Skalica – Francie 0:0 (17:00) | Poprad – Martin 3:2 (po pr.) | Třinec – Košice 4:3 (kon.)
Plzeň – Vladivostok 4:3 (2:1 po s.n.) | Žilina – Senica 4:5 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 4:4 (kon.) | Jihlava – Znojmo 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:2 (kon.)
Trenčín – Pavlodar 0:0 (17:30) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižněkamsk – K. Vary 1:5 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 1:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 06.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V predĺžení sa Martinčania dostali do oslabenia, čo im prinieslo inkasovanie gólu. Postaral sa o to Gáborčík, ktorý nekompromisnou delovkou prekonal bezmocného gólmana Dzubinu.
    Popradskí hokejisti si teda na svoje konto po dnešnom namáhavom zápase pripisujú psychicky dôležitý triumf pred ďalšími prípravnými stretnutiami.
    Martinčania nemusia byť sklamaní, keďže boli pre Popradčanov viac než vyrovnaní súperi.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z popradského zimného štadióna.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (19:05:29)
     
    Koniec zápasu.
     
    61:44
    Poprad dal gól!
    Popradskí kamzíci dokázali využiť presilovú hru v predĺžení. Po skvelej prihrávke od Varholíka sa k puku dostal DÁVID GABORČÍK, ktorý svojou delovkou z pravého kruhu prekonal bezmocného gólmana Dzubinu, ktorý už nemal šancu na úspešný zásah. Asistenciu si pripisuje Tomáš Varholík.
     
    61:20
    Popradčania si v predĺžení zahrajú presilovú hru. Na dve minúty si za držanie odchádza sadnúť Ján Perniš.
     
    60:49
    Andrej Themár sa s pukom dobre presúval po pravej strane a následne ho poslal pred gólmana Sedlačka. Ten svojím betónom zakončenie zblokoval len na ochrannú sieť.
     
    60:06
    Úvodné vhadzovanie v predĺžení taktiež patrilo domácim Popradčanom, ktorí sa na malú chvíľu stiahli a následne sa snažia niečo ofenzívne vymyslieť.
     
    60:01
    Začalo predĺženie.
     
    V tretej tretine už padli góly a napokon boli až štyri. Najskôr v 42. minúte otvorili gólový účet tohto stretnutia domáci Popradčania, následne v 44. minúte a 46. minúte skórovali hostia, ktorí sa poslali do vedenia 2:1. 57. minúta priniesla gól do siete martinského gólmana Dzubinu v znení Matúša Paločka. Práve tento zásah bol vyrovnávajúci!

    Na rade je 5minútové predĺženie v znení hry štyroch na štyroch!
     
    60:00
    Tretia tretina skončila.
     
    59:55
    Martinčania držia puk pri vlastnej bráne a vyzerá to tak, že sa už nič vážne nestane.
     
    59:11
    Nagy tvrdo pálil z ľavej strany, no gólman Dzubina nemal veľa práce. Puk s prehľadom zblokoval do bezpečného rohu klziska.
     
    58:51
    Martinčania sa držia v útočnom pásme, no momentálne sú oveľa aktívnejší hráči domáceho celku. Uvidíme, či v tretej tretine padne ešte nejaký gól.
     
    58:11
    Z ďalšej útočnej vlny Popradu zakončoval Paločko, no jeho delovku gólman Dzubina videl veľmi dobre a puk pohodlne ukryl vo svojej lapačke!
     
    57:35
    Popradčania sa dostali do ďalšieho skvelého prečíslenia, keď po peknej prihrávke od Sýkoru zakončoval Drábek, no ten napokon trafil len žŕdku a ležiaceho Dzubinu!
     
    56:50
    Poprad dal gól!
    Nedáš? Dostaneš! Práve to sa potvrdilo tentokrát, keď Markovič nedokázal vsietiť gól! Z rýchleho protiútoku sa po skvelej prihrávke od Takáča dostal do zakončenia MATÚŠ PALOČKO, ktorý svojou delovkou z prvej nedal Dzubinovi žiadnu šancu! Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Ondrej Kalus.
     
    56:28
    Z hranice ľavého kruhu tentokrát tvrdo pálil Markovič, no jeho delovku fantastickým zákrokom zneškodnil pozorný Sedlačko, ktorý sa dobre presunul a prevetral svoju vyrážačku!
     
    55:52
    Drábek tvrdo zakončoval spoza kruhov, no jeho projektil bol napokon neúspešný. Dzubina puk vyrazil na hokejky svojich spoluhráčov.
     
    55:01
    Popradčania sa dostali do útočného pásma, no momentálne sa im veľmi nedarí. Po delovke od Kuraliho sa k puku dostali len martinskí obrancovia.
     
    54:19
    Od modrej tentokrát tvrdo pálil Vojsovič, no jeho delovka bola napokon len veľmi nepresná a skončila na zadnom mantineli.
     
    53:52
    Popradskí hokejisti sa stále snažia niečo vymyslieť, no momentálne sa im veľmi nedarí. Martinčania sa bránia ukážkovo.

    Branky a nahrávky: 42. Varholík (Vokulič), 57. Paločko (Takáč, Kalus), 62. Gáborčík (Varholík) – 44. Themár (Šugár), 46. Matejka (Markovič)


    HK Poprad: Sidor (31. Sedlačko) – Sýkora, Paukovček, Drábek, Brejčák, Kurali – Paločko, Takáč, Kalus, Lenďak, Nitriansky – Gapa, Vojsovič, Nagy, Varholík, Gáborčík – Vojtaššák, Vokulič
    HK VITAR Martin: Dzubina (Šúrek) – Matejka, Tupý, Novotný, Perniš, Dvořák, Slávik, Škrak, Filo – Markovič, Galamboš, Cíger – Themár, Beran, Šugár – Važan, Fujerík, Pokrivčák – Liška, Leško, Ištocy.

    Rozhodčí: Orolin – Bednár, Šoltés
    bahis siteleri