Fiorentina – Catania 2:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
2:1 (2:1)
Calcio Catania
Pondělí 26.08.2013, 20:45 • Stadio Artemio Franchi • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    28
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A domácí jdou opět do vedení. Valero se dostal s míčem do vápna, poté přihrál pod sebe, kam si naběhl DAVID PIZARRO, který nechytatelnou střelou propálil vše co mu stálo v cestě.
     
    22
    Catania právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali vyrovnat a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Po hezké kombinační akci po levé straně přihrál Leto do vápna, kam si naběhl PABLO BARRIENTOS, který technickou střelou překonal Neta.
     
    14
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A domácí celek to dokázal potrestat. Na druhé straně chyboval Compper, domácí šli do přečíslení, míč doputoval až na malé vápno, kde byl zcela volný GIUSEPPE ROSSI, který poslal míč za záda Andújara.

    Jakub Kopřiva

    Branky: 14. Rossi, 28. D. Pizarro – 22. Barrientos

    Karty:   17. Gomez (FIO), 75. D. Pizarro (FIO) – 35. Barrientos (CTN), 45+2. Spolli (CTN), 50. Álvarez (CTN), 90+3. Andújar (CTN)


    ACF Fiorentina: Neto – Roncaglia, Compper, Rodríguez – Pasqual (78. Alonso), D. Pizarro, Aquilani (85. Fernández), Valero, Cuadrado – Rossi (69. Iličič), Gomez
    Calcio Catania: Andújar – Spolli, Bellusci, Monzón (46. Rolín), Álvarez – Tachtsidis (86. Biagianti), Izco, Castro – Leto (83. López), Barrientos, Bergessio

    Rozhodčí: Doveri – Marzaloni, Meli
    bahis siteleri