Zvolen – Orange 20 3:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HK Orange 20
sk Úterý 24.09.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    57:08
    HK Orange 20 dalo gól!
    Stretnutie sa nám nečakane dramatizuje!! Po sérii nevyužitých šancí Zvolena prichádza krutý trest. Šťastným strelcom je ERIK ČERNÁK!! Asistencia: Michal Valjent.
     
    25:46
    Zvolen dal gól!
    Krásna akcia domácich hráčov na jeden dotyk, ako z hokejovej učebnice. Puk šiel po osi Hraško, Brabenec a nakoniec sa dostal k ANDREJOVI PODKONICKÉMU a hosťujúci brankár bol už bezmocný. Asistencie: Kamil Brabenec, Peter Hraško.
     
    15:53
    Zvolen dal gól!
    Zápas je ešte v prvej tretine otočený v prospech domácich. Rýchla akcia, Jaroslav Hertl našiel naštartovaného ĽUBORA ZUZINA, ten vystrelil spoza obrancu a ten to ešte nechtiac tečoval do vlastnej bránky. Asistencia: Jaroslav Hertl.
     
    09:08
    Zvolen dal gól!
    Netrvalo dlho a je vyrovnané. Martin Ďaloga pekne našiel pred bránkou nikým nekrytého MILANA ČANKYHO a ten z prvej poslal puk ponad Sabolovu lapačku do bránky. Asistencia: Martin Ďaloga.
     
    07:41
    HK Orange 20 dalo gól!
    Pozrite sa na to! Tento gól padol ako blesk z jasného neba. Krásna súhra druhého útoku HK Orange 20. Po pekne prihrávke Gašpara sa presadil pomedzi Šimkove betóny DANIEL RZSAVSKÝ. Asistencia: Stanislav Horanský, Tomáš Rusina.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 10. Čanky (Ďaloga), 16. Zuzin Ľubor (Hertl), 26. Podkonický (Brabenec, Hraško) – 8. Rzavský (Horanský, Rusina), 58. Černák (Valjent)


    HKM Zvolen: Šimko (Petrík) – Pokovič, Juraško (C), Hertl, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Podkonický (A), Brabenec (A), Puliš – Baláž, Huňady, Škvaridlo – Síkela, Jurík, Zuzin Ľ. – Ďaloga, Urgas, Čanky
    HK Orange 20: Sabol (Pajpach) – Luža, Gachulinec (C), Rusina (A), Palovič, Valjent, Černák, Bačík, Mikuš – Horanský, Gašpar, Rzavský – Šimun (A), Skalický, Tibenský – Minárik, Mlynčár, Koyš – Schroner, Rehák, Trenčan

    Rozhodčí: Bundil – Orolin, Tvrdoň

    Diváci: 901
    bahis siteleri