal centrovať, ale svojho spoluhráča Haskiča nenašiel. Košičania o loptu prišli.
     
    15
    Ondrej Duda sa chopil lopty a priamy kop poslal rovno na Kuciakovu bránu. Hosťujúci gólman loptu smerujúcu do ľavého horného rohu schoval v rukaviciach.
     
    14
    Košičania získali po faule na Dudu priamy kop z niečo viac ako 20 metrov.
     
    13
    Zlatomoravčania nevedia prejsť cez pozorne rozostavených domácich futbalistov. Márne to skúšajú, Košičania priestor pred vlastným gólmanom uzavreli.
     
    12
    Košice sa teda samé pripravili o možnosť zakončenia. To sa hneď snažia využiť hráči v bielych dresoch, ale zatiaľ ostávajú iba pri vzájomných prihrávkach a Tofiloski zasahovať nemusí.
     
    11
    Duda loptu zahral do stredu šestnástky, ale tam ju jeho vlastní spoluhráči odhlavičkovali na opačnú stranu, než pôvodne plánovali.
     
    10
    Košičania získali rohový kop.
     
    9
    Ale ani Košičania sa ďaleko nedostali a to takmer využil Orávik! Na hranici šestnástky sa s loptou potočil a pokúsil sa vystreliť, ale jeho pokus zblokovala domáca obrana. Vzápätí sa ale na opačnú stranu pustili do protiútoku domáci futbalisti. Na konci akcie Bukata zakončoval po krížnej prihrávke, ale loptu smerujúcu do brány v sklze zastavil Pintér.
     
    8
    Zlatomoravčania sa okamžite pokúsili dostať do protiútoku, ale zašli iba tesne za stredový kruh. Tam im domáci loptu vzali.
     
    7
    Duda to tentokrát od rohovej zastávky skúsil viac do priestoru pred bránou, ale tam najvyššie vyskočil iba hosťujúci Pintér a loptu odvrátil.
     
    7
    Košice získali ďalší rohový kop.
     
    6
    Duda si na hranici nebezpečného územia pred Kuciakom nabil loptu s Bukatom a ten mu ju okamžite vrátil. Pred hosťujúcim brankárom bol ale Duda neskoro a k strele sa nedostal.
     
    5
    Duda nevolil center do "ohňa", ale až na hranicu šestnástky. Tam sa Haskičovi síce podarilo odhlavičkovať, ale lopta smerovala úplne inde, než pôvodne plánoval.
     
    4
    Domáci futbalisti získali rohový kop.
     
    3
    Už sa im to aj podarilo a z pravej hranice šestnástky sa pokúšal vystreliť Bolinha. Na mokrom trávniku sa ale pošmykol a skončil na zemi.
     
    2
    Naopak, Zlatomoravčania rozohrali za pomoci vlastného gólamana a pomalými krokmi sa snažia prepracovať do šestnástky.
     
    1
    Košičania sa hneď v úvode snažili dostať na útočnú polovicu, ale hostia ich cez stredový kruh nepustili. Napokon loptu iba nakopol Sekulič, ale nik z jeho spoluhráčov ju na opačnej strane nezachytil.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti. Corgoň liga 2013/2014 práve začala aj na východe!
     
    1
    Stretnutie práve začalo.
     
    -2
    Domáci budú hrať v tradičných žlto-modrých dresoch, hostia si priniesli a dnes využijú bielu sadu dresov.
     
    -3
    Hráči už v sprievode rozhodcovskej trojice prichádzajú na trávnik.
     
    -10
    Vážení fanúšikovia slovenského športu, pozdravujeme vás už priamo zo štadióna košickej Lokomotívy. 10 minút pred začiatkom stretnutia je štadión ľudoprázdny a v sektore hostí sa nachádzajú dve fanúšičky hosťujúceho celku. V Košiciach od rána prší a počasie futbalu skutočne nepraje, redakcia Onlajny.eu však stále dúfa v slušnú návštevu.

    Zápasom vás bude sprevádzať komentátorské duo Veronika Pancuráková a Roman Tkáč.
     
    -25
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice: Tofiloski – Sekulić, Duda, Šinglár, Tóth, Kavka, Viazanko, Haskić, Bukata, Bašista, Hovančík

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pilát, Pavlenda, Pribula, Pintér, Babic, Sabo, Orávik, Majerník, Farkaš, Bolinha

    Rozhodca: Horváth – Brendza, Poláček.
     
    Vážení fanúšikovia slovenského futbalu, vitajte pri prvom kole Corgoň ligy! Sezóna 2013/2014 štartuje na východe zápasom medzi domácim MFK Košice a hosťujúcim FC ViOn Zlaté Moravce a vy pri tom vďaka textovému online prenosu webu Onlajny.eu nebudete chýbať.

