Motor ČB – Mladá Boleslav 1:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Nowy Targ 3:4 (kon.)
Chomutov – Litvínov 2:3 (kon.) | Beroun – Tábor 0:0 (zruš.) | Havlíčkův Brod – Jihlava 3:1 (kon.)
Třebíč – Skalica 8:6 (kon.) | Piešťany – Zlín 4:6 (kon.) | Šumperk – Jastrzębie 6:3 (kon.)
Vsetín – Přerov 2:2 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 4:3 (kon.) | Havířov – Olomouc 2:3 (kon.)
Kadaň – Litoměřice 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Benátky n/J 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Technika Brno 2:2 (2:1 po s.n.)
Val. Meziříčí – Frýdek-M. 5:7 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 6:1 (kon.) | Vrchlabí – Jablonec n/N 2:4 (kon.)
Znojmo – Kladno 7:1 (kon.) | Nymburk – Kobra 4:4 (kon.) | Zvolen – Prešov 7:0 (kon.)
Lausanne – Banská Bystrica 2:0 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:4 (2:1, 1:2, 0:1)
MMKS Podhale Nowy Targ
sk Úterý 27.08.2013, 17:30 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Skončil sa nám tak prípravný zápas medzi Liptovský Mikulášom a Nowym Targom výsledkom 3:4.

    Liptovský Mikuláš mal v samotnom zápase jasnú prevahu, lenže rozhodlo pár chýb a súper trestal. Liptáci pár sekúnd pred koncom druhej tretiny vyhrávali 3:2, lenže rozhodujúci moment prišiel sekundu pred koncom, keď strela od modrej vyrovnala stav na 3:3. V poslednej tretine sa hral vyrovnaný hokej. Liptáci však s viacerými šancami nerozhodli a súper to trestal. Tri minúty pred koncom riadneho hracieho času sa v zmätku pred bránou vyznal Kapico, ktorý rozhodol o konečnom výsledku 3:4. (19:14:16)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    57:40
    Nowy Targ dal gól! Vyzerá to tak, že v dnešnom zápase je dobojované. Liptovský Mikuláš nezvládol oslabenie a kapituloval po zmätku pred vlastnou bránou, kde sa najlepšie vyznal KAPICO, ktorý už iba dotlačil puk do brány súpera. Bez asistencie.
     
    54:21
    Rázom mohol byť stav iný! Liptovský Mikuláš sa dostal do útoku, prihrávka z ľavej strany a pred bránou osamotený Juraj Kuric, ktorý nedokázal zakončiť do odkrytej časti poľskej brány.
     
    50:42
    Veľká šanca na strane Liptovského Mikuláša. Domáci hráči sa dostali do útočného pásma, kde vykombinovali obranu súpera, ale aj samotného brankára. Zakončenie však neprišlo, keďže hráči sa nevedeli dostať k puku. Stav sa tak nemení.
     
    43:22
    V posledných minútach hracieho času dostal zápas vyrovnávajúci náboj. Liptovský Mikuláš však robí viac výletov do útoku, ale tie nie sú priamo zakončené na bránu Targu.
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    39:59
    Nowy Targ dal gól! Gól do šatne ako sa patrí. Sekundu do konca zápasu Liptovský Mikuláš inkasuje po góle ROBERTA MRUQWRA, ktorý zakončil od modrej a vyrovnal stav stretnutia na 3:3. Asistencia: Kaspev Brymiczka.
     
    37:02
    Dobrá šanca na strane Liptovského Mikuláša. Do pásma prenikol Kuric, ktorý sa z tesnej blízkosti minul bránu len o centimetre.
     
    34:40
    Nowy Targ dal gól! Tento zápas bude ešte dramatický, keďže poľský tím stihol vyrovnať zásluhou hráča KAMILA KAPICA, ktorý sa spomedzi kruhov nemýlil. Asistencie: Kmiecik, Zietava.
     
    19:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci krátko po úvode druhej tretiny zvyšujú svoj náskok vedenia zásluhou novej posily zo Spišskej Novej Vsi LUKÁŠA BARTOVNÍKA, ktorý sa predviedol individuálnou akciou. Bez asistencie.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    02:03
    Dobrá šanca na domácej strane. Liptáci tlačila súpera z Poľska v jeho vlastnom obrannom pásme, lenže strela od modrej v podaní Baču minula bránu súpera naozaj len o centimetre.
     
    14:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia sa v úvode dostali do vedenia, ale to je teraz minulosťou. Liptovský Mikuláš otáča zápas vo svoj prospech, keď sa dokázal presadiť PATRIK BOKROS presnou strelou do pravého horného roku. Asistenciu si pripisuje Peter Bartík a Bakoš.
     
    09:21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Rázom je vyrovnané. Liptovský Mikuláš ide do vedenia po tom ako sa presadil najlepší hráč v príprave FRANTIŠEK POLIAČEK, ktorý pred brankárom nezaváhal a umiestnil puk k pravej tyči. Asistencie: Ižvolt
     
    14:21
    Nowy Targ dal gól! Dobrý úvod hostí v dnešnom zápase, keďže sa ako prvý dostávajú do vedenia. Vyhraté buly v útočnom pásme a následné zakončenie od modrej v podaní ... končí v bráne brankára Duchoňa.
     
    00:01
    Stretnutie práve začalo.
     
    Vážení športoví priatelia, vítam vás pri dnešnom prípravnom zápase medzi domácim Liptovským Mikulášom a poľským Nowym Targom.

    V poslednom dome patrila pozornosť na štadióne v Liptovskom Mikuláši viac mladým talentovaným nádejam, kedže prebiehal turnaj o pohár primátora. Liptáci však vo svojej príprave na ďalšiu sezónu nezaháľali a plno sa pripravovali či už v tréningovom, alebo v zápasovom procese. Príprav sa viacmenej točí okolo extraligových klubov ako Martin, Bystrica, ale aj majstrovský Zvolen. Prvý triumf si vychutnali proti Martinu, kde v strhujúcom zápase nakoniec vyhrali po samostatných nájazdoch 4:3. Prehry však prišli o pár dní neskôr či už s Banskou Bystricou, keď inkasovali góly od vlastných hráčov, ktorí práve pôsobia v bystrickom klube. Jedná sa o hráčov ako sú Macík a Kadura, prvý menovaný sa presadil jedenkrát, lenže Kadura našiel na recept mikulášskeho brankára recept až dvakrát. Zápasy s extraligou zakončili vo Zvolene, kde aj v snahe proti majstrovi Slovenska prehrali 5:2.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 10. Poliaček (Ižvolt), 15. Bokroš (Bartík, Bakoš), 20. Bartovník – 35. Kapico (Kmiecik, Zietava), 40. Mruqwro (Brymiczka), 58. Kapico


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Duchoň (Palko) – Laco, Bokroš, Mezovský, Ištócy, Janči, Kuric, Haščák, Vartovník, Matejka, Klepáč, Poliaček, Mach, Sajko, Bakoš, Čáni, Piatka, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Holiga, Leskovjanský.
    MMKS Podhale Nowy Targ: Kapico (Niesurowski) – Labuz, Mruqwro, Zartynisla, Brynmiczlka, Michawski, Landowski, Kapica, Zietava, Kapico, Kmiecik, Gaczot, Tomasik, Szumewl, Wronka, Kmiecik, Debowski, Plewo.

    Rozhodčí: Gajan – Šoltéz, Paulíny.
    bahis siteleri