Čeljabinsk – Novokuzněck 5:1 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (po pr.) | Ufa – Vladivostok 4:1 (kon.)
Nižněkamsk – Chabarovsk 6:2 (kon.) | Čerepovec – Záhřeb 6:2 (kon.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 1:2 (1:2 po s.n.)
Mytišči – Doněck 1:0 (kon.) | Petrohrad – Minsk 5:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
6:2 (0:1, 4:1, 2:0)
Medveščak Záhřeb
Středa 18.09.2013, 17:00 • Ledový palác, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalšího utkání KHL brzy nashledanou. (19:24:59)
     
    Severstal až na první třetinu utkání s Medveščakem ovládl a zaslouženě sbírá všechny tři body. Na své konto si připisuje teprve druhé vítězství po základní hrací době. Medveščaku se v Čerepovci prostě nezadařilo, především druhé dějství mu vůbec nevyšlo, jelikož byl Montador vyloučen na pět minut. A toho soupeř náležitě využil.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Thomas přenechal puk Lingletovi, jeho ránu z mezikruží však zablokoval soupeř. To byla zřejmě poslední akce Medveščaku.
     
    58:43
    Domácí se ještě v závěru dostávali do brejku dva na jednoho! Místo aby Šinin přihrál doprava spoluhráči, vypálil. A Brust mu tutovku vychytal.
     
    58:15
    Další zbytečná potyčka na závěr utkání. Mons (ČER) se zbytečně ohnal proti protihráči, navíc před střídačkami, a z celé situace vnikla velká mela. Utkání tak autor dvou branek nedohraje, dostal dvě minuty za hrubost.
     
    57:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tak ještě jeden hřebíček do záhřebské rakve. Obrovskou hrubici vyrobil Brust, který vyhodil neposedný puk jen na modrou čáru, kde stál ALEXANDR BUMAGIN a ten ho hostujícímu gólmanovi vrátil zpátky. K jeho smůle – přímo do branky. Bez asistence.
     
    56:42
    Domácí už jen vyhazují puky z obranného pásma. Nyní tak musí za svou branku Foster, který bude rozehrávat další akci.
     
    55:46
    O vítězi utkání je nyní rozhodnuto. Severstal chce jenom nyní dohrát utkání v pohodě, bez zbytečných počytek, vyloučení či zranění.
     
    54:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí definitivně lámou odpor soupeře. Brust sice dokázal betonem zasáhnout vůči střele od modré čáry od Kiseleviče, u tyčky však stál až příliš volný JEVGENIJ MONS, který z blízkosti vsítil svůj druhý gól utkání z dorážky. Asistence: Bogdan Kiselevič, Petr Čáslava.
     
    53:55
    Oddechový čas pro domácí.
     
    53:55
    Nedovoleného bránění se nyní dopustil Willsie (ZAG). Medveščak závěr utkání nezvládá, zbytečně ostře chodí do soubojů.
     
    53:28
    Klimenko se dostal do středu hřiště, odkud po zemi švihem vystřelil. Před Brustem se snažil dorážet Bumagin, ovšem neúspěšně.
     
    52:41
    Štěpánek zatím předvádí dobrý výkon, polapil nyní pěknou střelu z levé strany. Zatím je v souboji dvou třiatřicítek mezi třemi tyčemi jasně ten lepší.
     
    52:11
    Puk mimo hrací plochu, vhazovat se bude ve středním pásmu. Čas se hostům nebezpečně krátí.
     
    51:01
    Linglet přece jenom dokázal udržet útočné pásmo. A ještě navíc stačil vystřelit. Pro Štěpánka nepříjemná situace – na puk totiž před dotírajícím protihráčem dobře neviděl.
     
    49:22
    Domácí dokázali udržet Medveščak na uzdě. Po několikavteřinovém bojování u mantinelu se puk dostal k Dědunovovi, jenž se nakonec dostal do ofsajdu.
     
    Dnešní utkání sleduje 3240 diváků.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 24. Šinin, 26. Videll (Bušujev), 27. Mons, 36. Berdnikov, 55. Mons (Kiselevič, Čáslava), 58. Bumagin – 20. Murley (Willsie, Kostovič), 40. Thomas (Foster)


    Severstal Čerepovec: Štěpánek (Artemjev) – Andersén, Šinin, Kiselevič, Svijazov, Čáslava, Serkin, Stasenko, Popov – Klimenko, Berdnikov, Bumagin – Antipov, Medvěděv, Bučněvič – Videll, Bušujev, Mons – Gimbatov, Kovyršin, Dědunov
    Medveščak Záhřeb: Brust (Vasiljevič) – Švarný, Foster, Katič, Montador, Martinović, Carle, Koren – Linglet, Vesce, Thomas – Murley, Willsie, Cheechoo – Bjorkstrand, Murray, Walker – Jessiman, Kane, Kostović

    Rozhodčí: Belov, Odinš – Sazonov, Černyšjov

    Diváci: 3240
    bahis siteleri