Mannheim – IFK Helsinky 3:2 (kon.) | Djurgården – Brynäs 5:2 (kon.) | Färjestad – Frölunda 2:1 (kon.)
Kuopio – JYP 0:3 (kon.) | Ingolstadt – Jokerit 2:4 (kon.) | Bern – Fribourg 4:2 (kon.)
konec
Djurgårdens IF
5:2 (0:0, 1:2, 4:0)
Brynäs IF
Sobota 07.09.2013, 16:00 • Johanneshovs isstadion • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:16
    Brynäs si v těchto momentech hry vytváří čím dál větší tlak a z toho plyne taky vyločení. Zahrají si přesilovku. Na trestnou lavici odchází Joakim Eriksson, na 2 minuty za podražení.
     
    39:41
    A tlak hostů ukončuje vyloučení. Na trestnou lavici odchází Andreas Thuresson, na 2 minuty za držení.
     
    24:09
    A máme tady další mnohonásobné vyloučení. Z týmu Brynäs odchází na trestnou lavici Simon Bertilsson 2+2 minuty hrubost a z týmu Djurgardens odchází na trestnou lavici Michael Holmqvist, na 2 minuty též za hrubost.
     
    12:22
    A máme tady několikanásobné vyloučení. Z kádru Djurgarden si půjdou sednout na trestnou lavici Johner a Ljungh, na 2 minuty za sekání. Z týmu Brynäs odchází na trestnou lavici Harju, taky za sekání. Brynäs si tedy zahraje přesilovku 5 na 4.
     
    8:28
    A máme tady první vyloučení v tomto utkání. Domácí si zahrají přesilovku. Na trestnou lavici odchází Christian Djoos na 2 minuty za sekání.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 25. Guter (Eriksson, Sörensen), 41. Sörensen (Eriksson), 55. Ljungh (Saviano, Lofquist), 58. Ahlén (Eriksson), 59. Norell – 27. Scott (Thuresson), 28. Gunderson (Larsson, Brodin)


    Djurgårdens IF: Mattsson (Reideborn) – Eriksson, Holmqvist, Ahlén, Falk, Arnesson – Sörensen, Eriksson, Guter, Holm, Lindström – Saviano, Ljungh, Johner, Pettersson, Lofquist – Heinerö, Kalin, Krüger, Norell, Andersson
    Brynäs IF: Holmqvist (Rahm) – Lauritzen, Larsson, Brodin, Bertilsson, Gunderson – Harju, Nordqvist, Rödin, Sundqvist, Kilström – Thuresson, Enterfeldt, Scott, Persson, Djoos – Björklund, Ljunggren, Strid, Brodecki, Jacobsson
    bahis siteleri