Fiorentina – Catania 2:1 (kon.)
konec
ACF Fiorentina
2:1 (2:1)
Calcio Catania
Pondělí 26.08.2013, 20:45 • Stadio Artemio Franchi • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Rozhodnout mohl Gomez, ale na malém vápně mu k míči chyběl krok!
     
    86
    Odešel i hostující Tachtsidis a přišel Biagianti.
     
    85
    Střídá i Fiorentina. Dohrál Aquilani a zahraje si Fernández.
     
    83
    Catanie střídá. Leta nahradil López.
     
    78
    Domácí podruhé střídají. Dohrál Pasqual a přišel Alonso.
     
    75
    Žlutou kartu uviděl domácí Pizarro.
     
    73
    Nakonec se domácí vydali dopředu a byla z toho obrovská šance. Po centru z levé strany si na malé vápno nabíhal Gomez, ale ve skluzu nedokázal trefit hostující branku!
     
    69
    Domácí střídají. Dohrál Rossi a zahraje si Iličič.
     
    53
    Hostující brankář měl nyní velké problémy s lehkým centrem. Andújar to podcenil a pak chytal kulatý nesmysl jako horký brambor. Nadvakrát nakonec dokázal míč vyrazit z malého vápna, kam už dobíhal Mario Gomez.
     
    50
    Další žlutou kartu uviděl hostující Álvarez.
     
    46
    Hosté v poločase střídali. Dohrál Monzón a zahraje si Rolín.
     
    45+2
    Žlutou kartu uviděl hostující Spolli.
     
    43
    Tak to je neuvěřitelné, co nyní Mario Gomez neproměnil. Rossi skvěle zatáhl míč a přihrál na malé vápno, kde byl zcela volný Gomez, ale ten nedokázal kulatý nesmysl poslat do prázdné branky a místo toho nastřelil pouze tyč!
     
    42
    K hlavičce se dostal Gomez, který byl ale v těžké pozici, i tak ale ohrozil branku Catanie, ale výborně zasáhl Andújar, který podržel svůj celek!
     
    39
    Po povedeném centru hlavičkoval z malého vápna Bergessio, ale branku Fiorentiny vůbec netrefil. To byla velká šance hostů.
     
    35
    Za ostrý faul loktem uviděl žlutou kartu hostující Barrientos.
     
    28
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A domácí jdou opět do vedení. Valero se dostal s míčem do vápna, poté přihrál pod sebe, kam si naběhl DAVID PIZARRO, který nechytatelnou střelou propálil vše co mu stálo v cestě.
     
    22
    Catania právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali vyrovnat a nutno dodat, že zcela zaslouženě. Po hezké kombinační akci po levé straně přihrál Leto do vápna, kam si naběhl PABLO BARRIENTOS, který technickou střelou překonal Neta.
     
    18
    A mohlo být vyrovnáno. Po skvělém centru se k hlavičce z malého vápna dostal Spolli, ale v dobré pozici poslal míč těsně vedle pravé tyče!
     
    17
    Za ostrý faul uviděl žlutou kartu Mario Gomez.
     
    14
    Fiorentina právě vstřelila branku!
    A domácí celek to dokázal potrestat. Na druhé straně chyboval Compper, domácí šli do přečíslení, míč doputoval až na malé vápno, kde byl zcela volný GIUSEPPE ROSSI, který poslal míč za záda Andújara.
     
    13
    Domácí brankář míč rozehrál na svého obránce, který chyboval a ve velké šanci se objevil Tachtsidis, ale v dobré pozici poslal míč nad branku!

    Jakub Kopřiva

    Branky: 14. Rossi, 28. D. Pizarro – 22. Barrientos

    Karty:   17. Gomez (FIO), 75. D. Pizarro (FIO) – 35. Barrientos (CTN), 45+2. Spolli (CTN), 50. Álvarez (CTN), 90+3. Andújar (CTN)


    ACF Fiorentina: Neto – Roncaglia, Compper, Rodríguez – Pasqual (78. Alonso), D. Pizarro, Aquilani (85. Fernández), Valero, Cuadrado – Rossi (69. Iličič), Gomez
    Calcio Catania: Andújar – Spolli, Bellusci, Monzón (46. Rolín), Álvarez – Tachtsidis (86. Biagianti), Izco, Castro – Leto (83. López), Barrientos, Bergessio

    Rozhodčí: Doveri – Marzaloni, Meli
    bahis siteleri