Viťaz – Dynamo Moskva 0:2 (kon.) | Barys – Mytišči 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Lev 4:3 (kon.)
CSKA Moskva – Riga 2:1 (po s.n.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Dynamo Moskva
Sobota 14.09.2013, 11:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:19
    Domácí hodně riskují, čehož Moskvané využívají rychlým protiútoky! Gorovikov pálil k bližší tyči, ale těsně minul.
     
    56:19
    Tak Marek Kvapil se prezentuje ve třetí třetině velmi dobrým výkonem. Mosaljov mu zpoza brankoviště naservíroval krásnou přihrávku do středu mezikruží. Kvapil vypálil nebezpečnou dělovku, kterou Lisutin jen tak tak vyrazil.
     
    51:25
    Další přečíslení Dinama! Kokarev poslal přihrávku napříč kluzištěm na najíždějící Karsumse, jenž na nic nečekal a vypálil. V jeho činnosti mu ale zabránil obětavým skluzem jediný obránce, jenž puk vyblokoval, čímž zamezil jeho ráně.
     
    47:46
    Hosté šli do přečíslení tři na jednoho! Cvětkov měl kotouč, jenže uklouzl a zhatil tak dost slibnou šanci, která by pravděpodobně utkání rozhodla.
     
    42:07
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení o dva góly. Poměrně nenápadná akce ALEXEJE SOPINA. Ten využil toho, že domácí střídali, načež si najel ve volném prostoru, kde dostal přihrávku od Mironova. Následně napřáhl až ke stropu a téměř z poloviny kluziště vypálil projektil, který Lisutin sice vyrážečkou zlikvidoval. Pro jeho smůlu jej ale kotouč přeskočil a od břevna se odrazil za brankovou čáru. Asistence: Mironov.
     
    38:47
    Přečíslení Dinama dva na jednoho. Karpov společně se Sopinem ujížděli vstříc brance Lisutina. Prvně zmiňovaný se rozhodl přihrávat. Jenže jeho nahrávku zblokoval právě jediný obránce, který jim stal v cestě. Z akce tak nic nevzešlo.
     
    36:36
    Za hrubost dostává Golovkov (POD) dvě minuty.
     
    30:49
    Volkov (Din) odjíždí na trestnou. Za hrubost dostává dvě minuty.
     
    27:31
    To končí vyloučením. A je jím další domácí hráč. Za podražení odjíždí na trestnou Afinogenov (POD).
     
    25:11
    A je tomu skutečně tak. Gól není uznán. Dinamo tak stále drží vedení 1:0.
     
    25:11
    Rybakov napálil puk ke vzdálenější tyči od které se odrazil na pomezí brankové čáry. Tam ale zůstal netknutý. Celým objemem ale určitě nebyl za čárou, tudíž by gól neměl platit.
     
    25:11
    Domácí vstřelili branku. Rybakov napálil kotouč k tyči, od které se odrazil k brankové čáře po které se nebezpečně potuloval. Hráči Čechovu si myslí, že to byl gól, ale bude se telefonovat.
     
    22:35
    Bude se vylučovat. Golovkov a Babenko se dostali do menší šarvátky, za což oba fasují menší dvouminutové tresty.
     
    20:41
    Špatná rozehrávka Podolsku způsobila, že se hosté dostali do přečíslení 3 na 2. To ale nedopadlo pro Moskvu dobře, protože hned v úvodu akce pokazil přihrávku Komarov a ze slibné akce tak nic nevzešlo.
     
    19:14
    Za nedovolené bránění je v závěru vyloučen Graňák (Din) Přesilová hra pro domácí.
     
    15:13
    Hezká individuální akce Cvětkova. Ten dostal puk a vydal se na útočný výlet. Krásnou kličkou obhodil dva protihráče, načež se zjevil tváří v tvář Lisutinovi. Toho ale již nepřekonal.
     
    12:58
    A mohlo být vyrovnáno! Dinamo příliš dlouho otálelo. Toho využil Pyett, jenž sebral soupeři kotouč a společně s Koroljukem se dostal do přečíslení dva na jednoho. Druhý zmiňovaný dostal přesnou přihrávku do jízdy a ačkoliv na něj číhala prázdná branka, nedokázal kotouč usměrnit za brankovou čáru, neboť se v poslední chvíli Jerjomenko roztáhl po celé její šířce a zlikvidoval tak velkou šanci Víťazu.
     
    10:53
    Koroljov (POD) velmi ostrým zákrokem do hlavy srazil jednoho z protihráčů. Může být rád, že za hrubost odchází na trestnou jen na dvě minuty.
     
    05:05
    Teď už ale ano. Marek Kvapil (DIN) dostává menší trest za hákování.
     
    03:00
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté svojí dvojnásobnou přesilovou hru využívají. FILIP NOVÁK si najel k modré čáře, udělal si hodně prostoru ke střele, načež vypálil přesně doprostřed branky, kde clonil brankaři Komarov. Tomu kotouč prolétl kolem nohy a skončil až za brankovou čárou. Bez asistence.
     
    02:08
    A bude to přesilová hra 5 na 3. Za podražení odjíždí na trestnou Sjelezňov (POD).
     
    01:38
    Bude se vylučovat. Pyett (POD) dostává menší trest za nedovolené bránění.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 3. Novák, 43. Sopin (Mironov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin– Chafizullin, Sjelezňov, Hennessy, Rybin, Afinogenov – Pyett, Mezei, Iggulden, Koroljuk, Šitkov – Rozin, Golovkov, Soloduhin, Koroljov, Rybakov – Kudinov, Korovkin, Mamin, Podzins, Kudreman.
    Dynamo Moskva: Jerjomenko – Novák, Višněvskij, Gorovikov, Pestuško, Komarov – Jalasvaara, Solovjov, Cvětkov, Kokarev, Karsums – Graňák, Mironov, Babenko, Sopin, Karpov – Barancev, Volkov, Mosaljov, Kvapil.

    Rozhodčí: Zacharov, Odins – Balodis, Morozov
    bahis siteleri