Omsk – Dynamo Moskva 0:6 (kon.) | Barys – Viťaz 3:2 (1:0 po s.n.) | Chanty-Mansijsk – Kazaň 3:4 (po pr.)
Jekatěrinburg – N.Novgorod 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Doněck 2:1 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:4 (1:3, 0:1, 0:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Úterý 08.10.2013, 15:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:31
    A znovu se bude vylučovat. Menší trest dostává Grigorjev, který se provinil hrubostí.
     
    48:38
    Na trestnou půjde Salminen, jenž se provinil hákováním.
     
    44:37
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Malichin se vydal vstříc bráně soupeře. Svým únikem ale uvolnil ANTONA LAZAREVA, kterému následně poslal skvělou přihrávku. Druhý zmiňovaný se poté dostal až před Gelašviliho, kterého překonal přesnou dělovkou do levého horního rohu. Asistence: Fjodor Malichin.
     
    27:27
    Nepříjemná situace pro Nižnij. Na trestnou usedají Wolski a Chomickij za hákování. Bude to přesilovka pět na tři v prospěch Jekatěrinburgu.
     
    26:12
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tým Novgorodu svou přesilovou hru využívá. SAKARI SALMINEN dostal nádhernou přihrávku od Parvišina. Prvně zmiňovaný si následně najel před Lobanova, kterého si kličkou položil na záda, Poté již měl lehkou práci a puk poslal do prázdné svatyně. Asistence: Denis Paršin.
     
    25:15
    Domácí Lepisto jde na trestnou za hákování. Přesilovka pro Novgorod.
     
    11:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtomobilistu se z ničeho nic podařilo snížit. Autorem gólu je IGOR JELEMEV. Bez asistence.
     
    07:36
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jekatěrinburg začíná být pomalu na ručník. Hosté se dostali velmi rychlé do útočného pásma, v němž způsobili velký závar před Kovářem, v němž se nejlépe zorientoval JARKKO IMONEN, který svou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jusso Hietanen, Sakari Salminen
     
    06:46
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A je to již o dva góly. Galuzin našel svým přesným pasem najíždějícího MAXIMA POTAPOVA, který byl sice ve velkém úhlu, ale i přes to vyprodukoval přesnou střelu k bližší tyči, kam se nestihl domácí gólman včas přemístit. Asistence: Vladimír Galuzin, Vjačeslav Kulemin.
     
    02:44
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A hosté jdou brzy do vedení. VLADIMÍR GALUZIN dostal hodně prostoru, čehož využil ke střele z bekhendu. Puk prosvištěl až za záda bezmocného Kováře. Asistence: Maxim Potapov, Vjačeslav Kulemin.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 12. Jelemev, 45. Lazarev (Malichin) – 3. Galuzin (Potapov, Kulemin), 7. Potapov (Galuzin, Kulemin), 8. Imonen (Hietanen, Salminen), 27. Salminen (Paršin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Lobanov) – Antonov, Trajmkin, Lepisto Viklund, Antonovskij, Seljujanov, Žilin, – Golyšev, Fjodorov, Mingalejev – Toluzakov, Lazarev, Malychin – Simakov, Černov, Jemelejev , Lewandowski, Střelcov A, Střelcov V.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Gelašvili – Hietanen, Valentanko, Makarov ,Chomickij, Grigorev, Denisov, Belochvostikov, – Immonem, Salminen, Paršin – Kuljomin, Galuzin, Potapov – Šťastlivij, Kransoslobodcev, Žarkov – Brent, Wolski, Kulakov.

    Rozhodčí: Buturlin, Gofman – Gordenko, Tomilov
    bahis siteleri