LG Bratislava – Biel 4:0 (kon.) | Oberwil – London 7:1 (kon.) | Dirty Birds – Skalica 0:1 (kon.)
Biel – London 4:2 (kon.) | Nitra – LG Bratislava 1:0 (po s.s.) | Pardubice – Oberwil 2:3 (kon.)
Belpa – Skalica 2:3 (kon.) | Vlašim – Hr. Králové 3:2 (2:0 po s.s.) | Dirty Birds – London 4:1 (kon.)
po s.s.
HBK Nitrianski Rytieri Nitra
1:0 (0:0, 0:0 - 1:0)
LG Bratislava
Pátek 20.09.2013, 16:10Světový pohár klubů
     
    35:00
    V samostatných stříleních zvítězil tým HBK Nitrianski Rytieri Nitra! Rozhodující nájezd proměnil JÁN RÍMSKÝ, který se trefil dvakrát za sebou a de facto sám zajistil postup svého celku do semifinále Světového poháru klubů – 1:0!
     
    2:1
    Branislav Varga přestřeluje a je jasné, že Rytíři z Nitry budou hrát o medaile!
     
    2:1
    Ján Rímský je hrdina! Předvedl totiž bravurní Forsbergrovu kličku, díky které posílá Nitru blízko semifinále!
     
    1:1
    Hráč Nitry jel velmi pomalu, bekhendem zakončil přesně k tyči a srovnává tím stav nájezdů!
     
    0:1
    Branislav Varga si skvěle pohrál s brankářem Dubnickým a po forhendové kličce po zemi otevírá skóre samostatných nájezdů!
     
    33:55
    Trenér Bratislavy si vyžádal oddechový čas!
     
    33:55
    Trestné lavice se nám znovu zaplní, tentokrát však na obou stranách. Za vzájemné souboje jsou vyloučeni Marián Mikulčík (LGB) za držení a Patrik Martišaka (NIT) za nedovolené bránění. Pokračovat se bude v pěti hráčích na obou stranách.
     
    31:34
    Krásná křižná přihrávka našla Roberta Kašše, který z první vypálil na branku. Přesouvající se Vladislav Kalis míček dokázal zastavit! Při zákroku posunul svoji branku, takže hra je přerušena.
     
    30:55
    Michal Hrivnák od modré zamířil mezi betony Kalise, ten je sice sklapl, ale neměl vůbec potuchy, kde míček je! Nakonec z něj nevypadl a jeho spoluhráči si tak mohli oddychnout.
     
    30:42
    Pozor. V prodloužení bude hrát Nitra přesilovou hru. Na lavici hanby putuje za trest definovaný jako hákován Jozef Zermeš (LGB).
     
    27:04
    Nepříjemnost pro bratislavské hráče. Na dvě minuty odchází na trestnou lavici Martin Tekáč (LGB) za hru vysokou holí a způsobuje tím velké problémy chvíli před koncem. Rytíři mají naopak více než slušnou šanci rozhodnout o svém postupu mezi nejlepší čtyři mužstva turnaje.
     
    26:59
    Ján Rímský nahazoval po zemi míček na teč, ten sice směr nezměnil, ale přesto velmi ohrozil branku soupeře. Nakonec prolétl jen centimetry od levé tyče Kalisovy svatyně!
     
    23:10
    Nyní se však Nitra vrhla příliš dopředu, z čeho vzápětí vyplynula zajímavá šance Petera Bilika. Jeho rána z levého kruhu prosvištěla kousek od vzdálenější tyče Dubnického branky!
     
    19:28
    Lukáš Vavro (LGB) zastavil unikajícího protihráče nedovoleně a za držení putuje po právu na trestnou lavici. Nitra tak dostane šanci otevřít střelecký účet dnešního prvního čtvrtfinále.
     
    12:13
    U mantinelu byl tvrdě sestřelen Peter Bilik Milanem Ladiverem (NIT), který za útok do oblasti hlavy a krku dostává pětiminutový trest + trest do konce utkání! Toto vyloučení může silně ovlivnit průběh zápasu, v případě vstřeleného gólu Bratislavy se trest pochopitelně neruší.
     
    04:24
    Uvidíme první přesilovou hru. Zatím se hraje poměrně tvrdě a až nyní rozhodčí poprvé trestají. K časoměřičům usedá Ján Rímsky (NIT) za sekání.
     
    03:25
    Ján Müller od mantinelu nahazoval na brankáře Dubnického poměrně lehký míček, brankář Nitry měl ale co dělat, aby si ho sám nesrazil do branky. Nakonec ho dokázal ukrýt do lapačky ještě před brankovou čarou!

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: rozh. náj. Rímský


    HBK Nitrianski Rytieri Nitra: Dubnicky (Gažik) – Titka, Maxin, Káčer, Martišaka, Javročik, Tary, Haring, Hraško – Kašša, Kučera, Hrivnák, Ladiver, Beniač, Rímský, Thron, Konig, Riegel, Cajchan, Maděra, Balaška, Cičo, Mach.
    LG Bratislava: Kalis (Vasil) – Minárik, Müller, Tekáč, Vaverčák, Vančo, Ondriska, Virág, Pukalovič – Gago, Kanich, Varga, Ondrušek, Velčický, Hrbárik, Drozdík, Strapák, Slovák, Bilik, Šulc, Zermeš, Mikulčík, Vavro

    Rozhodčí: Kettner, Prudík
    bahis siteleri