Slovácko – Jihlava 2:1 (kon.) | Ostrava – Mladá Boleslav 2:1 (kon.) | Dukla Praha – Olomouc 4:0 (kon.)
konec
FK Dukla Praha
4:0 (2:0)
SK Sigma Olomouc
Sobota 27.07.2013, 20:15 • Juliska, Praha 6 - Dejvice • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    77
    Dukla právě vstřelila branku!
    One man show ZBYŇKA POSPĚCHA pokračuje! Berger mu z pravé strany přihrál míč, útočník Dukly si pohrál s obráncem a už mohl sám před brankářem Zlámalem levačkou střílet, místo toho si ale balon zasekl a poté ho pravačkou jemným obloučkem poslal do sítě.
     
    49
    Dukla právě vstřelila branku!
    Olomoučtí sice začali druhý poločas hodně aktivně, nicméně Dukla z první vážnější příležitosti navýšila vedení. Romera z pravé strany načechral míč do pokutového území, kde si naskočil nejvýše ZBYNĚK POSPĚCH a hlavou ho uklidil k levé tyči. Útočník Dukly tak zaznamenal hattrick.
     
    6
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je pro Sigmu studená sprcha! Podobná akce jako před pár vteřinami. Gedeon vysunul do pokutového území Bergra, ten naservíroval míč před branku a ZBYNĚK POSPĚCH se z bezprostřední blízkosti znovu nemýlil.
     
    5
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pražané skórovali hned z první velké příležitosti. Po pěkné akci odcentroval Berger, míč se dostal až na zadní tyč, kde ho usměrnil do sítě ZBYNĚK POSPĚCH.

    Tereza Švandová

    Jan Švanda

    Branky: 5. Pospěch (Berger), 6. Pospěch (Berger), 49. Pospěch (Romera), 77. Pospěch (Berger)

    Karty:   73. Pospěch (DUK), 89. Kalouda (DUK) – 31. Ordoš (OLO), 53. Lietava (OLO), 70. Vepřek (OLO), 87. Šindelář (OLO)


    FK Dukla Praha: Rada – Romera, Božič, Vorel, Vrzal – Malý, Gedeon, Hlinka (71. Kalouda) – Berger, Pospěch (84. Marek), Pázler (81. Albiach Néstor)
    SK Sigma Olomouc: Zlámal – Koutný, Dreksa, Škerle, Vepřek – Falta (62. Schulmeister), Navrátil, Ordoš, Plšek (28. Šindelář), Petr – Lietava (81. Pospíšil)

    Rozhodčí: L. Kovařík – Dobrovolný, Mokrusch

    Diváci: 1923
    bahis siteleri