Klášterec nO – Jablonec n/N 6:7 (kon.) | Řisuty – Klatovy 9:4 (kon.) | Nymburk – Vrchlabí 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Orlová 3:4 (2:3 po s.n.) | SHK Hodonín – Technika Brno 6:4 (kon.) | Přerov – Vsetín 4:2 (kon.)
Břeclav – Nový Jičín 5:4 (3:2 po s.n.) | Val. Meziříčí – Prostějov 2:8 (kon.) | Kolín – Sokolov 1:3 (kon.)
Bílina – Děčín 3:4 (kon.) | Žďár n/S – Tábor 2:4 (kon.) | Kobra – Jindř. Hradec 4:3 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
4:2 (3:0, 1:0, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 28.09.2013, 17:002. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:35
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se nadechují a už je to pouze o dva góly. Vaněk poslal kotouč před bránu na volného RENÉHO KAJABU, který bleskově zakončil. Asistence: Daniel Vaněk, Martin Ambruz.
     
    42:00
    VHK Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak konečně i hrstka vsetínských fanoušků si mohla zakřičet "gól". DANIEL VANĚK se natlačil před bránu a pověsil puk pod horní tyčku. Asistence: Martin Kubo.
     
    28:19
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další akce už ale navyšuje náskok Zubrů na čtyřbrankový. Goiš poslal puk mezi kruhy na MILANA MINISTRA, který střelou z první propálil Hromadu. Asistence: Jiří Goiš.
     
    14:00
    Přerov právě vstřelil branku!
    A už je kotouč ve vsetínské bráně potřetí. Tentokrát po trefě MATĚJE BLINKY, který překonal Kohna zakončením nad beton. Asistence: Tomáš Vlček.
     
    12:35
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další akce Zubrů už ale gólový konec má! Goiš našel před bránou MARKA HALODU, který přesnou střelou k tyčce posílá domácí do dvoubrankového vedení. Asistence: Jiří Goiš.
     
    03:25
    Přerov právě vstřelil branku!
    Vsetínu nebyl úvodní nápor nic platný, protože do vedení jdou Zubři. Odražený kotouč poslal za Kohnova záda DAVID ŠŤASTNÝ. Vsetínský gólman byl v situaci naprosto bez šance. Asistence: David Kudělka.

    Aleš Novotný

    Branky a nahrávky: 4. Šťastný D. (Kudělka), 13. Haloda (Goiš), 14. Blinka (Vlček), 29. Ministr (Goiš) – 42. Vaněk (Kubo), 44. Kajaba (Vaněk, Ambruz)


    HC ZUBR Přerov: Sklenář (Vojtek) – Pala, Tomeček, Vlček, Janota, Kudělka, Osina, Šťastný R. – Šťastný D., Sedlák, Blinka, Brančík, Haloda, Ministr, Goiš, Kundrátek, Ditrich, Brada, Řezáč, Zbořil
    VHK ROBE Vsetín: Kohn (14. Hromada) – Farda, Tichý, Vrba, Žák, Okuliar, Vrba, Báchor, Vodák, Kajaba, Vaněk, Ambruz, Mikšovský, Kubo, Ševčík, Vítek, Heža, Lehečka, Janeba, Daněk, Kývala

    Rozhodčí: Czubaj – Mrákava, Řezáč
    bahis siteleri