Zvolen – Orange 20 3:2 (kon.)
konec
HKM Zvolen
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HK Orange 20
sk Úterý 24.09.2013, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    58:10
    Dráma sa stupňuje! Na trestnú lavicu odchádza hráč domácich Ľubor Pokovič za podrazenie. Zvolenčania budú mať čo robiť, aby udržali výsledok...
     
    57:08
    HK Orange 20 dalo gól!
    Stretnutie sa nám nečakane dramatizuje!! Po sérii nevyužitých šancí Zvolena prichádza krutý trest. Šťastným strelcom je ERIK ČERNÁK!! Asistencia: Michal Valjent.
     
    55:52
    Opäť nádherná akcia prvého domáceho útoku, ktorý ako vidno je najviac zohratý...ale Andrej Podkonický netrafil zoči voči Sabolovi!
     
    53:34
    Zvolenčania si to teraz pekne rozhodili, ale brankár Sabol dnes chytá naozaj výborne a len vďaka nemu je stav taký, aký je.
     
    50:36
    Radovan Puliš v obrovskej šanci! Skúšal to forhendom švihom a aj dorážkou bekhendom, ale Sabol dvomi skvelými zákrokmi podržal svoj tím!!
     
    47:55
    Presilová hra HK Orange 20. Andrej Urgas si oddýchne dve minúty za vrazenie na mantinel.
     
    43:53
    Nádherná individuálna akcia Martina Ďalogu, ktorý prešiel obranou hostí ako nôž maslom, ale Richard Sabol predviedol famózny zákrok!
     
    38:01
    Opäť obrovská šanca domácich!! Tentokrát sa nepresadil Milan Jurík...neskutočné, čo hráči dokážu niekedy zahodiť.
     
    37:34
    Neuveriteľná chyba Patrika Paloviča, ale Ľubor Zuzin v dvoch po sebe idúcich šanciach neookázal prekonať brankára Sabola!!
     
    34:35
    Presilovú hru si teraz zahrajú aj hráči HK Orange 20. Trest pre hráčsku lavicu HKM Zvolen za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche. Za všetkých si to odsedí Milan Jurík.
     
    29:06
    Ján Ťavoda triafa tyčku bránky hostí!!
     
    25:46
    Zvolen dal gól!
    Krásna akcia domácich hráčov na jeden dotyk, ako z hokejovej učebnice. Puk šiel po osi Hraško, Brabenec a nakoniec sa dostal k ANDREJOVI PODKONICKÉMU a hosťujúci brankár bol už bezmocný. Asistencie: Kamil Brabenec, Peter Hraško.
     
    24:09
    Marek Ďaloga a ani Milan Jurík teraz z obrovských šancí nedokázali prekonať Richarda Sabola!
     
    16:59
    Bude sa vylučovať na strane hostí. Za hákovanie si odchádza sadnúť Matúš Trenčan.
     
    15:53
    Zvolen dal gól!
    Zápas je ešte v prvej tretine otočený v prospech domácich. Rýchla akcia, Jaroslav Hertl našiel naštartovaného ĽUBORA ZUZINA, ten vystrelil spoza obrancu a ten to ešte nechtiac tečoval do vlastnej bránky. Asistencia: Jaroslav Hertl.
     
    09:08
    Zvolen dal gól!
    Netrvalo dlho a je vyrovnané. Martin Ďaloga pekne našiel pred bránkou nikým nekrytého MILANA ČANKYHO a ten z prvej poslal puk ponad Sabolovu lapačku do bránky. Asistencia: Martin Ďaloga.
     
    07:41
    HK Orange 20 dalo gól!
    Pozrite sa na to! Tento gól padol ako blesk z jasného neba. Krásna súhra druhého útoku HK Orange 20. Po pekne prihrávke Gašpara sa presadil pomedzi Šimkove betóny DANIEL RZSAVSKÝ. Asistencia: Stanislav Horanský, Tomáš Rusina.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 10. Čanky (Ďaloga), 16. Zuzin Ľubor (Hertl), 26. Podkonický (Brabenec, Hraško) – 8. Rzavský (Horanský, Rusina), 58. Černák (Valjent)


    HKM Zvolen: Šimko (Petrík) – Pokovič, Juraško (C), Hertl, Hraško, Mucha, Ťavoda, Pospíšil – Podkonický (A), Brabenec (A), Puliš – Baláž, Huňady, Škvaridlo – Síkela, Jurík, Zuzin Ľ. – Ďaloga, Urgas, Čanky
    HK Orange 20: Sabol (Pajpach) – Luža, Gachulinec (C), Rusina (A), Palovič, Valjent, Černák, Bačík, Mikuš – Horanský, Gašpar, Rzavský – Šimun (A), Skalický, Tibenský – Minárik, Mlynčár, Koyš – Schroner, Rehák, Trenčan

    Rozhodčí: Bundil – Orolin, Tvrdoň

    Diváci: 901
    bahis siteleri