    MFK Košice sa v aktuálnom ročníku môže popýšiť označením jediný východniarsky zástupca v našej najvyššej futbalovej súťaži. Leto bolo v Košiciach pestré, médiami zarezonovala správa, že mesto nechce futbalovému klubu poskytnúť pôžičku vo výške 800 000 €, ale aj napriek tomu sa liga v metropole východu hrať bude. Najdôležitejšou zmenou prešiel trénerský post. Na ňom už nebude pôsobiť Ján Kozák, ktorý sa stal trénerom reprezentácie, ale jeho doterajší asistent Jaroslav Galko. Mužstvo opustili aj opory Kamil Kuzma, Uroš Matič, Peter Gál-Andrézly a Kamil Kuzma. Týchto hráčov sa vedenie pokúsi nahradiť posilami Lazarom Dordevičom, Herminom Haskičom, navrátilcami Erikom Pačindom a Tomášom Kubíkom a mladými odchovancami Lukášom Urbanom, Borisom Gálom a Ľubomírom Korijkovom.

    Počas prípravy strávili Košičania 10 dní na sústredení v rakúskom Windichgarstene. Odohrali tam štyri stretnutia so zahraničnými súpermi. Ešte predtým na Slovensku odohrali duel s druholigovým Partizánom Bardejov a po návrate ich čakala corgoňligová generálka. Týždeň pred začiatkom súťaže sa na trávniku na Lokomotíve predstavil v dvojzápase maďarský Debrecín, pričom Košičania zvíťazili v oboch stretnutiach.

    Súhrn prípravných zápasov MFK Košice:

    MFK Košice – Partizán Bardejov 3:1 (1:0)
    MFK Košice – FC Torpedo Kutaisi 3:2 (1:1)
    MFK Košice – SV Grödig 1:2 (1:0)
    MFK Košice – NK Zadar 1:2 (1:0)
    MFK Košice – FK Volyň Luck 2:2 (0:1)
    MFK Košice – DVSC Debrecín 4:1 (0:0)
    MFK Košice – DVSC Debrecín 1:0 (0:0)


    FC ViOn Zlaté Moravce sa v uplynulej sezóne umiestnil až na ôsmej priečke. Futbalistov Zlatých Moraviec povedie v ročníku 2013/2014 namiesto trénera Juraja Jarábka, ktorý odišiel trénovať Trnavu, kouč Branislav Mráz. Ten sa však oficiálne stále nachádza „papierovo“ iba na pozícii asistenta, nakoľko nemá ukončenú potrebnú licenciu. Na pozícii hlavného trénera teda aktuálne pôsobí Ladislav Totkovič. Mužstvo pred sezónou opustili hráči, ktorí boli v Zlatých Moravciach na hosťovaní, a to: Milan Škriniar, Marcel Ondráš, Michal Obročník a Karol Mészáros a vo ViOne už nebude pôsobiť ani Andrej Hodek, ktorý prestúpil do Spartaku Trnava. Naopak, Zlaté Moravce sa posilnili o Martina Pribulu z Prešova a navrátilcov z hosťovaní Patrika Saba, Róberta Vaniša, Juraja Piláta, Samira Nurkoviča, Martina Babica a Petra Farkaša.

    V nastávajúcom ročníku bude ViOn oblikať nová značka. Taliansku Legeu strieda španielske Luanvi.

    V príprave odohrali Zlatomoravčania osem stretnutí, v ktorých trikrát zvíťazili, trikrát remizovali a dvakrát prehrali.

    Súhrn prípravných zápasov FC ViOn Zlaté Moravce:

    Rubin Kazaň (Rus.) – FC ViOn Zlaté Moravce 0:1 (0:0)
    FC ViOn Zlaté Moravce – FC Spartak Trnava 2:3 (1:2)
    FC ViOn Zlaté Moravce – ŽP Šport Podbrezová 0:0
    FC ViOn Zlaté Moravce – FK Slovan Duslo Šaľa 2:1 (0:0)
    FC ViOn Zlaté Moravce – TJ Družstevník Dyčka 3:1 (2:0)
    FC ViOn Zlaté Moravce – FK Spartak Vráble 2:2 (0:0)
    FC ViOn Zlaté Moravce – FC Fastav Zlín (ČR) 1:1 (0:0)
    FC ViOn Zlaté Moravce – FC Slovan Liberec (ČR) 0:3 (0:1)

    Úvodný výkop prvého kola je naplánovaný na 17:00. Stretnutie je pochopiteľne aj v ponuke viacerých stávkových kancelárií. Tie favorizujú domáce Košice, na ktorých výhru vypísali kurz približne 1,7, na víťazstvo hosťujúceho celku sa pohybuje až okolo 4,3 a remízu po deväťdesiatich minútach hry ohodnotili bookmakeri na 3,5.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie začína o 17:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 29. Viazanko, 90+1. Diaby O.

    Karty:   27. Bukata (KOS) – 58. Farkaš (ZMO)


    MFK Košice: Tofiloski – Tóth, Kavka, Sekulić, Bašista, Bukata, Duda, Hovančík, Šinglár, Viazanko, Haskič
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Majerník, Pilát, Farkaš, Pintér, Orávik, Bolinha, Sabo, Pribula, Babic

    Rozhodčí: Horváth – Brendza, Poláček

    Diváci: 1860
    bahis siteleri