Nové Zámky – Dunaújváros 4:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Dunaújváros AC
sk Neděle 06.10.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    59:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci pridávajú ďalší gól. Štefanka vybojoval puk, nahral ho MAREKOVI DUBCOVI a pre neho už nebolo problém puk zdvihnúť tak, aby prekonal Kissa. Asistencia: Ondrej Štefanka.
     
    51:21
    HC Nové Zámky dali gól!
    Uram so Suchardom pri mantineli v súperovej tretine. Druhý menovaný sa natlačil pred Kissa, ten mu ho ale vypichol, no presne na hokejku ONDREJOVI ŠTEFANKOVI, ktorý zdvihol puk nad rameno brankára hostí. Asistencie: Marek Uram, Andrej Sucharda.
     
    45:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci chybujú vo vlastnej tretine, k puku sa dostal BALÁSZ LADÁNYI a strelou z medzi kruhov ponad Chovanovu lapačku znižuje. Asistencie: Imre Peterdi, Ľubomír Hurtaj.
     
    29:24
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky sa dostali do ďalšieho prešíslenia 2 na 1, puk potiahol Podstavek, dokázal si stiahnuť obrancu na svoju stranu, tak isto aj brankára Kissa a do prázdnej brány prihraL ERIKOVI ČALÁDIMU. Asistencia: Albín Podstavek.
     
    20:08
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hneď na úvod stretnutie idú do vedenia. Dubec sa dostal do prečísleniA s ERIKOM WEISSMANNOM, tomu posunul puk a Weissmann dáva gól do takmer prázdnej brány. Asistencia: Marek Dubec.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 21. Weissmann (Dubec), 30. Čaládi (Podstavek), 46. Ladányi (Peterdi, Hurtaj), 52. Štefanka O. (Uram, Sucharda), 60. Dubec (Štefanka O.)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič)- Král, Kowalczyk, Sucharda, Hrudík, Pavešic, Zajac, Šiška, Lehocký- Podstavek, Dubec, Weissmann, Uram, Štefanka O., Čaládi, Korytko, Uhnák, Kraus
    Dunaújváros AC: Kiss (Kalnins)- Lindgren, Huffner, Huba, Jaborník, Nagy, Erdélyi, Sabados- Ladányi, Groschl, Peterdi, Tokesi, Somogyi, Pavuk, Galanisz, Hurtaj, Azari, Kiss, Szapanos, Papp, Hegyi,

    Rozhodčí: Nagy, Soós- Berger, Mizsák
    bahis siteleri