Freiburg – Bayern 1:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
1:1 (0:1)
Bayern Mnichov
Úterý 27.08.2013, 18:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    První ligová facka pro Bayern Pepa Guardioly je tady. Španělský trenér postavil s ohledem na nadcházející Superpohár jen zlomek hráčů základní sestavy a do 86. minuty mu tento krok vycházel. Bayern totiž vedl od 33. minuty díky Shaqiriho brance a mohl přidat i další. Tak se ale nestalo a přišel trest. Nicolas Höfler si při svém debutu v prvním týmu Freiburgu nemohl přát lepší okamžik, než gól do sítě Manuela Neuera, který skutečně po Freisově centru přišel. Z Freiburgu je to pro dnešek vše, čtvrté bundesligové kolo pokračuje v sobotu a já vás na něj osobně zvu. Do té doby se mějte co nejlépe. Na shledanou (20:24:38)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Čas se krátí, sám Hanke ještě mohl díky Danteho chybě jít sám na Neuera, brazilský stoper jej ale tělem zastavil.
     
    90+3
    Hraje se poslední minuta utkání, Hanke přistižen v postavení mimo hru. Bayern má ještě jednu šanci nakopnout míč a udeřit.
     
    90+2
    Freiburg mohl v závěru udeřit z brejku, Freisovi se ale další centr nepovedl.
     
    90+2
    Bayernu se tak nevyplatilo šetření sil z předchozích minut a je velmi pravděpodobné, že po čtvrtém kole bude na vedoucí tým ligy ztrácet tři body.
     
    90+1
    Teď navíc přijde odkop Baumanna, který rozhodně nebude nijak spěchat.
     
    90
    Hráči Freiburgu teď ochotně padají do střel a brání s vypětím všech sil. Pro bodový zisk to musí vydržet ještě tři minuty.
     
    90
    Freiburg vycítil šanci a ještě se chce poprat o tři body. To by byla opravdová bomba.
     
    89
    Rohový kop se sice Bayernu příliš nepovedl, pak ale přišel závar, po němž Dante mohl odčinit své zaváhání, avšak z malého vápna dorážel nad Baumannovo břevno!
     
    88
    Střídání v týmu Bayern München: ze hřiště odchází Claudio Pizarro, přichází Mario Mandžukić.
     
    88
    Bayern tak poprvé v sezoně inkasoval z kopačky soupeře. Nepřízeň osudu může změnit rohový kop a přicházející Mandžukić.
     
    86
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Už jsem chtěl zase psát, že Freiburg zahodil možnost pro rychlý útok a zaútočil do zformované obrany Bayernu. To ale nebyla tak úplně pravda, Dante si nepohlídal náběh NICOLASE HÖFLERA a ten při svém debutu v a-týmu Freiburgu pohodlně z malého vápna doklepl za Neuera Freisův centr. Asistence: Sebastian Freis.
     
    85
    Diagné skvěle vystihl moment přihrávky za obranu a převzal míč, nakonec jej ale poslal jen za postranní čáru.
     
    84
    S ohledem na záložní formaci má pro příští týdny Pep Guardiola poměrně velké starosti. Schweinsteiger při svém odchodu ze hřiště nevypadal zcela zdravotně v pořádku a může se tak klidně připojit k Martínezovi s Alcantarou, kteří momentálně na marodce jsou.
     
    83
    Poprvé po svém příchodu na hřiště o sobě dal vědět Ribéry, na levé straně vytančil se Sorgem a pak metr zpoza šestnáctky přestřelil domácí břevno.
     
    81
    Freiburgu alespoň na vyrovnání zbývá ještě deset minut. Ve druhém poločase si však kromě Laprevotteho tyče po hodině hry nic nevypracoval.
     
    80
    Rafinhovi se vůbec nepovedl odkop ze své šestnáctky, což musel u koncové čáry řešit Neuer. Tomu míč na první pokus vypadl a až pak jej před dotírajícím Kerkem definitivně schoval do své moci.

    Daniel Polách

    Branky: 86. Höfler (Freis) – 33. Shaqiri (T. Müller)

    Karty:   63. Höfler (FRE), 66. Günter (FRE) – 70. van Buyten (BAY)


    SC Freiburg: Baumann – Sorg, Diagné, Ginter, Günter – Schmid, Schuster (C) (61. Höfler), Fernandes, Laprevotte (60. Kerk) – Guédé (75. Hanke), Freis
    Bayern Mnichov: Neuer – Rafinha, Dante, van Buyten, Contento – T. Müller, Kroos, Schweinsteiger (C) (79. Ribéry), Shaqiri, Götze (62. Lahm) – C. Pizarro (88. Mandžukić)

    Rozhodčí: Meyer – Willenborg, Bornhorst
    bahis siteleri