Znojmo – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:4 (0:2, 0:2, 2:0)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 28.09.2013, 13:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    53:59
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli snižují náskok hostů na dvě branky. LUKÁŠ NOVÁČEK zachytil kotouč těsně před odkrytou bránou a bez problémů poslal kotouč za záda hostujícího gólaman.
    Asistence: Jakub Švanda.
     
    49:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo pomale snižuje náskok hostů. LUKÁŠ NOVÁČEK si najel do těsné blízkosti soupeřovy branky a přesnou střelou snižuje stav utkání na rozdíl tří branek.
    Asistence: Matyáš Hložek.
     
    33:07
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Podobná akce jako minule. Wolf vyvezl kotouč přes bránu a vystřelil. Puk se odrazil těsně před bránu, kde si ho všiml LUKAS KAINZ, který střílel do prázdné brány.
    Asistence: Raphael Wolf.
     
    30:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hostující útok velmi rychle ujel domácí obraně a už to bylo. Nejprve to z blízkosti zkoušel Friman, ale kotouč se orazil od brankářova betonu, kde jej zacyhtil zcela nehlídaný STEFAN STEINACHER, který už jen doklepl kotouč do prázdné brány.
    Asistence: Nico Friman.
     
    11:36
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Další branka ze strany hostů. Domácí obrana tentokráte zaváhala a soupeři se dostali příliš blízko brány. NICO FRIMAN se jako první zorientoval ve hloučku těl a poslal střelu po zemi z těsné blízkosti na Frimana. Ten už jen lovil kotouč se sítě
    Asistence: Gerald Lackner, Raphael Wolf.
     
    07:54
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Orli dostávají první tvrdou ránu v dnešním utkání. DANIEL WACHTER přesnou střelou z mezikruží překonává domácího Dovinu.
    Bez asistence.

    Marcela Procházková

    Branky a nahrávky: 50. Nováček (Hložek), 54. Nováček (Švanda) – 8. Wachter, 12. Friman (Lackner, Wolf), 31. Steinacher (Friman), 34. Kainz (Wolf)


    HC LERAM Orli Znojmo: Dovina (Sochor) – Theimer, Koňařík, Šťáva, Michalica, Křípal, Hloupý, Švanda, Cílek – Hložek, Nováček, Špaček – Žemlička, Horák, Pelikán – Hačecký, Cerovečki, Košťál – Holub, Kacetl.
    EC Red Bull Salzburg: Karjalainen (Waldherr) – Wolf, Klöckl, Lackner, Jakubitzka, Steinacher, Seewald – Hagler, Berger, Kainz – Wachter, Winkler, Friman – Wörndl, Flatscher, Schönwetter – Rosenlechner.
    bahis siteleri