Košice – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:0 (kon.) | Senica – Trnava 2:1 (kon.)
konec
MFK Košice
2:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 13.07.2013, 17:00 • Lokomotíva Košice • Niké liga
     
    90+1
    Košice dali gól!

    Košice si hneď v úvode nadstaveného času poistili zisk troch bodov ďalším presným zásahom. Postaral sa o to razantným zakončením OUMAR DIABY.
     
    90
    Nadstavovať sa budu 2 minúty.
     
    90
    Posledné striedanie domácich. Bukatu nahradil Ivan Ostojič.
     
    84
    Striedanie na oboch stranách. Z Košíc zápas nedohrá Haskič, ktorého nahradil Oumar Diaby a zo strany Zlatomoravčanov ihrisko opustil Bolinha,namiesto ktorého nastúpil Lukáš Mihálik.
     
    80
    Úvodné kolo sleduje v Košiciach na štadióne 1860 divákov.
     
    74
    Prvé striedanie v tíme Košíc. Ihrisko opustil kapitán Peter Šinglár, nahradil ho Erik Pačinda.
     
    71
    Šancu spálili aj hostia! Na Tofiloskeho letela nastrelená, lopta, ktorú vyrazil na stranu, kde však nabiehal Pribula a okamžite sa snažil zakončovať hlavou. To sa mu síce podarilo, ale lopta skončila iba pár centimetrov od pravej žrde.
     
    65
    Po ňom sa ale hráči v bielych dresoch vôbec nedostali do zakončenia. Naopak, lopty sa zmocnil Viazanko a spolu s trojicou spoluhráčov šprintoval do protiútoku. Pokúsil sa posunúť loptu Haskičovi, ale bez úspechu. Jediný obranca Zlatých Moraviec, ktorý bol vtedy poblízku, ju zachytil.
     
    64
    Prvé striedanie v stretnutí využili hostia. Juraja Piláta nahradil Róbert Vaniš.
     
    63
    Košičania teraz zahodili doslova tutovku. Šinglár a Haskič sa dostali do protiútoku 2 na jedného. Prvý menovaný posunul loptu Haskičovi a ten mal pred sebou iba bránu. Trafil však brvno.
     
    61
    Naopak, na opačnej strane si Košičania niekoľkokrát vymenili loptu a napokon vystrelil Duda. Po lopte sa hodil Kuciak a bezpečne ju schoval v rukaviciach.
     
    58
    Hosťujúci Peter Farkaš si za faul na Šinglára vyslúžil žltú kartu.
     
    53
    Domáci Viazanko mal ďalšiu skvelú príležitosť. Loptu získal po nedôraze protihráčov a z pravej strany šestnástky ju ešte posúval na nabiehajúceho Hovančíka. Ten v rýchlosti prepálil priestor troch žrdí, do cesty sa mu totiž vrhol ešte jeden z protihráčov.
     
    45
    Nadstavovať sa bude 1 minúta.
     
    33
    Košičania sa rozbehli na útočnú polovicu a k zakončeniu sa dostal Haskič. Strieľal z uhla, ale lopta smerovala jednoznačne do brány. A bola by tam aj došla nebyť Majerníka, ktorý sa hodil do jej dráhy a odvrátil takmer istý druhý gól v sieti Zlatých Moraviec.
     
    29
    Košice dali gól!

    Košičania sa dostávajú do jednogólového vedenia. MIROSLAV VIAZANKO sa dostal k lopte v priestore malého vápna a hosťujúceho gólmana preloboval. Ten sa iba bezmocne prizeral, ako lopta ponad jeho hlavu so šťastím pre domácich padá do brány.
     
    27
    Prvú žltú kartu stretnutia si vyslúžil domáci Martin Bukata.
     
    26
    Z viac ako 25 metrov zahrával kop Pintér. Lopta sa od múru domácich nebezpečne odrazila do priestoru domácej brány, ale Tofiloski ju bez náznaku problémov skrotil.
     
    22
    Lopta sa po centri do vápna odrazila do zadu mimo šestnástky, kde sa jej chopil Pintér a predral sa až na hranicu vápna. Odtiaľ loptu napálil priamo do náručia Tofiloskeho.
     
    19
    Košičania sa ale do útoku tlačia aj naďalej a teraz to takmer využili. Lopta letela padáčikom na Kuciakovu bránu a ten ju len tak tak vytlačil na roh.
     
    15
    Ondrej Duda sa chopil lopty a priamy kop poslal rovno na Kuciakovu bránu. Hosťujúci gólman loptu smerujúcu do ľavého horného rohu schoval v rukaviciach.
     
    9
    Ale ani Košičania sa ďaleko nedostali a to takmer využil Orávik! Na hranici šestnástky sa s loptou potočil a pokúsil sa vystreliť, ale jeho pokus zblokovala domáca obrana. Vzápätí sa ale na opačnú stranu pustili do protiútoku domáci futbalisti. Na konci akcie Bukata zakončoval po krížnej prihrávke, ale loptu smerujúcu do brány v sklze zastavil Pintér.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 29. Viazanko, 90+1. Diaby O.

    Karty:   27. Bukata (KOS) – 58. Farkaš (ZMO)


    MFK Košice: Tofiloski – Tóth, Kavka, Sekulić, Bašista, Bukata, Duda, Hovančík, Šinglár, Viazanko, Haskič
    FC ViOn Zlaté Moravce: Kuciak – Pavlenda, Majerník, Pilát, Farkaš, Pintér, Orávik, Bolinha, Sabo, Pribula, Babic

    Rozhodčí: Horváth – Brendza, Poláček

    Diváci: 1860
    bahis siteleri