K. Vary – Chomutov 4:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
Piráti Chomutov
Úterý 08.10.2013, 18:00 • KV Aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    To je z Varů pro dnešek vše, užijte si zbytek úterního večera a brzy na portálu onlajny.com na počtenou. (20:22:24)
     
    Poslední třetinu zvítězili v poměru 1:0 domácí, čtvrtý gól v chomutovské síti obstaral ve 43. minutě Dimitrov. Vary tak vítězí v poměru 4:2, hostům nestačilo ani smazání dvoubrankového manka.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Domácí už slaví, dnes zaslouženě zvítězí.
     
    ZAJÍMAVOST:
    Vary v loňském ročníku nejvyšší soutěže starších dorostenců na domácí půdě s Chomutovem neprohráli. První zápas skončil výsledkem 2:1, v tom druhém už hosté vydřeli bod, v lázeňském městě prohráli v poměru 3:4 po samostatných nájezdech. I Chomutovu se na domácím ledě proti energetikům dařilo. V prvním zápase Vary vydřely jeden bod za prohru po samostatných nájezdech v poměru 4:5, ve druhém zápase už ale dominovali domácí. Ty nadělili svému soupeři bůra, navíc udrželi čisté konto.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    52:00
    Nic zajímavého se zatím neděje. Vypadá to, že si pro tři body dojdou domácí.
     
    ZAJÍMAVOST:
    V loňské sezóně se oba celky střetly v základní části celkem čtyřikrát, tedy dvakrát doma a dvakrát venku. Zajímavé ovšem je to, že se vždy dařilo týmu, jenž hrál na domácím ledě.
     
    47:39
    Tomáš Nguyen (KVA) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    42:21
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A domácí jdou podruhé v dnešním utkání do dvoubrankového vedení. To Karlovarským zařídil přesnou trefou MAREK DIMITROV. Asistence: Tomáš Pfister, Tomáš Nguyen.
     
    ZAJÍMAVOST:
    Nejproduktivnějším defenzivním hokejistou Chomutova je Jakub Meliško, který v osmi duelech zaznamenal čtyři kanadské body za jednu branku a tři asistence. O bod méně pak zaznamenala hned trojice jeho spoluhráčů.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina už byla na branky vyrovnaná. Nejprve vyrovnal svou druhou brankou v utkání Wágner, v závěru prostředního dějství ale vrátil domácím vedení, taktéž svou druhou brankou v utkání, karlovarský Osmík. Uvidíme, co nám přinese třetí třetina.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    ZAJÍMAVOST:
    Neproduktivnějším obráncem domácích hokejistů je Petr Binias. Ten ve dvanácti zápasech posbíral pět bodů za dvě trefy a tři přesné asistence. Na záda mu dýchá Luboš Adam, jenž má na kontě o dva body méně.
     
    38:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí jdou znovu do vedení. Třetí branku Energie vstřelil MARTIN OSMÍK. Bez asistence.
     
    30:28
    Adam Rulík (KVA) vyloučen na dvě minuty za zdržování hry vystřelením puku v obranném pásmu mimo kluziště.
     
    29:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti smazali dvoubrankové manko. V polovině zápasu vyrovnali zásluhou FRANTIŠKA WÁGNERA na 2:2 a jdou zpátky ve hře o tři body. Asistence: David Kaše, Petr Macháček.
     
    ZAJÍMAVOST:
    V brankovišti Karlových Varů se objevila trojice různých gólmanů. Nejvíce zápasů má na kontě Jan Harakal, jenž nastoupil do osmi zápasů, ve kterých inkasoval čtrnáctkrát. Stejný počet branek obdržel i jeho stejně starý kolega Jakub Frček, který má však na kontě o zápas méně. Oba brankáři si drží úspěšnost zákroků na 91 %. O rok mladší Ondřej Kuchař odchytal pouze 27 minut, ve kterých inkasoval dvakrát.

    Petr Horčička

    Branky a nahrávky: 4. Osmík (Svoboda), 7. Trapl (Soudský), 39. Osmík, 43. Dimitrov (Pfister, Nguyen) – 15. Wágner (D. Kaše), 30. Wágner (D. Kaše, P. Macháček)


    HC Energie Karlovy Vary: Harakal – Bahounek, Vodička, Rulík, Soudský, Adam, Truhlář, Beer – Krliš, Osmík, Svoboda, Trapl, Binias, Rubeš, Dimitrov, Janata, Nguyen, Pfister, Hauzr, Hubáček.
    Piráti Chomutov: Danylec – Strejc, Páleník, Kozák, Meliško, Hlaváček, Hierman – Toman, P. Macháček, D. Kaše, Wágner, Strunz, Kašpar, A. Macháček, Rohla, Dufek, Adámek, Taraška.

    Rozhodčí: Pražák – Pešek, Jelínek
    bahis siteleri