Třinec – Košice 7:2 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 2:1 (po pr.) | Vítkovice – Francie 7:1 (1:0 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 6:2 (kon.) | Trenčín – Trnava 4:2 (kon.) | Most – Litoměřice 2:6 (kon.)
Třebíč – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 1:0 (kon.) | Kladno – Litvínov 1:2 (kon.)
Vsetín – SHK Hodonín 5:0 (kon.) | Havířov – Jastrzębie 4:0 (kon.) | Pardubice – Plzeň 3:2 (kon.)
Ústí n/L – Slavia 1:4 (kon.) | Zlín – Skalica 0:2 (kon.) | Kadaň – Beroun 6:1 (kon.)
Olomouc – Jihlava 6:1 (kon.) | Prostějov – Technika Brno 7:3 (kon.) | Znojmo – Mountfield HK 2:1 (kon.)
Žilina – Martin 0:0 (zruš.) | Frýdek-M. – Poruba 2011 3:4 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:2 (0:1, 4:1, 2:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Čtvrtek 08.08.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Draci nyní tlačili, Opršal vytáhl pár skvělých zákroků a následně TOMÁŠ CHLUBNA zblokoval střelu soupeře, ve středním pásmu ji dojel a uháněl osamocen na Vratislava Vajnera, jehož si položil a kotouč zvedl nad jeho beton! Bez asistence.
     
    48:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak jsem to zakřikl. Rebelové navyšují své vedení o tři góly! Rychlá akce domácích hráčů. Kamil Kinkor potáhl kotouč po levé straně, všiml si na druhé straně najíždějícího JANA KOČANA a jako správný nesobec nahrál svému spoluhráči, jenž tvrdou ranou mezi nohy přesouvajícího se Vajnera rozjásal brodské fanoušky! Asistence: Kamil Kinkor.
     
    31:55
    Draci právě vstřelili branku!
    Gólové hody v Kotlině! Šéfkuchaři obou týmů se nyní předhánějí o to, kdo upeče lepší akci. Zatím vedou domácí, ale Draci teď ukázali výborný cit pro hru a využili malého okénka v obraně domácích. Po rychlé akci pak z pravé strany napálil puk do sítě Jaroslava Suchana STANISLAV ŠKORÍK, jenž se tak ve svém novém působišti skvěle uvedl! Asistence: Jakub Peslar a Marek Haas.
     
    30:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové navyšují svůj náskok již na 4:1! Skvělou práci nyní odvedl JAN MILFAIT, jenž si ve středním pásmu vybojoval puk, najel si na levé křídlo a tvrdou ranou přesně do vzdálenější šibenice Vajnerovy branky zvyšuje náskok svého týmu! Bez asistence.
     
    29:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí vedou již o dvě branky! Artur Rybalkin vypálil od modré, Vajner nic neviděl, ale instinktivně šel do pokleku a puk vyrazil před sebe. Zde dorážel Roman Maliník, ale neuspěl, když trefil jen šumperskou oporu mezi tyčemi. Poslední slovo však měl TOMÁŠ CHLUBNA, jenž dezorientovanému brankáři propašoval puk mezi nohy do sítě! Asistence: Roman Maliník a Artur Rybalkin.
     
    23:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí vývoj zápasu! Nejprve se skvěle uvolnil Tomáš Chlubna, jenž neuspěl proti Vajnerovi ani s dorážkou. Šumperku následně nevyšel brejk, a tak ujel všem obráncům ROMAN MALINÍK, kterého skvěle vysunul Artur Rybalkin, a ex-jihlavský forvard si pohrál s Vajnerem a podstrčil mu kotouč pod betonem do klece! Asistence: Artur Rybalkin.
     
    21:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vrací úder! Podobně rychlou akci, jako při prvním gólu Šumperk, nyní uvařili také Havlíčkobrodští. Georg Mavrojanidis na levém křídle táhl puk, jenž předložil do jízdy JANU KOČANOVI a "kočka" neměl problém překonat marně se natahujícího Vajnera! Asistence: Georg Mavrojanidis.
     
    12:36
    Draci právě vstřelili branku!

    Draci vedou 1:0! Nejprve se jim nepovedlo dostat ke střele, ale následně se po rychlé akci dostávají do vedení. Z levého křídla poslal Vladimír Cink křižný pas na ONDŘEJE STARÉHO, který překonal bezmocného Suchana! Asistence: Vladimír Cink.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 22. Kočan (Mavrojanidis), 24. Maliník (Rybalkin), 30. Chlubna (Maliník, Rybalkin), 31. Milfait, 49. Kočan (Kinkor), 57. Chlubna – 13. Starý (Cink), 32. Škorík (Peslar, Haas)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Suchan (41. Opršal) – Beneš, Zítka, Rybalkin, R. Novotný "C", Havlík, Löbl, Pecen, M. Blažek "A", Semrád, Korim – Kočan "A", Kozlík, Milfait, Chlubna, Matějka, Maliník, M. Havel, Kinkor, Szilva, Dvořáček, Mavrojanidis
    DRACI PARS ŠUMPERK: Vajner (Štůrala) – Holík "C", Peslar, M. Novotný, Majer, Starý, Mareček, Navrátil, Brunec – Staněk, Kopec, Plášek, Haas, Žálčík, Škorík, Cink, Hulva, Půhoný, Skoumal, Chomič

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Tomáš Kukeně, Marek Honza
    bahis siteleri