Liverpool – Notts County 4:2 (po pr.)
po prodl.
Liverpool FC
4:2 (2:0)
Notts County
Úterý 27.08.2013, 20:45 • Anfield Road, Liverpool • Anglický Ligový pohár
Předzápasové kurzy
     
    110
    Liverpool právě vstřelil branku!
    JORDAN HENDERSON obdržel přihrávku na polovině hřiště a poté podnikl sólo akci, kterou zakončil vstřeleným gólem. HENDERSON utekl všem svým protihráčům, navedl si míč na střelu a technickou trefou navýšil stav skóre na 4:2.
     
    105+4
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Na levém křídle nastartoval své rychlé nohy DANIEL STURRIDGE a Coutinho mu okamžitě adresoval přihrávku. STURRIDGE se s míčem dostal do vápna, kde si jej připravil na levačku a přesným zásahem poslal Liverpool do vedení. Brankář Bialkowski si na míč sáhl, ale inkasovanému gólu zabránit nedokázal.
     
    84
    Notts County právě vstřelilo branku!
    Tak to je neuvěřitelné! ADAM COOMBES je na hrací ploše teprve 2 minuty a už se raduje ze vstřelené branky, která je zároveň brankou vyrovnávací a velmi důležitou. Arquin vyslal z pravé strany učebnicovou přihrávku ke vzdálenější tyči, kde byl právě COOMBES, jenž přesnou trefou dopravil míč do odkryté branky.
     
    62
    Notts County právě vstřelilo branku!
    Hosté zahrávali standardní situaci a vytěžili z ní maximum. V pokutovém území se dokázal prosadit YOANN ARQUIN, kterého hlídali hned dva bránící protihráči, avšak hlavičkující ARQUIN byl úspěšnější a přesnou trefou nedal Mignoletovi šanci.
     
    29
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Gerrard adresoval chytrou přihrávku do velkého vápna, kam si naběhl DANIEL STURRIDGE. Útočník Liverpoolu si míč přichystal na levačku a přesným zásahem navýšil vedoucí skóre na 2:0.
     
    4
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Teprve osmnáctiletý RAHEEM STERLING posílá Liverpool do brzkého vedení. STERLING obdržel výbornou přihrávku do běhu, poté obehrál hned čtyři protihráče a s balonem se dostal až do velkého vápna, kde si jej připravil na pravačku a přesnou trefou překonal hostujícího brankáře, který se natahoval marně.

    Lucie Rapantová

    Branky: 4. Sterling, 29. Sturridge, 105+4. Sturridge, 110. Henderson – 62. Arquin, 84. Coombes

    Karty:   98. Wisdom (LIV), 105+2. Sterling (LIV) – 52. Campbell-Ryce (NTS), 78. Arquin (NTS)


    Liverpool FC: Mignolet ─ Johnson, Touré, Wisdom, Cissokho (9. Agger) ─ Gerrard (C), Allen (64. Henderson), Alberto (72. Coutinho) ─ Ibe, Sturridge, Sterling.
    Notts County: Bialkowski ─ Dumbuya, Liddle (C), Smith, Stevens ─ Bell (82. Coombes), Labadie, Fotheringham (77. Boucaud), Campbell-Ryce (70. Thompson) ─ Arquin, McGregor.

    Rozhodčí: Attwell ─ Gratton, Tankard
    bahis siteleri