Olomouc – Třinec 3:5 (kon.) | Jihlava – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 10:0 (kon.)
K. Vary – Orenburg 9:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (4:0, 1:0, 0:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Středa 14.08.2013, 16:15Zápasy mládeže
Partner:
     
    56:12
    Síly na ledě se vyrovnávají, Vladimír Oščádal(JIH) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    54:33
    Po ostrém souboji u branky se z ledu těžce sbírá David Hubert, Tomáš Kochánek (HBR) si půjde na dvě minuty odpočinout od hry.
     
    44:12
    První vyloučení na straně domácích, na trestnou lavici usedá Tomáš Mejzlík (JIH) za napadení.
     
    39:38
    Závar před brodskou brankou byl pro Vacka jistě nepříjemný, protože hned zpočátku do něj narazili hráči, a z pokleku se jaksi špatně chytá. Celou situaci ovšem vyřešil na jedničku, když se mu puk podařilo po menších nesnázích skrýt do lapačky.
     
    38:14
    Dukla právě vstřelila branku! Vacek zůstal v pokleku a vypadal si poměrně jistý, že kotouč skrývá pod betonem, jak se však ukázalo, ten doklouzal až za brankovou čáru. Úspěšným střelcem je VOJTĚCH BALAŠTÍK. Asistence: David Hubert.
     
    31:20
    Dominik Suchý (HBR) se provinil podražením a na dvě minuty usedá na lavici hanby.
     
    28:55
    Velká příležitost Rebelů na snížení! Kolouch s Valou se tlačili před Adama a už to vypadalo, že jednomu z nich se podařilo domácího gólmana překonat, ovšem Adam nakonec vylovil puk někde z pod betonu.
     
    V brodském brankovišti dochází ke změně – jihlavský David Vacek si navlékne dres soupeře a bude proti svým spoluhráčům tentokrát na opačné barikádě. Je poměrně úsměvné sledovat klasické "povzbuzení" gólmana od hráčů, na obě strany to vypadá poněkud rozpačitě. Za domácí tedy bude chytat Jiří Adam.
     
    17:39
    Rebelové ovšem nic nevzdávají a stále bojují, nyní to předvedl Jelínek, jehož dělovku Vacek stěží krotil v náručí. Nakonec domácímu mágovi puk z náruče vypadl a Jelínek se ještě hrnul k teči, do branky však puk nedostal.
     
    14:51
    Dukla právě vstřelila branku! Domácí však nakonec přesilovou hru přeci jen využívají. JAKUB HOSKOVEC si zprava nabruslil před Kekulu a do poloodkryté branky poslal puk. Asistence: Nicholas Lang
     
    14:45
    Nyní se Kekula pořádně zapotil! Hoskovec ho nejprve prověřil z jedné strany, poté přišla rána z druhé, hostující gólman se však stačil bleskově přemístit a zasáhnout proti téměř jasnému gólu!
     
    13:53
    A domácí mají šanci na zvýšení skóre, na trestnou lavici usedá kapitán Rebelů Michal Semrád (HBR) za faul loktem.
     
    13:11
    Dukla právě vstřelila branku! Tohle je pro Rebely poněkud nešťastné, Balaštík vybojoval před bránou puk a chtěl vystřelit, v tom mu ovšem zabránil Suchý. Následně se puk ovšem odrazil k Mejzlíkovi, který už se ke střele dostal, kotouč však ještě do branky tečoval DAVID HUBERT. Asistence: Tomáš Mejzlík, Vojtěch Balaštík
     
    10:28
    Dukla právě vstřelila branku! Opět se opakuje situace z předchozího gólu – předtím neúspěšný DAVID hUBERT nyní dostal rychlou nahrávku od Půži a zvýšil pro Jihlavu na 2:0. Asistence: Václav Půža
     
    08:46
    Obrovská šance domácích! Křížek zůstal nehlídaný před Kekulou a chtěl ho překvapit střelou nad beton, ovšem hostující brankář po puku pohotově chňapl a uchránil svůj tým od druhého gólu!
     
    05:57
    Dukla právě vstřelila branku! Na podruhé už ovšem byl FILIP NOVÁČEK pozorný! Z mezikruží překonal brodského gólmana střelou nad beton. Bez asistence.
     
    02:40
    Hned na úvod tu máme první vyloučení, za faul loktem půjde na dvě minuty mimo hru Michal Semrád (HBR).
    Branky a nahrávky: 6. Nováček, 11. Hubert (Půža), 14. Hubert (Mejzlík, Balaštík), 15. Hoskovec (Lang), 39. Balaštík (Hubert)


    HC Dukla Jihlava: Vacek (od 21. Adam) – Půža, Dȍrrer, Port, Wasserbauer, Pospíchal, Kroupa, Mandát, Mareček – Balaštík, Mejzlík, Hubert, Kořenář, Peschout, Křížek, Oščádal, Nováček, Kousal, Lang, Hoskovec, Dvořák
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Kekula (od 21. Vacek) – Suchý, Mendl, Bušek, Lacina, Bancíř, Klofáč, Kochánek – Přibyl, Polák, Semrád, Petržílek, Jelínek, Abbrent, Cejpek, Gažak, Vala, Kolouch

    Rozhodčí: Hejduk – Guth, Polák
    bahis siteleri