Skalica – Francie 0:0 (17:00) | Poprad – Martin 3:2 (po pr.) | Třinec – Košice 4:3 (kon.)
Plzeň – Vladivostok 4:3 (2:1 po s.n.) | Žilina – Senica 4:5 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 4:4 (kon.) | Jihlava – Znojmo 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:2 (kon.)
Trenčín – Pavlodar 0:0 (17:30) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižněkamsk – K. Vary 1:5 (kon.)
po prodl.
HK Poprad
3:2 (0:0, 0:0, 2:2 - 1:0)
HK VITAR Martin
sk Úterý 06.08.2013, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    61:44
    Poprad dal gól!
    Popradskí kamzíci dokázali využiť presilovú hru v predĺžení. Po skvelej prihrávke od Varholíka sa k puku dostal DÁVID GABORČÍK, ktorý svojou delovkou z pravého kruhu prekonal bezmocného gólmana Dzubinu, ktorý už nemal šancu na úspešný zásah. Asistenciu si pripisuje Tomáš Varholík.
     
    56:50
    Poprad dal gól!
    Nedáš? Dostaneš! Práve to sa potvrdilo tentokrát, keď Markovič nedokázal vsietiť gól! Z rýchleho protiútoku sa po skvelej prihrávke od Takáča dostal do zakončenia MATÚŠ PALOČKO, ktorý svojou delovkou z prvej nedal Dzubinovi žiadnu šancu! Asistencie si pripisujú hráči Samuel Takáč a Ondrej Kalus.
     
    45:16
    Martin dal gól!
    Martinčania využili chybičku v popradskej defenzíve a okamžite udreli v plnej sile. Po dobrej prihrávke od Markoviča napriahol svoju hokejku LUKÁŠ MATEJKA, ktorý z hranice kruhu svojou delovkou prekonal bezmocného gólmana Sedlačka. Asistenciu si pripisuje Jaroslav Markovič.
     
    43:15
    Martin dal gól!
    Martinčania nenechali na seba dlho čakať a aj oni skórujú! Po skvelej prihrávke od Mateja Šugára z pravej strany sa k puku v medzikruží dostal ANDREJ THEMÁR, ktorý svojou nekompromisnou delovkou nedal gólmanovi Sedlačkovi žiadnu šancu na úspešný zákrok. Výraznú chybu však urobila popradská defenzíva, ktorá sa blysla nepresnou rozohrávkou. Asistenciu si pripisuje Matej Šugár.
     
    41:59
    Poprad dal gól!
    Domáci sa dostávajú do vedenia po peknej útočnej kombinácii, keď sa po prikrávke od Vokuliča dostal k puku hráč TOMÁŠ VARHOLÍK. Ten si puk potiahol na svoju čepeľ a následne z ľavej strany prekonal gólmana Dzubinu rutinérskym blafákom. Asistenciu si pripisuje Oliver Vokulič.

    Branky a nahrávky: 42. Varholík (Vokulič), 57. Paločko (Takáč, Kalus), 62. Gáborčík (Varholík) – 44. Themár (Šugár), 46. Matejka (Markovič)


    HK Poprad: Sidor (31. Sedlačko) – Sýkora, Paukovček, Drábek, Brejčák, Kurali – Paločko, Takáč, Kalus, Lenďak, Nitriansky – Gapa, Vojsovič, Nagy, Varholík, Gáborčík – Vojtaššák, Vokulič
    HK VITAR Martin: Dzubina (Šúrek) – Matejka, Tupý, Novotný, Perniš, Dvořák, Slávik, Škrak, Filo – Markovič, Galamboš, Cíger – Themár, Beran, Šugár – Važan, Fujerík, Pokrivčák – Liška, Leško, Ištocy.

    Rozhodčí: Orolin – Bednár, Šoltés
    bahis siteleri