Nové Zámky – Dunaújváros 4:1 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Dunaújváros AC
sk Neděle 06.10.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    59:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci pridávajú ďalší gól. Štefanka vybojoval puk, nahral ho MAREKOVI DUBCOVI a pre neho už nebolo problém puk zdvihnúť tak, aby prekonal Kissa. Asistencia: Ondrej Štefanka.
     
    58:45
    Nádhernou akciou sa prezentoval Weissmann, obišiel bránu, brankár zostal na prvej tyčke. Prihral Podstavekovi, no ten minul prázdnu bránu hostí.
     
    47:03
    Presilovka 5 na 3 je tu však opäť. Hrudík bol zrazený k ľadu Lindgrenom a ten putuje na trestnú lavicu za hrubosť.
     
    55:49
    Bude sa však vylučovať a opäť na strane hostí. Podstavek obhodil Azariho, ten ho musel faulovať a za podrazenie odchádza na trestnú lavicu.
     
    54:13
    Bude sa však vylučovať. Na trestnú lavicu ide Tokesi za sekanie.
     
    52:50
    Zajac potiahol puk až za Kissa, prihral ho pred bránu Weissmannovi, no ten trafil iba hráča stojaceho pred ním.
     
    51:21
    HC Nové Zámky dali gól!
    Uram so Suchardom pri mantineli v súperovej tretine. Druhý menovaný sa natlačil pred Kissa, ten mu ho ale vypichol, no presne na hokejku ONDREJOVI ŠTEFANKOVI, ktorý zdvihol puk nad rameno brankára hostí. Asistencie: Marek Uram, Andrej Sucharda.
     
    49:40
    Po súboji v rohu klziska vybojoval puk Papp, no ten ho poslal na ochrannú sieť, začo je odmenený dvoj minútovým trestom.
     
    45:59
    Uram mal gól na svojej hokejke. Štefanka mu šikovne posunul puk pred Kissa, jeho strelu zastavuje žrdka hosťujúcej brány.
     
    45:22
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci chybujú vo vlastnej tretine, k puku sa dostal BALÁSZ LADÁNYI a strelou z medzi kruhov ponad Chovanovu lapačku znižuje. Asistencie: Imre Peterdi, Ľubomír Hurtaj.
     
    40:44
    Král odchádza na trestnú lavicu za podrazenie. Hostia hrajú presilovú hru.
     
    38:30
    Uram našiel pred bránou Čaládiho, jeho strela z uhla končí na vrchnej konštrukcii Kissovej brány.
     
    37:31
    Uram bol faulovaný za vlastnou bránou. Na trestnú lavicu ide Kiss za podrazenie.
     
    37:19
    Král urobil chybu v rozohrávke, hostia sa rútili 2 na 1, prihrali si puk do prázdnej brány, no do Pappovej strely sa hodil hráč ktorý chyboval a odčinil tak svoje zaváhanie.
     
    34:01
    Uhnák je vylúčený na dve minúty za podrazenie. Diváci neustálym piskotom dávajú najavo svoju nespokojnosť.
     
    29:24
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky sa dostali do ďalšieho prešíslenia 2 na 1, puk potiahol Podstavek, dokázal si stiahnuť obrancu na svoju stranu, tak isto aj brankára Kissa a do prázdnej brány prihraL ERIKOVI ČALÁDIMU. Asistencia: Albín Podstavek.
     
    27:06
    V zápätí sa bude vylučovať. Na trestnú lavicu ide Čaládi za podrazenie.
     
    23:17
    Tak to je neuveriteľné, hosťujúci hegyi dostal za spomínanú sekeru iba 2 minúty. Groschl s Dubcom nakoniec trest do konca stretnutia nedostai. Inkasovali iba vzájomný 2 minútový trest + osobný 10 minútový trest.
     
    23:17
    Bude sa vylučovať! Po tom, čo sa jeden z hráčov hostí zahnal hokejkou na Pavešica a následne ho celou silou sekol do brucha sa do seba pustili Dubec a jeden z hráčov hostí, priznám sa, že som mu nevidel na číslo. Obaja kohúti dostanú trest do konca stretnutia zrejme. Veľmi ma ale bude zaujímať ako bude ohodnotený faul na Pavešica, ktorý bol minimálne na registračku, to s hokejom nemalo naozaj nič spoločné.
     
    20:08
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci hneď na úvod stretnutie idú do vedenia. Dubec sa dostal do prečísleniA s ERIKOM WEISSMANNOM, tomu posunul puk a Weissmann dáva gól do takmer prázdnej brány. Asistencia: Marek Dubec.
     
    19:40
    Následne sa skvelým obranným zákrokom blysol Hrudík, keď si pri prečíslení súperových hráčov 2 na 1 ľahol do prihrávky.
     
    14:50
    Obrovská šanca domácich, azda najväčšia v dnešnom stretnutí. Puk potiahol Podstavek, v situácii 2 na 1 prihral Weissmanovi, no ten netrafil prázdnu Kissovu bránu.
     
    13:29
    Korytko nešetrne zo zadu narazil Erdélyiho, začo si vyslúžil trest 2 minúty + osobný 10 minútový trest.
     
    02:56
    Na trestnú lavicu putuje Hrudík za podrazenie.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 21. Weissmann (Dubec), 30. Čaládi (Podstavek), 46. Ladányi (Peterdi, Hurtaj), 52. Štefanka O. (Uram, Sucharda), 60. Dubec (Štefanka O.)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič)- Král, Kowalczyk, Sucharda, Hrudík, Pavešic, Zajac, Šiška, Lehocký- Podstavek, Dubec, Weissmann, Uram, Štefanka O., Čaládi, Korytko, Uhnák, Kraus
    Dunaújváros AC: Kiss (Kalnins)- Lindgren, Huffner, Huba, Jaborník, Nagy, Erdélyi, Sabados- Ladányi, Groschl, Peterdi, Tokesi, Somogyi, Pavuk, Galanisz, Hurtaj, Azari, Kiss, Szapanos, Papp, Hegyi,

    Rozhodčí: Nagy, Soós- Berger, Mizsák
    bahis siteleri