Košice – Zlaté Moravce 2:0 (kon.) | Trenčín – Nitra 4:0 (kon.) | Senica – Trnava 2:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
4:0 (0:0)
FC Nitra
sk Sobota 13.07.2013, 17:30 • Na Sihoti • Niké liga
     
    87
    Aj domáci tréner využil posledné striedanie. Za potlesku publika odišiel hrdina stretnutia Adi, nahradil ho Malec.
     
    79
    Tréner hostí Šimčo vystriedal aj poslednýkrát. Odišiel Mičic, nastúpil Le Giang.
     
    78
    Potlesk domácich divákov vyprevádza Holúbeka, na jeho miesto prichádza Ďuriška.
     
    72
    Trenčín dal gól! Fanendo ADI dosiahol hattrick! Akciu začal Aldo Baez, ktorý zastavil na stredovej čiare prenikajúceho hráča Nitry, lopta sa dostala k Štefánikovi, ktorý bol pred šestnástkou nešetrne zrazený hosťujúcim hráčom, rozhodca ponechal výhodu a Adi sa zmocnil lopty a prestrelil z hranice šestnástky brankára hostí.
     
    71
    Strieda aj domáci tím. Po dobrom výkone odišiel William Alves de Oliveira, prvé minúty v ročníku si zapíše Frimmel.
     
    66
    Nitra skúša ďalšiu zmenu. Ivančika strieda Čery.
     
    62
    Trenčín dal gól! Pohoda už vládne aj v domácom tíme. Na hranici šestnástky sa presadil Fanendo ADI, dokázal si loptu posunúť do výhodnej pozície a prudkou bombou prekonať Chudého. Adi dáva svoj druhý gól.
     
    57
    Striedanie hostí. Nevýrazného Pauknera vymenil Turčák.
     
    56
    Veľa nechýbalo a mohlo byť 3:0. Mondek prenikol z pravej strany do šestnástky, dostal sa s loptou až k bránkovej čiare, odkial sa pokúsil prihrať pred bránku. Hosťujúci hráč odrazil na roh.
     
    53
    Trenčín dal gól! Tlak domácich nakoniec priniesol aj druhý gól. Z ľavého krídla poslal presný center do šestnástky Holúbek. Našiel hlavu Baeza, ktorý bol osamotený na pravej strane, vrátil na stred Adimu, ktorý mal čas loptu si pristaviť a počkať na najvýhodnejšiu pozíciu na skórovanie. Fanendo ADI obstrelil brankára aj obrancov Nitry a zvýšil vedenie domácich.
     
    48
    Trenčín dal gól! Baez potiahol akciu z vlastného pásma, Trenčania dokázali prečísliť súpera. Baez posunul Samuelovi ŠTEFÁNIKOVI, ktorý mal dostatočne voľný priestor a prudkou strelou spoza šestnástky trafil. Lopta preletela ponad bezmocného brankára Chudého a od brvna sa odrazila za bránkovú čiaru.
     
    46
    Baez prenikal stredom, za dres ho potiahol Kolmokov.
     
    44
    Dlhý center do šestnástky našiel hlavu Adiho, ten prehlavičkoval brankára Chudého a lopta skončila v sieti. Radosť domácim pokazila dvihnutá zástavka asistenta rozhodcu – domáci útočník bol v ofsajde.
     
    34
    Mazáň prihrával dozadu Kleščíkovi, no loptu nakoniec získal hosťujúci Hála a rútil sa na Volešáka. Strelu, ktorú nakoniec z hranice šestnástky vyslal, dokázal domáci brankár vyraziť a výrazne tak podržal svoj tím!
     
    4
    Adi začal akciu v strede poľa, poslal loptu na pravé krídlo na Mondeka, jeho center letel o chvíľu do šestnástky presne na hlavu Adiho, no jeho hlavička tesne minula žrdku nitrianskej bránky!

    Marián Vychovalý

    Branky: 48. Štefánik, 53. Adi, 62. Adi, 72. Adi

    Karty:   46. Kolmokov (NIT)


    AS Trenčín: Volešák – Čögley, Kleščík, Rodriguez da Silva, Mazáň – Baéz, Holúbek, Mondek, Štefánik – William Alves de Oliveira, Adi (náhradníci: Šemrinec- Bednárik, Bariš, Malec,Frimmel, Mazan, Ďuriška)
    FC Nitra: Chudý – Kolmokov, Hála, Mičic, Kaspřák – Šimončič, Nascimento, Ivančík, Šmehyl – Ševčík, Paukner (náhradníci Stránsky, Čery, Le Giang, Dubeň, Kováč, Turčák, V.Kráľ)

    Rozhodčí: Valášek – Sluk, Chládek
    bahis siteleri