Viťaz – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Barys – Mytišči 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Lev 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 2:1 (po s.n.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Dynamo Moskva
Sobota 14.09.2013, 11:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Dinamo Moskva si odváží tři body z ledu bývalého Čechova. Nutno dodat, že zaslouženě. Podolsk si nedokázal vytvořit nějakou větší šanci, ba naopak může být rád, že Lisutin svůj tým podržel, neboť skóre mohlo být pro domácí o dost horší. To je ode mne vše. Přeji příjemný zbytek dne. (13:15:37)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:16
    Mironov zavezl kotouč až za soupeřovou branku. Tam drží puk ve své moci a nechce jej nikomu dát.
     
    58:57
    Víťaz nemůže ani odvolat brankaře, neboť nemá kotouč pod svou kontrolou. Dinamo si jde pro vítězství.
     
    58:19
    Domácí hodně riskují, čehož Moskvané využívají rychlým protiútoky! Gorovikov pálil k bližší tyči, ale těsně minul.
     
    56:19
    Tak Marek Kvapil se prezentuje ve třetí třetině velmi dobrým výkonem. Mosaljov mu zpoza brankoviště naservíroval krásnou přihrávku do středu mezikruží. Kvapil vypálil nebezpečnou dělovku, kterou Lisutin jen tak tak vyrazil.
     
    54:35
    Podolsku se zatím nedaří vytvořit nějaký souvislý tlak, jenž by vedl ke snížení. Aktivnější je stále Dinamo, které drží kotouč v poklidu na svých hokejkách.
     
    53:38
    Pyett se málem dostal tváří v tvář Jerjomenkovi. Jenže místo střely zvolil zpětnou přihrávku, která ale našla pouze jeho protihráče.
     
    51:25
    Další přečíslení Dinama! Kokarev poslal přihrávku napříč kluzištěm na najíždějící Karsumse, jenž na nic nečekal a vypálil. V jeho činnosti mu ale zabránil obětavým skluzem jediný obránce, jenž puk vyblokoval, čímž zamezil jeho ráně.
     
    50:03
    Ze čtvrté domácí formace se dobře prezentoval Kudreman, jenž krásnou stahovačkou zmátl dva protihráče. V poslední fázi, ale nedokázal puk dostat pod svou kontrolu a přišel o něj.
     
    49:03
    Rybakov vypálil od modré. Nalezl ale pouze připravenou lapačku Jerjomenka. Tohle byla první akce Víťazu po delší době. Bude se vhazovat v útočném pásmu domácích a bývalý Čechov si bere oddechový čas.
     
    47:46
    Hosté šli do přečíslení tři na jednoho! Cvětkov měl kotouč, jenže uklouzl a zhatil tak dost slibnou šanci, která by pravděpodobně utkání rozhodla.
     
    46:14
    Tlak Dinama stupňuje. Domácí jsou pod tlakem. Znovu se prezentoval Kvapil, jenž zakončoval tažnou střelou k bližší tyči. Narazil ale na beton Lisutina.
     
    45:23
    O chvíli později byl na ledě vidět další český hráč. Byl jím Marek Kvapil, který vyslal nebezpečnou ránu z mezikruží. Ale i s tou si domácí brankař poradil.
     
    44:33
    Novák vyčkával u levého kruhu. Dočkal se přihrávky, kde následně tvrdou ranou napálil připraveného Lisutina. Ten byl mírně otřesen, ale svůj tým drží ještě ve hře.
     
    43:40
    Tahle situace je pro bývalý Čechov už poměrně kritická. Ačkoliv domácí prohrávají jen o dva góly, střelecky se trápí. Sice zvýšili produktivitu. Vyslali již 15 střel. Ani jedna ale zatím nebyla gólová.
     
    42:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení o dva góly. Poměrně nenápadná akce ALEXEJE SOPINA. Ten využil toho, že domácí střídali, načež si najel ve volném prostoru, kde dostal přihrávku od Mironova. Následně napřáhl až ke stropu a téměř z poloviny kluziště vypálil projektil, který Lisutin sice vyrážečkou zlikvidoval. Pro jeho smůlu jej ale kotouč přeskočil a od břevna se odrazil za brankovou čáru. Asistence: Mironov.
     
    41:12
    Špatná rozehrávka Kokareva končí zakázaným uvolněním. Bude se vhazovat před Jerjomenkem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Novák, 43. Sopin (Mironov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin– Chafizullin, Sjelezňov, Hennessy, Rybin, Afinogenov – Pyett, Mezei, Iggulden, Koroljuk, Šitkov – Rozin, Golovkov, Soloduhin, Koroljov, Rybakov – Kudinov, Korovkin, Mamin, Podzins, Kudreman.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Višněvskij, Gorovikov, Pestuško, Komarov – Jalasvaara, Solovjov, Cvětkov, Kokarev, Karsums – Graňák, Mironov, Babenko, Sopin, Karpov – Barancev, Volkov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Zacharov, Odins – Balodis, Morozov
    bahis siteleri