Dubnica – Šamorín 1:4 (kon.) | R. Sobota – Michalovce 1:1 (kon.) | L. Mikuláš – Bardejov 0:1 (kon.)
Prešov – Podbrezová 2:0 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
0:1 (0:0)
Partizán Bardejov
sk Sobota 27.07.2013, 17:30MONACObet liga
     
    Z mojej strany je to na dnes všetko, lúči sa s Vami Tomáš Batiz. (19:27:30)
     
    Pred pár sekundami sa tak skončilo druhého kolo dnešného zápasu, v ktorom sme videli iba jeden gól a to na strane hostí, teda po zásahu zo 78. minúty, keď sa po centri pred brankárom dobre zorientoval Carlos De a zakončil tak ako sa na útočníka patrí.

    Vážení športoví priatelia v krátkosti sa vráťme aj k dnešnému zápasu. V úvode stretnutia sa hral vyrovnaný futbal a nejakú šancu by sme hľadali veľmi málo. Dobrý pokus prišiel v 27. minúte, keď sa po rohu dostal do zakončenia Kucharčík, ale ten z pravej strany brankára neprekonala. V druhom polčase prišli taktiež nejaké šance, ale brejky Tatranu a zakončenia Latiaka z väčšej diaľky skončili v náručí Pavlička, ktrý chytal senzačne.

    Jediný gól zápasu: Center z ľavej strany skončil pred malým vápnom, kde si dobre nabehol nikým nepokrytý CARLOS DE, ktorý v tesnej blízkosti pred brankárom nezaváhal.
     
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Rohový kop z pravej strany sa bude opakovať, keďže rozhodca tam niečo vidiel. Druhý pokus je o niečo lepší a center skončil na kopačke Kucharčíka, ktorý míňa bránu súpera.
     
    90
    Nastavujú sa dve minúty.
     
    89
    Pomaly sa blížime k záveru prvého polčasu a nasleduje rohový kop. ŠAVOL je vo veľkom vápne súpera.
     
    88
    Trošku nie najlepšia vizitka z domácej strany. Na trávniku ostal ležať jeden z hráčov hostí, ale domáci pokračujú v hre. Balluch poslal center do 16.tky, ale tam to zatiaľ odráža obranca.
     
    87
    Podobná situácia ako pred pár sekundami. Balluch z rovnakého miesta poslal center, tentokrát na biely bod, lenže Tatran nebol aktívny na loptu a obrana s kľudom Anglických hráčov odkopáva do bezpečia.
     
    86
    Domáci útok po pravej strane po prihrávke od Pastvu. Balluch dostal loptu, poslal center na prednú tyč, ale tam je pozorný obranca a center odráža.
     
    86
    Pastva znovu pri lopte a kombinuje v zadných radoch. Liptáci sa nevedia dostať do útoku a hrajú viac vzadu a to im prekáža, keďže prehrávajú o gól.
     
    85
    Liptovský Mikuláš sa sa snaží útočiť, ale zatiaľ sú to iba bezhlavé centre do veľkého vápna. Pokus Pastvu skončil iba na obrane hostí, ktorá dobre zasiahla, následne sa pri autovej čiare hra prerušuje.
     
    83
    Možnosť na gól hostia nevyužili. Pri lopte sa ocitol kapitán Zapotoka, ktorý nebol realizátorom, ale Palša poslal loptu medzi tri tyče – skvelý zákrok brankára Šavola.
     
    82
    Veľa faulov v dnešnom stretnutí a v týchto sekundách rozhodca pripisuje ďalšiu čiarku. Gombala pár metrov pred 16-tkou fauloval a hostia budú zahrávať priamy kop z dobrej pozície.
     
    81
    Brankár hostí rozohral loptu, ktorý za polovicou spracuváva Pastva, ten posúva hru po pravej strane, ale následne jeho kombinácia spolu s Lišivkom nebola podarená a súper sa dostáva k lopte.
     
    81
    Pár divákov už opúšťa už aj štadión, ale tak dúfame, že nejak skóre sa nám upraví a gólovo sa potešia diváci, ktorí fandia, resp. zotrvali do konca zápasu.
     
    80
    Po dlhšom čase tu máme striedanie aj v tíme domáceho Tatranu. Ihrisko opustil Trnovský a do hry nastupuje Balluch.
     
    78
    Bardejov dal gól! Prvý gól dnešného stretnutia prichádza až v neskorých minútach. Center z ľavej strany skončil pred malým vápnom, kde si dobre nabehol nikým nepokrytý CARLOS DE, ktorý v tesnej blízkosti pred brankárom nezaváhal.
     
    76
    Boj o loptu v strede ihriska a po pár sekundách v dobrom tlaku Liptovský Mikuláš. Odrazená lopta sa dostala do stredu ihriska a o zakončenie sa postaral Latiak, ktorý pálil iba do stredu brány.
     
    75
    Ďalšie striedanie v tíme hostí a z hry práve odchádza Zápotoka, ktorý v posledných sekundách bol celkom aktívnym hráčom. Na jeho miesto nastupuje Berecký.
     
    73
    Lopta v strede ihriska a kombinácia pre hráčov hostí. Center Záptoku do veľkého vápna, na ktorý nereaguje žiaden hráč a lopta končí u brankára Šavola.

    Tomáš Batiz

    Branky: 78. De

    Karty:   40. Brčák (LMI), 46. Lišivka (LMI), 60. Pastva (LMI), 68. Fuják (LMI) – 62. Palša (BAR), 67. Kuhajdík (BAR)


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Ferenc, Kubena, Kucharčík, Latiak, Sakhniuk, Brčák, Lišivka (K), Pastva, Trnovský, Jurky.
    Partizán Bardejov: Pavličko – Zapotoka, Palša, Kica, De Carlos, Cuprišin, Staš, Džurík, Andraščík, Zapotoka (C), Hanuščák.

    Rozhodčí: Špaček – Jankovič, Borsányi
    bahis siteleri