Skalica – Francie 0:0 (17:00) | Poprad – Martin 3:2 (po pr.) | Třinec – Košice 4:3 (kon.)
Plzeň – Vladivostok 4:3 (2:1 po s.n.) | Žilina – Senica 4:5 (kon.) | Třebíč – Olomouc 1:1 (kon.)
Litvínov – Slavia 4:4 (kon.) | Jihlava – Znojmo 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Kladno 3:2 (kon.)
Trenčín – Pavlodar 0:0 (17:30) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Piešťany 2:3 (1:2 po s.n.)
Nižněkamsk – K. Vary 1:5 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:3 (1:0, 2:0, 1:3)
HC Košice
Úterý 06.08.2013, 17:00 • Werk aréna Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Košice vstřelily branku!
    Hosté ještě korigují skóre zápasu na rozdíl jediné branky! Ve vlastním oslabení se do úniku dostal JIŘÍ BICEK! Ten, byť faulován, dokázal propálit Hrubce a dát tak svému týmu naději na srovnání stavu! Bez asistence.
     
    52:29
    Košice vstřelily branku!
    Hosté se nakonec propracovali ke druhé brance! Puk se dostal na modrou čáru, odkud pálil Martin Štrbák! Před Hrubcem ještě DUŠAN PAŠEK dokázal změnit dráhu letu kotouče tak, že černý nesmysl zaplachtil pod horní tyčku třinecké branky! Asistence: Martin Štrbák.
     
    48:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Akce domácích pokračovala a končí čtvrtou brankou v Hylákově síti! David Roupec přesně našel u tyče stojícího MARKA RŮŽIČKU, který měl dostatek času a prostoru na to, aby zametl kotouč za záda bezmocného Hyláka! Asistence: David Roupec.
     
    46:30
    Košice vstřelily branku!
    Menších zmatků v domácí defenzívě dokázaly Košice přetavit v první branku! Kotouč se po několika odrazech dostal k DUŠANU PAŠKOVI , který z bezprostřední blízkosti propálil marně se natahujícího Hrubce. Asistence: Juraj Cebák.
     
    36:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    To domácí MAREK RŮŽIČKA byl přesnější! Třinecký mladík si nabruslil podél levého mantinelu, tvrdou ranou však trefil jen spojnici hostující svatyně! Kotouč se ale poté odrazil zpět k dojíždějícímu Růžičkovi, jenž bez obtíží zasunul kotouč do odkryté branky! Bez asistence.
     
    24:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Akce Ocelářů ale pokračovala a na jejím konci je druhá branka v Hylákově síti! Alexandr Gorškov od hrazení našel hůl zcela nehlídaného MARTINA ADAMSKÉHO, jenž střelou z první propálil přesunujícího se Hyláka mezi betony! Asistence: Alexandr Gorškov, Michael Foltýn.
     
    01:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři rychle otevírají skóre zápasu! Krejčí se nejprve bombou od modré neprosadil, akce domácích ale pokračovala a skončila úvodní brankou! Marek Růžička namazal JAKUBU IŽACKÉMU, který střelou k tyči nedal Hylákovi žádnou šanci! Asistence: Marek Růžička.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 2. Ižacký (Růžička), 25. Adamský (Gorškov, Foltýn), 37. Růžička, 49. Růžička (Roupec) – 47. Pašek (Cebák), 53. Pašek (Štrbák), 60. Bicek


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Foltýn, Roth, Galvas, Roupec, Kania, Krejčí, Běhal, Gewiese – Adamský, Polanský, Gorškov – Rufer, Marosz, Ostřížek – Orsava, Růžička Marek, Matuš – Hampl, Kindl, Ižacký
    HC Košice: Hylák (Riečický) – Cebák, Štrbák, Kolba, Macejko, Novák, Šeda, Chovan, Takáč – Spilar, Pašek, Jenčík, Bicek, Marcinko, Sojčík, Jokel, Češík, Konečný, Slovák, Hrnka, Gmitter, Hindoš

    Rozhodčí: Trombik – Mikler, Puczok
    bahis siteleri