Prešov – Trnava B 7:0 (kon.) | Podbrezová – Pohronie 1:0 (kon.) | Bardejov – R. Sobota 0:0 (kon.)
Michalovce – Dubnica 3:0 (kon.)
konec
FC Tatran Prešov
7:0 (5:0)
FC Spartak Trnava B
sk Sobota 20.07.2013, 17:30 • Štadión Tatrana Prešov • MONACObet liga
     
    79
    Prešov dal gól!
    Opäť lopta za obranu, opäť krásna akcia a opäť gól. Do behu sa dostal k nej NWORAH. Napálil ju tak, že Strapák ju len vyrazil k žrdi a tá sa už dokotúľala do siete. Nigérijský zakončovateľ vsietil teda hattrick.
     
    58
    Prešov dal gól!
    Ďalší aktívny hráč dnešného stretnutia, ktorý si ešte pýtal gól je Jozef DOLNÝ. Veľmi pekne mu do behu nahral Nworah a šikovný útočník už sám zoči-voči Strapákovi nezaváhal.
     
    41
    Prešov dal gól!
    Zelenobiela kanonáda pokračuje, opäť sa po peknej akcie a cez zdecimovanú obranu prehnali traja-štyria Prešovčania a prepasírovali loptu voľnému NWORAHOVI. Ten mal toľko času, že si loptu prebral, počkal na vhodnú situáciu a zblízka dáva do prázdnej brány už piaty gól svojho mužstva.
     
    32
    Prešov dal gól!
    Gólostroj pokračuje, Prešov sa mstí Trnavy po športovej stránke tak, ako sa patrí. Ďalšiu akciu opäť z pravej strany potiahol Dolný. Našiel voľného LEŠKA, ktorý zdecimovanú obranu zblízka prekonal štvrtým gólom. Neuveriteľné veci na Šariši!
     
    30
    Prešov dal gól!
    Takto si to Prešovčania predstavovali aj pred takmer 2 mesiacmi proti Áčku Trnavy ešte v Corgoň lige. Do polhodiny vybaviť zápas a tešiť sa na novú sezónu. Žiaľ, teraz musí Tatran zbierať góly proti juniorke Spartaku, ale aj to sa počíta. Veľmi peknú loptu dostal do vápna NWORAH a prekonal Strapáka po peknom sóle okolo neho.
     
    28
    Prešov dal gól!
    Dolný potvrdzuje dobrú formu z prípravných duelov. Teraz vybojoval na pravej strane loptu, ktorú posunul Nworahovi. Nigérijčan pekne obišiel protihráča, našiel vo vápne LEŠKA a ten aj keď s tečom brankára dáva druhý gól slabšou strelou, ale predsa.
     
    23
    Prešov dal gól!
    Akcia z pravej strany padá po strele z kopačky JACKA. Veľmi pekne mu nabil Leško a tvrdou, technickou strelou do vinkľa prešovský obranca otvára skóre.

    Branky: 23. P. Jacko, 28. Leško, 30. Nworah, 32. Leško, 41. Nworah, 58. Dolný, 79. Nworah


    FC Tatran Prešov: Talian, Kačala, P. Jacko, Papaj, Petráš, Dolný, Leško, Nworah, Katona, Bartek, Ivanko-Macej.
    FC Spartak Trnava B: Strapák, Habánek, Banovič, Schranz, Ciprys, Augustini, Šulc, Zvolenský, Rehák, Bališ, Galba.

    Rozhodčí: Július Straka – Ondrej Brendza, Branislav Hrdlička
    bahis siteleri